Cartagena Mágica - Wedding & Event Planner

  • Prijsklasse Midden

Wij zijn architecten van gepassioneerde ervaringen voor innovatie, design en harmonie van elementen die samenzweren met liefde, om de dromen van de hoofdrolspelers van WEDDING werkelijkheid te maken: Jij, DE VRIENDINNEN.

De wereld is vol magie en het is onze taak om de zintuigen te activeren om het op een unieke manier te leven. We luisteren naar je en verbinden met je emoties om de verbeelding te laten vliegen, organiseren en recreëren, voor jou en je gasten, de ervaring van het universum die je samen begint te bouwen.

Wij geloven in de planning, organisatie en vormgeving van verschillende bruiloften, in de creatieve essentie van elk detail en in ons vermogen om te interpreteren wat u wilt en het te realiseren. Daar zijn wij specialisten in!

Onze formule?

LIEFDE + CREATIVITEIT + PLANNING + ERVARING = Uw MAGISCHE HUWELIJK

JE MAGISCHE HUWELIJK is om intens te genieten van elke kus, elke dans, elke traan van geluk en nerveus giechelen dat ontsnapt om je te verbinden met je emoties. We zorgen ervoor dat het is zoals je gedroomd hebt.

Bezoeker, laat een review achter over Cartagena Mágica - Wedding & Event Planner en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Cartagena Mágica - Wedding & Event Planner

5.0 18 reviews
Door Kathya
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Onze bruiloft was een onvergetelijke en vlekkeloze dag. Vanaf het eerste moment waren Silvi en zijn team super professioneel en attent. Van de chivas tot de catamaran tot Baru, het repetitiediner tot de kerk en de receptie (bij Casa de las Marias), alles was super leuk en goed georganiseerd. Silvi heeft veel passie voor haar werk en ze heeft ons begeleid om onze dromen voor onze speciale dag te realiseren. Alles was perfect vanaf het eerste moment op de luchthaven tot het gekke uur voor ons hele gezin en ook voor de gasten. We raden ze zonder twijfel en zonder voorbehoud aan. Silvia is de beste van het beste. Bedankt Silvi en het Cartagena Magica-team, we zijn je voor altijd een schuldig.

Cartagena Magica heeft zo geweldig werk geleverd en het was een absoluut genot om mee samen te werken. We waren buitengewoon enthousiast en onder de indruk van hun expertise, efficiëntie en vermogen om onze verlangens te overtreffen en onze droomhuwelijk te realiseren. Silvi en haar team leverden volledige diensten, meer dan alleen de trouwdag. Ze hielpen bij het coördineren van onze extra weekendactiviteiten, hotelreserveringen en luchthavenvervoer voor onze gasten. Ze waren onze one-stop-shop voor het plannen van alles, waardoor het stressvrij en probleemloos werd voor onze bruiloft op de bestemming. We spraken regelmatig om onze verwachtingen te bespreken en alles werd vlekkeloos uitgevoerd door hun geweldige team. We hebben van onze bruiloftsgasten talloze complimenten gekregen over de planning, uitvoering en professionaliteit van hun team. We bevelen Cartagena Magica van harte aan, je kunt niet in betere handen zijn. Cartagena Magica, bedankt voor het helpen creëren van geweldige herinneringen aan onze geweldige dag.

Met liefde,

- Kathya en Brian

Misbruik rapporteren
Door Catalina
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ze zijn de beste! Het Cartagena Magic-team is uitzonderlijk, ze werken met de beste leveranciers, ze zijn ijverig, professioneel, behendig, ze overtroffen onze verwachtingen met 100%.

Silvia en al haar team hebben uitstekend werk verricht, alles was perfect. Heel erg bedankt!

Misbruik rapporteren
Door Jessika
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Heel erg bedankt aan Silvia en het team van Cartagena Magica voor het plannen van onze bruiloft in het Sofitel Santa Clara hotel. Het was een perfecte dag en zou niet mogelijk zijn geweest zonder Silvia en al haar harde werk. Mijn man en ik wonen in de VS en hebben Silvia via Skype ontmoet om onze speciale dag te plannen. Silvia zorgde voor alles en organiseerde fantastische verkopers. Iedereen was zo professioneel. Op de trouwdag bracht Silvia een leger mensen om voor elk detail te zorgen, zodat we nergens over hoefden te benadrukken. Zij en haar team spreken goed Engels, wat het onze buitenlandse gasten gemakkelijk maakt. We raden Cartagena Mágica ten zeerste aan als u een evenement in Cartagena plant.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Anticipo del 30% para reservar la fecha Saldo 15 días antes de la boda
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Exclusiviteit op samenwerking met bepaalde leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
$5.000.000
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Bodas diseñadas de acuerdo a la personalidad y presupuesto de los novios Especialistas en bodas destino Servicio personalizado Acompañamiento de principio a fin Bodas a la medida Somos los cómplices en la realización de un sueño
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013

Adres

Stad: 130001
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden
  • Exclusiviteit met leveranciers