Carolina Chaux Diseño de Bodas y Eventos SAS

In Carolina Chaux Design of Weddings and Events proberen we de klant tevreden te stellen en hen alle comfort op één plek te bieden.


We beginnen het evenement te ontwerpen door de klant heel goed te kennen, wetende dat zijn smaak te danken is aan eten, drinken, geuren, texturen, hobby's en nog veel meer. We verkennen hun zintuigen en vinden hun persoonlijkheid om hun essentie te extraheren en te kunnen vastleggen in het evenement. We willen dat de bruid en bruidegom zich verbonden voelen met elk aspect van een gebeurtenis, dat wanneer ze op de grote dag aankomen, ze het gevoel hebben dat het van hen is en dat ze nooit de herinnering aan hun gedachten zullen wissen.


Een evenement is een bruiloft of zakelijke bijeenkomst is een evenement dat altijd in het leven van een persoon zal zijn en dat een stempel drukt. In Carolina Chaux Wedding Design and Events helpen wij u bij het plannen, uitvoeren en sluiten van elk moment te genieten. We bieden de kennis om geen enkel detail te vergeten, en dat op deze manier de klant een absolute ZUIVERHEID voelt waarin alles perfect zal uitkomen, en dat zal goed gedaan worden voor de gelegenheid. We verwijderen stress en brengen een droom tot werkelijkheid.

¨Start met een voor altijd¨

Bezoeker, laat een review achter over Carolina Chaux Diseño de Bodas y Eventos SAS en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Carolina Chaux Diseño de Bodas y Eventos SAS

4.4 10 reviews
Door Carolina
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik raad het niet aan.

Mijn zus huurde haar 6 maanden voor het huwelijk in waarvan ze 2 maanden ging studeren zonder er iets over te hebben gezegd op het moment van aanwerving.

Vreselijke service, het huwelijk was veel duurder dan begroot.

Kies aanbieders die je commissie geven, dat lijkt mij niet erg transparant en beperkt dus de aanbieders die het je aanbiedt.

Ik geef toe dat alles mooi is geworden op de trouwdag. Zeer mooie decoratie, en in het algemeen de logistiek zeer goed.

Kortom, het proces was niet zo prettig maar op de trouwdag verliep alles perfect.

Misbruik rapporteren
Door Carolina
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Te blij met het werk dat het hele Chaux-team deed! Ze fajaron in elk detail, thuis ding. De goddelijke versiering, van een onberispelijke smaak. Je kunt de moeite en liefde die ze in alles wat ze doen echt zien! We hebben geen woorden om alles te bedanken wat ze voor ons hebben gedaan. We hadden het feest van onze dromen!

Misbruik rapporteren
Door Luisa Fernanda
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We feliciteren het Chaux-team met hun uitstekende werk; Hun toewijding en beheersing van het thema waren aanwezig in elk stadium van het ontwerp en de uitvoering van onze bruiloft, elke bruiloft die ze doen is echt uniek en de onze was. Elk detail was elegant, we hadden meer dan we hadden verwacht.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Adres

Stad: 111011