Caribe Cordial Weddings

  • Prijsklasse Midden
  • Website

We zijn een team dat is afgestemd op uw verwachtingen en we zijn voornamelijk toegewijd aan planning  Bestemmingsbruiloften in Cartagena, Rosario-eilanden en Barú, hoewel we ook graag nieuwe plaatsen verkennen en als je bent verleid door de magie van een andere bestemming in ons charmante land, zullen we er zijn om je te vergezellen. Wij geloven dat elke bruiloft uniek is en  moeten te allen tijde de visie, tradities en stijl van elk paar weerspiegelen, daarom zijn we van mening dat het bieden van een persoonlijke service onder een effectieve  Werkschema is de ideale manier om uw droom te realiseren.

In  Caribe Cordial Weddings improviseren niet. Ons uitgebreide adviesvoorstel voor uw bruiloft en evenementen, Het is gebaseerd op een efficiënte werkwijze die alle componenten omvat; van de visualisatie van de esthetiek van de bruiloft en de evenementen eromheen, de optimalisatie van het budget en de leveranciersanalyse tot de afhandeling van de 'minuut tot minuut' en elke onvoorziene gebeurtenis die zich op de trouwdag kan voordoen, en dit zijn er maar een paar details!

Bezoeker, laat een review achter over Caribe Cordial Weddings en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Caribe Cordial Weddings

5.0 22 reviews
Door anavero_1994
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Morgen is een jaar sinds die prachtige en speciale dag in Cartagena en wat is een betere manier om het feest te beginnen dan door hier een stukje van onze ervaring te schrijven.

Mijn man is Duits en goed ... als hij Spaans kan spreken, maar niet perfect en sinds we besloten in Cartagena te trouwen, zijn we altijd nerveus geweest over alles.

Gelukkig gaven we een goede vriend door met het Caribe Cordial Team en op het moment begonnen we ze te volgen in al hun netwerken, waardoor we helemaal verliefd werden op al hun werk. Zo ontmoetten we Daniela, onze weddingplanner ️. Wie was vanaf het begin onze steun en gids. Zonder twijfel een super capabele en professionele vrouw met een geweldige glimlach, empathie en geduld. Onze Skype-gesprekken gingen soms tot drie talen tegelijk en ze was altijd super competent.

Hoewel ik al in Cartagena was geweest, omdat ik niet precies op de plaatsen was waar we de bruiloft zouden vieren, lieten Daniela en het team me altijd in goede handen voelen en de waarheid is dat ik me niet vergiste, omdat ze me niet alleen het gevoel gaven ze hebben het echt laten gebeuren. Na een jaar ontvang ik nog steeds de beste reacties van mijn gasten over: de beste bruiloft van het jaar.

Caribe hartelijk maakte ons super blij en die dag overtroffen ze onze verwachtingen. Ze hebben ons met elk detail verrast. Dus als u van plan bent om in Cartagena te trouwen, aarzel dan niet om contact met hen op te nemen!

Misbruik rapporteren
Door catarivan
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Daniela en haar team (Mariana, Karina en Juan Camilo) waren geweldig. We hadden geen beter weddingplanningbedrijf kunnen kiezen. Ze hebben een UITSTEKENDE baan gedaan. Wij bevelen Daniela en Caribe Cordial ten zeerste aan. Daniela maakte onze bruiloftplanning leuk en spannend, en haar eerste antwoord op alles was altijd ja! We hebben ons huwelijk in Cartagena gepland vanuit Singapore, dat letterlijk aan de andere kant van de wereld ligt. Daniela was altijd bereid om op te bellen ongeacht of het dag of nacht was en ze was ongelooflijk ondersteunend gedurende het hele proces. Ze zorgde ervoor dat we konden trouwen in de kerk van Pedro Claver en hebben ook onze receptie in het San Francisco Bastion. Ze organiseerde ook een parade van de dienst naar de receptie, raadde leveranciers van de hoogste kwaliteit aan en zorgde ervoor dat we konden genieten van onze speciale dag en niet focussen op logistiek. We hadden bijna niet door dat ze er was. Ze was een integraal lid van ons om de beste feestgangers te laten zien die ze ooit waren geweest. Het was zonder twijfel de beste dag van beide levens, en we hebben veel van Caribe Cordial te danken. Als u overweegt deze te gebruiken, aarzel dan niet. Ze zullen uw verwachtingen overtreffen. Het maakt niet uit wat voor soort evenement het is dat zij naar tevredenheid zullen leveren! En het favoriete ding van mijn man van allemaal ?! Ze was in staat om vergunningen te verkrijgen voor professioneel vuurwerk tijdens onze eerste dans. Het was een magische nacht die voor altijd een nacht zal blijven om te onthouden. Bedankt, Daniela en team !!!

Misbruik rapporteren
Door solanov1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Waar begin ik? Juan Camilo en zijn team bij Caribe Cordial zijn ... familie! Ik weet niet hoe ik ze anders moet beschrijven. Uit mijn eerste gesprek met Juan Camilo, een jaar voor mijn trouwdag, wist ik dat ik in goede handen was. Ik had oorspronkelijk een verzoek om informatie naar een concurrerend bedrijf gestuurd en ze vertelden me dat ze niet eens met me konden praten omdat mijn budget te laag was (ik denk dat ik $ 15k had gezegd). Juan Camilo zou nooit zoiets zeggen en meteen een telefoontje met me beginnen en alles uitleggen wat ze voor mij konden doen op mijn budget. Toegegeven, ik heb uiteindelijk een beetje meer uitgegeven dan ik had verwacht, niets was ooit een verrassing! Juan Camilo deed zijn best om onnodige kosten te besparen en voegde nooit iets toe dat ik niet had goedgekeurd. Ik woon in New York dus boekte ik een vlucht naar Cartagena en ontmoette ik Juan Camilo samen met mijn zussen. Tijdens dat bezoek heb ik haar / make-up trials, voedselproeverijen, locatiebezoeken, bloemisten enz. Opgezet Ik heb zoveel plezier gehad tijdens dat bezoek en ik kon niet geloven dat we zoveel dingen in één reis stollen! De rest van de planning was telefonisch gedaan.

Toen de dag aanbrak, was alles waar ik van gedroomd had, uitgekomen. Juan Camilo was in staat te begrijpen dat ik iets nodig had dat traditioneel was, maar ook vernieuwend en een beetje rebels en een jongen die ik heb afgeleverd! De bloemen, de planten, de verlichting, de locatie. Alles was om voor te sterven. Elk klein detail dat we het afgelopen jaar hadden besproken, was tot leven gekomen. Het personeel was op mijn wenken bediend en ze hadden zo'n warme en prachtige natuur. Ze wilden me oprecht gelukkig maken en alles hebben wat ik nodig had. Het bedienend personeel was non-stop, de muziek was op punt. We hadden meer dan 40 gasten uit de Verenigde Staten en het transport was voor iedereen vanaf het vliegveld geregeld. We hadden een welkomstevenement de avond voor de bruiloft plus een BBQ de dag erna en toen regelde Juan Camilo een prachtige bus om 50+ van ons naar een resort in Baru te brengen. Ik voelde me gewoon echt alsof ik in een droom was, samen met de mensen van wie ik het meest hou.

Juan Camilo, Mariana, Sarah, mevrouw Julia en iedereen - BEDANKT JULLIE! Iedereen blijft zeggen dat het de BESTE bruiloft was waar ze zijn geweest!

Als iemand geïnteresseerd is in andere details, kun je foto's vinden op IG onder #SolanoDownfortheount en mijn handvat is @vanvanvanvanvanvanvan

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2009

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden