• Prijsklasse Luxueus
 • Website

Trouwen in een mooie, conceptuele en veelzijdige ruimte? Casa Bovero zou kunnen zijn wat u zoekt.

Casa Bovero is zorgvuldig in zijn details, omlijst zijn herdenking en viert verhalen die samen zijn geschreven. Er zijn 370 m² vloeroppervlak, die comfortabel plaats biedt aan maximaal 130 gasten. Het is de perfecte ruimte voor mini-bruiloften, jubilea, jubilea en zakelijke evenementen.

Gebouwd door Italiaanse immigranten aan het begin van de 20e eeuw, onderging het huis een zorgvuldige renovatie gericht op de kracht van zijn geschiedenis, samen met een modern en gewaagd project, ontwikkeld door de beroemde Estúdio Penha .

Alle omgevingen zijn gemaakt van unieke meubels en het resultaat van zorgvuldige mijnbouw, evenals het betoverende landschap.

Casa Bovero is de perfecte ruimte voor bruiloften in industriële stijl, vol charme en originaliteit .

Het is mogelijk om de ceremonie in de open lucht te houden , omdat we een panoramisch en uitschuifbaar dak hebben, zodat de viering op elk moment van het jaar kan plaatsvinden.

Onze dansvloer is geïntegreerd in het feest zodat uw gasten geen moment van uw feest hoeven te missen. Daarnaast hebben we ook een buitenlounge , volledige toegankelijkheid en al onze kamers zijn voorzien van airconditioning .

Bij Casa Bovero hebben we een Bruid en Bruidegom Suite die speciaal is ontworpen om het bruidspaar nog meer comfort te geven tijdens het feest en ook om de Bruidsdag op de locatie te houden.

Vraag nu direct een offerte aan bij het Casa Bovero team en ontdek wat er allemaal mogelijk is in deze unieke evenementenruimte in São Paulo .

Bezoeker, laat een review achter over Casa Bovero en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Casa Bovero

5.0 19 reviews
Door debora
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Casa heeft de meest complete en kwalitatieve service in de prijsklasse waarin ze opereren. Ze concurreren gemakkelijk met beroemde huizen en hebben een veel completere en persoonlijkere service. Alles is van de hoogste kwaliteit: buffet, bloemen, snoep, gelukkig getrouwd, bar, alles is geweldig. Eigenaren Carol en Roberto zijn absoluut geweldig en hebben ons gedurende het hele proces vergezeld, inclusief de uitstelmogelijkheden als gevolg van de pandemie. Zeer attent, gastvrij, we voelden ons zeer goed verzorgd. Ik zou er duizend keer opnieuw trouwen!

Misbruik rapporteren
Door LIVIA
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ons eerste contact met Casa Bovero was heel bijzonder - we waren uitgenodigd door een vriend op de 1e bruiloft van de Casa. Sindsdien wisten we dat we ooit op deze plek zouden trouwen! In maart van het volgende jaar hadden we het contract al ondertekend, maar de pandemie kwam en daarmee ook twee nieuwe datums. Casa Bovero was een geweldige partner en het heeft ons rustiger gemaakt in deze periode van onzekerheid, met veel nabijheid, empathie en professionaliteit. Toen we op 4 december eindelijk ons feest konden geven, was het een explosie van gevoelens! Het hele team was fantastisch, Carol, Roberto, Fernanda, alle leveranciers, het decor, DJ Leandro, het eten, de zoetigheden, de gelukkig getrouwde mensen, het feestpersoneel... het huis was absoluut geweldig! Alles met zorg en toewijding tot in de kleinste details bereid. Die dag zal voor altijd in ons leven worden gemarkeerd en we kunnen Casa Bovero alleen maar bedanken voor alles!

Misbruik rapporteren
Door Alessandra
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het Bovero-huis is geweldig! Iedereen was vriendelijk, grondig en zeer professioneel. Sinds wij het huis hebben leren kennen zijn Carol en Roberto bereikbaar, correct in het nakomen van contracten en deadlines. We hadden geen probleem om de datum twee keer te verplaatsen vanwege de pandemie. De partners zijn ook onberispelijk, SoulSweet, DJ Leandro, gelukkig getrouwde Conceição, Assessora Fê, Floree decor. We kregen veel lof voor de inrichting, eten, drinken, zoetigheden en bediening. We zouden het allemaal opnieuw doen en niets veranderen. Bedankt dat je zo speciaal bent!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Dansvloer, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
130
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
2:00
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch
Mag het bruidspaar zelf voor consumpties van de gasten zorgen, of is het verplicht deze af te nemen bij de trouwlocatie?
Het bruidspaar mag eigen consumpties verzorgen
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
A vista ou Parcelado. Parcelado até 30 dias antes do Evento.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Arquitetura única e conceitual assinada pelo renomado Estúdio Penha.
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft, In de natuur
Wat is het minimum aantal gasten op het trouwfeest?
15
Wat is het maximale aantal gasten bij een trouwceremonie?
130
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen
Heeft de trouwlocatie exclusiviteit met bepaalde leveranciers, of mag het bruidspaar zelf hun leveranciers kiezen? Zo ja, met welke leveranciers is er exclusiviteit?
Sim. É possível
Is de prijs van de catering bij de locatie inbegrepen?
Está incluso.
Markeer dit vakje als een receptie of feest buiten tot de mogelijkheden behoort.
Receptie en/of feest in de open lucht

Adres

Stad: 05019-010
Gerelateerde tags:
 • Feest- en Trouwlocaties
 • Buitenplaats
 • Dansvloer
 • Toegang Mindervaliden
 • Uitzicht op natuur
 • Inclusief catering
 • Vegetarisch
 • Luxueus
 • Exclusief gebruik
 • Stedelijke Bruiloft
 • In de natuur
 • Ceremonie Locatie
 • Buiten Trouwen
 • Receptie en/of feest in de open lucht
 • Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
 • Het bruidspaar mag eigen consumpties verzorgen
 • Open bar zit bij het menu inbegrepen