Home Weddingplanners Weddingplanners Bolívar Weddingplanners Cartagena

Caribe Cordial Weddings

Home Weddingplanners Weddingplanners Bolívar Weddingplanners Cartagena

Caribe Cordial Weddings

vertalen

We zijn een team dat is afgestemd op uw verwachtingen en we zijn voornamelijk toegewijd aan planning  Bestemmingsbruiloften in Cartagena, Rosario-eilanden en Barú, hoewel we ook graag nieuwe plaatsen verkennen en als je bent verleid door de magie van een andere bestemming in ons charmante land, zullen we er zijn om je te vergezellen. Wij geloven dat elke bruiloft uniek is en  moeten te allen tijde de visie, tradities en stijl van elk paar weerspiegelen, daarom zijn we van mening dat het bieden van een persoonlijke service onder een effectieve  Werkschema is de ideale manier om uw droom te realiseren.

In  Caribe Cordial Weddings improviseren niet. Ons uitgebreide adviesvoorstel voor uw bruiloft en evenementen, Het is gebaseerd op een efficiënte werkwijze die alle componenten omvat; van de visualisatie van de esthetiek van de bruiloft en de evenementen eromheen, de optimalisatie van het budget en de leveranciersanalyse tot de afhandeling van de 'minuut tot minuut' en elke onvoorziene gebeurtenis die zich op de trouwdag kan voordoen, en dit zijn er maar een paar details!

FAQ´s

In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2009
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Bezoeker, laat een review achter over Caribe Cordial Weddings en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Caribe Cordial Weddings

5.0
24 reviews
24 reviews
Professionaliteit
(23)
(1)
Prijs/kwaliteit
(23)
(1)
Aanrader?
(23)
(1)
kleon1530
Door Karla
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Toen ik verloofd was, begon ik onderzoek te doen naar weddingplanners in Cartagena. Ik sprak met velen, maar zodra mijn verloofde en ik Daniela spraken, hadden we meteen contact! Ze zorgde ervoor dat we ons op ons gemak voelden en beantwoordde elke kleine vraag die we hadden met al het geduld van de wereld. Ze reageerde altijd snel op e-mails en stuurde zeer gedetailleerde offertes die binnen ons budget bleven. Ze is aardig en hoewel we haar nog maar kort kennen, kan ik zeggen dat ze zich als een vriend voelt. Als u op zoek bent naar een weddingplanner in Cartagena, zoek dan niet verder, boek zeker bij Caribe Cordial. Elk stel dat met Caribe Cordial werkt, heeft meer dan geluk om Daniela te hebben!

Misbruik rapporteren
scarim
Door Sabena
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Daniela en haar hele team waren letterlijk engelen! We vonden Caribe Cordial via een aanbeveling van een vriend en we konden niet gelukkiger zijn. Het plannen van onze bruiloft vanuit de VS, nog nooit in Cartagena geweest, en tijdens een pandemie was veel werk, vooral omdat we de datum een paar keer moesten verplaatsen, maar Daniela zorgde ervoor dat het hele proces georganiseerd en naadloos verliep! Ze hield ons altijd op de hoogte en gaf ons alle opties. Ze leerde onze stijl kennen en gaf ons ongelooflijke aanbevelingen en inspirerende ideeën voor ons decor, onze locaties en daarbuiten. Het was een absoluut genoegen om met haar samen te werken - ze is niet alleen een geweldig, aardig en aardig persoon om in de buurt te zijn - ze is DE BESTE in wat ze doet. Onze bruiloft was een 4-daagse aangelegenheid die op de meest ongelooflijke manier tot leven kwam. Elk detail was perfect dankzij haar, van de eerste planning tot de dag van coördinatie - het team dacht aan en zorgde voor alles - en het was geweldig om onze visie uitgevoerd te zien. We hebben zeker de bruiloft van onze dromen gehad! Zoveel liefde voor dit geweldige team!!! Kon ze niet sterk genoeg aanbevelen, we waren meer dan opgewonden - 1 miljoen sterren !!!

Misbruik rapporteren
anavero_1994
Door Ana
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Morgen is een jaar sinds die prachtige en speciale dag in Cartagena en wat is een betere manier om het feest te beginnen dan door hier een stukje van onze ervaring te schrijven.

Mijn man is Duits en goed ... als hij Spaans kan spreken, maar niet perfect en sinds we besloten in Cartagena te trouwen, zijn we altijd nerveus geweest over alles.

Gelukkig gaven we een goede vriend door met het Caribe Cordial Team en op het moment begonnen we ze te volgen in al hun netwerken, waardoor we helemaal verliefd werden op al hun werk. Zo ontmoetten we Daniela, onze weddingplanner ️. Wie was vanaf het begin onze steun en gids. Zonder twijfel een super capabele en professionele vrouw met een geweldige glimlach, empathie en geduld. Onze Skype-gesprekken gingen soms tot drie talen tegelijk en ze was altijd super competent.

Hoewel ik al in Cartagena was geweest, omdat ik niet precies op de plaatsen was waar we de bruiloft zouden vieren, lieten Daniela en het team me altijd in goede handen voelen en de waarheid is dat ik me niet vergiste, omdat ze me niet alleen het gevoel gaven ze hebben het echt laten gebeuren. Na een jaar ontvang ik nog steeds de beste reacties van mijn gasten over: de beste bruiloft van het jaar.

Caribe hartelijk maakte ons super blij en die dag overtroffen ze onze verwachtingen. Ze hebben ons met elk detail verrast. Dus als u van plan bent om in Cartagena te trouwen, aarzel dan niet om contact met hen op te nemen!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier