Casa Bovero

Top
leverancier
ZIWA
JURY WINNER20

Wil je trouwen in een mooie, nieuwe en veelzijdige ruimte? Casa Bovero is misschien wat je zoekt.

Casa Bovero opent zijn deuren voor evenementen. De ruimte is perfect voor bruiloften in industriële stijl, vol charme en originaliteit . De Penha Studio was verantwoordelijk voor de architectuur, terwijl Tais Puntel en Efc Architecture het landschap van het huis ondertekenden.

Vraag nu een offerte aan het Casa Bovero- team en weet alles wat mogelijk is in de nieuwe evenementenruimte van São Paulo .

Bezoeker, laat een review achter over Casa Bovero en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

4.9 7 reviews
Door jaquejanuzzi
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik heb begin september contact opgenomen met Roberto. Onze bruiloft zou op 21/12 zijn. Wat een aangename verrassing! Casa Bovero zou al onze verwachtingen overtreffen. De architectuur en meubels zijn in zeer goede smaak. Het eten en met, en werd zeer geprezen door alle gasten. De versiering zal van start gaan, dankzij de gril van Carlos en het team, die er alles aan doen om aan de meest excentrieke verzoeken te voldoen. Snoepjes, cakes en goed-woensdag zijn van de beste leveranciers in Sao Paulo, de bar rockt en de DJ is een schat. Het coördinatieteam is uiterst toegewijd en attent.

Als ik opnieuw moest kiezen, zou ik alles hetzelfde doen.

Bedankt, Casa Bovero, voor een magische dag.

Blijf rocken!

Misbruik rapporteren
Door nato_mancha
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De beste plek in SP voor een onvergetelijke bruiloft. We hebben begin oktober naar Casa Bovero gezocht en onze bruiloft gepland voor 08/12 ... onmogelijk he? Dankzij al het personeel van Casa Bovero was dit mogelijk en op een geweldige manier! Een zoooo speciale dag verzorgd door speciale mensen! De ruimte is ongelooflijk mooi ... het heeft het beste servicepersoneel dat ik ooit heb ontmoet ... de eigenaren zijn zeer attent voor elk detail! En ze weten hoe ze van een speciale dag een onvergetelijke dag kunnen maken !!
GEFELICITEERD HUIS BOVERO !! Q jullie blijven dromen waarmaken en steeds meer mensen gelukkig maken !!!
Renato en Samantha 08/12/2019

Misbruik rapporteren
Door palvesrezende
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We volgen de bouw van de Casa Bovero vanaf ons balkon. Vanuit het uitzicht op ons appartement werd de aandacht gevestigd op de bakstenen muren die werden opgetild en vervolgens een ijzeren structuur en dakvormige ramen kregen om de bomen van die voorheen verlaten binnenplaats te behouden.

Op een middag opende ik de poort en vond Roberto. Zelfs het huis dat niet klaar was, had alle rust om het hele concept aan mij uit te leggen - we begonnen bij de ingang van het huis waar de tafel met snoep staat, we passeerden de badkamers waar elk detail niet bewaard was gebleven, het origineel speelde de rol. We gingen naar de bruidssalon (sensationeel idee), we kwamen naar beneden "hier is de dansvloer", "deze bomen zijn hier honderdjarig" en dus voor elke vraag (en er waren er veel), gaf Roberto alle antwoorden met een zekerheid van wie weet alles en dat doet het al jaren.

Maar ik heb een paar maanden in een ander land gewerkt en op de terugweg, met het huis klaar, regelden we met Roberto op een zaterdagmiddag om Pati te laten zien. Het gesprek moet gemakkelijk twee of drie uur zijn verstreken totdat de zonsondergang de verlichting van de plaats begint te transformeren. Dat is toen hij een hausse gaf! Dit is hoe we ons familie en vrienden voorstellen, in de intimiteit van een huis! Alsof het ons huis is!

En vanaf die dag verschenen alleen aardige mensen om alles zo magisch te maken als het was: Carlos da @ floree.decor, die de kleuren, texturen en geuren begreep die we ons voorstellen voor bloemen en decoratie. Een Vânia @ nanaplanner.com.br die het juiste script samenstelde om de informele sfeer te verlaten zoals we wilden. Gil @ djgillevy die de setlist met dromen heeft gemaakt - elegant en zeer dansbaar. Thiago da Metapuntocozi @metapuntocozi van de drankjes. Het personeel van Inova Valet. En alles vanuit de backstage.

Carol en Roberto al onze genegenheid. En dat we elk weekend vanaf het balkon de Casa Bovero kunnen zien oplichten in feestelijke stemming en magische gebeurtenissen!

Succes!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Dansvloer, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
150
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
2:00
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch
Mag het bruidspaar zelf voor consumpties van de gasten zorgen, of is het verplicht deze af te nemen bij de trouwlocatie?
Het bruidspaar mag eigen consumpties verzorgen
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Somos a primeira casa de eventos no estilo industrial de São Paulo.
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft, In de natuur
Wat is het minimum aantal gasten op het trouwfeest?
30
Wat is het maximale aantal gasten bij een trouwceremonie?
150
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen
Heeft de trouwlocatie exclusiviteit met bepaalde leveranciers, of mag het bruidspaar zelf hun leveranciers kiezen? Zo ja, met welke leveranciers is er exclusiviteit?
Sim. É possível
Markeer dit vakje als een receptie of feest buiten tot de mogelijkheden behoort.
Receptie en/of feest in de open lucht

Adres

Stad: 05019-010
Gerelateerde tags:
 • Feest- en Trouwlocaties
 • Buitenplaats
 • Dansvloer
 • Toegang Mindervaliden
 • Uitzicht op natuur
 • Inclusief catering
 • Vegetarisch
 • Midden
 • Exclusief gebruik
 • Stedelijke Bruiloft
 • In de natuur
 • Ceremonie Locatie
 • Buiten Trouwen
 • Receptie en/of feest in de open lucht