Als toekomstig bruidsbaar zijn jullie op zoek naar de mooiste dag van jullie leven. Alles moet perfect geregeld zijn en het bruidspaar kiest voor meer door te kiezen voor Caffero.

Voor bruiloften hebben wij speciale arrangementen. Denk bijvoorbeeld aan hartvormige vuurwerkeffecten, letters, initialen, sierlijke fonteinen, rook, vlammen en confetti.


Wij komen in alle gevallen de locatie bekijken. Op deze manier kunnen wij samen bepalen wat de meest optimale locatie is voor de vuurwerkshow op je bruiloft.

Er zijn ook indoor mogelijkheden. Denk aan special effects zoals sparkle machines, zeepbellen, vuureffecten en knallen.

Daarnaast bieden wij volledig op muziek gesynchroniseerde vuurwerkshows aan die worden verzorgd door ons team van gespecialiseerde pyro-heroes.

Lever ons een lijst met jullie lievelingsmuziek. Wij hebben de beschikking over professionele audioapparatuur en een geluidsstudio waarin wij alle muziek naar wens kunnen mixen. Wij kunnen ook de aftermovie regelen. Zo krijg je digitaal een geweldige herinnering aan jullie mooiste dag.


Wij hebben alle ingrediënten om je bruiloft onvergetelijk te maken. De gasten zullen hier nog lang over napraten!FAQ´s

Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
10% van de overeengekomen vergoeding dient bij opdracht door Opdrachtgever te worden voldaan aan Opdrachtnemer en de overige 90% van de overeengekomen vergoeding moet uiterlijk 168 uur voor aanvang van de daadwerkelijke ontbranding op de rekening van Opdrachtnemer zijn bijgeschreven. In beide gevallen geldt een betalingstermijn van 14 dagen vanaf factuurdatum, tenzij anders overeengekomen. Blijft betaling achterwege dan is Opdrachtgever na het verstrijken van 14 dagen vanaf de factuurdatum zonder nadere ingebrekestelling in verzuim.
Wat zijn de openingstijden?
Shows kunnen in principe van maandag t/m zondag op elk gewenst tijdstip gedaan worden. Dit gaat allemaal in samenspraak met de klant, datum en tijden plannen wij altijd tijdig en zorgvuldig in met klant om zo ook alle benodigde vergunningen en aanvragen op tijd te kunnen doen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1990
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Hoe lang duurt de activiteit?
Redelijk verschillend en is vaak afhankelijk van de wens/budget van de klant. Een show kan een minuut duren maar ook tien minuten, dit is dus verschillend per klant.
Bezoeker, laat een review achter over Caffero event fireworks en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Caffero event fireworks

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 5405 BH

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier