Home Foto en Video Foto en Video Nordrhein-Westfalen Foto en Video Düsseldorf

FOTOGRAFIE VAN HUWELIJK EN BRUIDSFILMS IN EUROPA

Onze missie is het vastleggen van authentieke, tijdloze en evocatieve huwelijksfotografie en -film . Voor ons als trouwfotografen en filmmakers, zouden trouwfotografen en videografie je cultuur, tradities moeten vieren en je opnieuw verbinden met je herinneringen in de komende jaren .

We doen dingen anders. Wij geloven dat de beste momenten spontaan de hele dag plaatsvinden. Huwelijksfotografie zou je verhaal moeten vertellen van de opwinding in de vroege ochtend als je in je jurk glijdt, helemaal tot aan je gasten die op de dansvloer gooien. Onze ideale dagen volstrekt authentieke, leuke en echte, nep-taartsneden lichten niet op, je eerste dans wel.

Bezoeker, laat een review achter over Canoe Photo & Video en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Canoe Photo & Video

4.8 2 reviews
Door Ali
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Onze bruiloft in Kiev werd vergezeld door de prachtige foto's (foto's en video's) van Kirill en zijn vrouw. De twee zijn zeer toegewijd, attent, creatief en hebben het nodige instinct voor de opnames. Top!

De opnames waren zeer goed voorbereid en herzien leverde ons. Evenzo werd een videoclip met drone-opnames naar onze smaak gesneden. De prijs-prestatie verhouding is erg goed.

Nogmaals bedankt aan het zeer vriendelijke fotograaf-stel.

Tanya & Ali

Misbruik rapporteren
Door Olga
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben de fotografen geboekt voor onze bruiloft in augustus 2018 en zijn enthousiast over hun prestaties.

Het echtpaar heeft een zeer harmonieuze, ontspannen en leuke manier van werken. We waren met kleine tips die zeer consistent en niet opdringerig waren, geleid tot perfecte foto's. De foto's zijn niet geposeerd en zijn net zo echt en emotioneel!

En de video, gewoon geweldig! Ik weet niet hoe vaak we er ooit naar hebben gekeken :-) Van de beste is nog steeds de korte film, die we op de telefoons hebben en altijd daar zijn.

Opmerkelijk was ook de volharding van de Forografen, want onze viering verliep van 9.00 uur tot ongeveer 24.00 uur. Ze waren altijd aanwezig en hebben geweldige communicatie met onze gasten.

We kunnen alleen maar zeggen: heel erg bedankt voor de ondersteuning van onze tag en voor de perfecte en professionele service van uw kant. Al met al een geweldige en uitstekende baan en het beste voor de herinnering aan onze gedenkwaardige bruiloft.

Olga en Peter

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Traditioneel
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Midden
  • Fotografie
  • Video
  • Traditioneel