Home Weddingplanners Weddingplanners Bolívar Weddingplanners Cartagena

Caribe Cordial Weddings

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
ZIWA
WINNER'22
Home Weddingplanners Weddingplanners Bolívar Weddingplanners Cartagena

Caribe Cordial Weddings

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
ZIWA
WINNER'22
vertalen

We zijn een team dat is afgestemd op uw verwachtingen en we zijn voornamelijk toegewijd aan planning  Bestemmingsbruiloften in Cartagena, Rosario-eilanden en Barú, hoewel we ook graag nieuwe plaatsen verkennen en als je bent verleid door de magie van een andere bestemming in ons charmante land, zullen we er zijn om je te vergezellen. Wij geloven dat elke bruiloft uniek is en  moeten te allen tijde de visie, tradities en stijl van elk paar weerspiegelen, daarom zijn we van mening dat het bieden van een persoonlijke service onder een effectieve  Werkschema is de ideale manier om uw droom te realiseren.

In  Caribe Cordial Weddings improviseren niet. Ons uitgebreide adviesvoorstel voor uw bruiloft en evenementen, Het is gebaseerd op een efficiënte werkwijze die alle componenten omvat; van de visualisatie van de esthetiek van de bruiloft en de evenementen eromheen, de optimalisatie van het budget en de leveranciersanalyse tot de afhandeling van de 'minuut tot minuut' en elke onvoorziene gebeurtenis die zich op de trouwdag kan voordoen, en dit zijn er maar een paar details!

FAQ´s

In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2009
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Caribe Cordial Weddings

4.9
26 reviews
26 reviews
Professionaliteit
(25)
(1)
Prijs/kwaliteit
(25)
(1)
Aanrader?
(25)
(1)
paolamendozab09
Door Paola
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We hadden de meest ongelooflijke huwelijkservaring met Daniela en haar team bij Caribe Cordial. Van begin tot eind werd elk detail feilloos uitgevoerd, waardoor zowel mijn gasten als wij onder de indruk waren.

Daniela's nauwgezette planning zorgde ervoor dat elk aspect van de bruiloft tot in de puntjes verzorgd was. Een opvallend moment was toen haar team de straat afsloot voor onze optocht van de kerk naar de receptie, waardoor een magische sfeer ontstond. De aanwezigheid van een beveiligingsgroep om het verkeer te beheren en onze stiptheid te garanderen, was een doordachte toets die alle zorgen wegnam.

Het cocktailuurtje was een hoogtepunt, met onberispelijke muziek en ambiance die perfect het toneel vormden voor het adembenemende vuurwerk. Toen we de receptie binnenkwamen, waren mijn man en ik tot tranen toe geroerd door de prachtige decoraties die onze toch al hoge verwachtingen overtroffen.

De hele dag verliep alles naadloos dankzij Daniela's uitzonderlijke organisatorische vaardigheden. Bovendien zorgde het feit dat we een toegewijd persoon van Caribe Cordial aan onze zijde hadden, ervoor dat mijn man en ik bij elke stap werden ondersteund.

Samenvattend was het een absoluut genoegen om met Daniela en Caribe Cordial samen te werken, en ik had geen perfectere trouwdag kunnen wensen. Ik raad ze van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een weddingplanner die er alles aan doet om dromen waar te maken.

Misbruik rapporteren
kathychen96
Door Kathy
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We hadden verschillende weddingplanners geïnterviewd voor onze bestemmingsbruiloft en voelden ons meteen op ons gemak bij Daniela. Ze is uiterst efficiënt in het bieden van veel mogelijkheden, terwijl ze je alle ruimte geeft voor je eigen visie en creativiteit. Haar connecties met lokale locaties en verkopers waren buitengewoon waardevol bij het toevoegen van unieke accenten aan onze bruiloft. Onze bruiloft en ceremonie waren niet alleen perfect, maar Daniela hielp ook bij het coördineren van extra activiteiten voor en na de trouwdag om de huwelijksweekendervaring voor onze gasten naar een hoger niveau te tillen (een bootdag, een welkomstdiner, brunch en zelfs grote dinerreserveringen voor onze familie op meerdere nachten). We hadden 90 gasten die van de VS naar Cartagena reisden, en al onze gasten zijn verliefd geworden op Cartagena en hadden een magische tijd op de bruiloft. In de dagen voorafgaand aan de grote dag zorgden haar teamleden er extra voor dat alle kleine details werden geregeld en behandelden ze onze last-minute aanvullende verzoeken naadloos. De uitvoering van de huwelijksdag was onberispelijk - het team van Daniela besteedde aandacht aan elk detail en hielp ons huwelijksfeest op het juiste moment op de juiste plaats te houden, en elk speciaal moment verliep prachtig volgens plan. Simpel gezegd, onze huwelijksweek was de beste en gelukkigste tijd van ons leven, en we hadden dit niveau van gelukzaligheid niet kunnen bereiken zonder Daniela en het Caribe Cordial-team!

Misbruik rapporteren
kleon1530
Door Karla
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Toen ik verloofd was, begon ik onderzoek te doen naar weddingplanners in Cartagena. Ik sprak met velen, maar zodra mijn verloofde en ik Daniela spraken, hadden we meteen contact! Ze zorgde ervoor dat we ons op ons gemak voelden en beantwoordde elke kleine vraag die we hadden met al het geduld van de wereld. Ze reageerde altijd snel op e-mails en stuurde zeer gedetailleerde offertes die binnen ons budget bleven. Ze is aardig en hoewel we haar nog maar kort kennen, kan ik zeggen dat ze zich als een vriend voelt. Als u op zoek bent naar een weddingplanner in Cartagena, zoek dan niet verder, boek zeker bij Caribe Cordial. Elk stel dat met Caribe Cordial werkt, heeft meer dan geluk om Daniela te hebben!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact