Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Rio de Janeiro - RJ Feest- en Trouwlocaties Rio de Janeiro
Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Rio de Janeiro - RJ Feest- en Trouwlocaties Rio de Janeiro
  • Bedrijfskenmerk: Espaço dentro da Floresta
  • Capaciteit (zittend): 100-300
  • Capaciteit (staand): 100-450
  • Huur van: R$ 40.000
vertalen

Het prachtige Casa do Alto, gelegen in het hart van het Tijuca-bos , het grootste stadsbos ter wereld, beslaat een oppervlakte van 7.000 m² met een harmonieuze integratie met de natuur.

De ruimte heeft een overdekte oppervlakte van 800 m² en heeft een buitenceremonieruimte om de adem te benemen voor aannemers en gasten.

De grote zaal voor maximaal 400 gasten, met rustieke/hedendaagse architectuur, combineert glas en hout, met een prachtig uitzicht op de weelderige omgeving.

De ruimte is doordacht tot in de kleinste details en alle omgevingen zijn geïntegreerd gehouden, waardoor een totale verbinding mogelijk is tussen de aanwezigen op het evenement, vanuit alle delen van de zaal.

De architecturale en natuurlijke schoonheid van de ruimtes is uniek en we moeten het ongelooflijke ontwerp van de super instagrambare badkamers benadrukken, we zijn trots om te zeggen dat onze badkamers alom worden geprezen om hun schoonheid en comfort.

Casa do Alto, vanwege zijn uitstekende infrastructuur, voldoen we aan alle behoeften van een evenement, we hebben een prachtige collectie meubilair, beveiliging, parkeerservice, airconditioning, generator en professionals die zijn voorbereid op alle stijlen en normen van evenementen.

De bruidssuite en het chalet van de bruidegom helpen bij het vormen van deze set unieke elementen om een evenement op te bouwen dat uitblinkt in comfort en omgevingen die zijn ontworpen voor het meest veeleisende publiek.

Uw wens is om te trouwen in verbinding met de natuur , u zoekt comfort, een bijzondere plek, Casa do Alto is de perfecte setting.

Kom naar Casa do Alto, plan uw bezoek.

FAQ´s

Hoofddiensten
Ruimteverhuur
Vanaf welke prijs kan de ruimte gehuurd worden?
R$ 40.000
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Dansvloer, Parkeren, Cultureel Belang, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Gastcapaciteit
Banquet -modus (zittend)
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
100-300
Cocktailmodus (staand)
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
100-450
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Espaço dentro da Floresta
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Wat zijn de mogelijkheden qua drankjes op de trouwlocatie?
Open bar zit bij het menu inbegrepen
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Alleen cateringservice van partners
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch
Hoe werkt proeven?
Inclusief proeven
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft, In de natuur
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen, Receptie en/of feest in de open lucht
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
3:00
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
30% e saldo em parcelas iguais quitando 30 dias antes do evento
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1990
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Bezoeker, laat een review achter over Casa do Alto en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Casa do Alto

5.0
5 reviews
5 reviews
Professionaliteit
(5)
Prijs/kwaliteit
(5)
Aanrader?
(5)
Door Helena
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Mijn verloofde en ik verloren al onze planning 1 maand voor onze trouwdatum, omdat een bepaald bedrijf ons evenement niet langer zou afleveren. We zochten het bovenhuis zonder veel hoop dat het mogelijk zou zijn om onze droom te vervullen, aangezien de datum heel dichtbij was. Pedro zorgde meteen voor ons en hielp met absoluut alles. Het is ons gelukt om de bruiloft voor dezelfde dag af te sluiten. Bianca, van Céu Azul, had al het geduld van de wereld om ons decoratieproject op onze eigen manier samen te stellen. En we kregen ook de aanbeveling van het buffetplateau en de groeten van Coquetais, wat geweldig is! Kortom, onze dag was nog mooier dan we ooit hadden durven dromen. Iedereen hield van de bruiloft en vond het onberispelijk. De dag is geweldig begonnen sinds ik bij de bruidssuite aankwam. Ik word emotioneel als ik me alle genegenheid en vriendelijkheid herinner die ze met ons hadden op zo'n delicaat moment. Bedankt dat je onze droom nog beter hebt gemaakt dan we ons hadden voorgesteld. Ik adviseer met gesloten ogen!

Misbruik rapporteren
Door Rodrigo
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Zonder Céu Azul, met de steun van Casa do Alto, zou mijn huwelijk niet hebben plaatsgevonden. Mijn verloofde en ik maakten deel uit van de meer dan 300 paren die slechts 30 dagen voor de grote date werden genomen door het zogenaamde "Grootste trouwbedrijf in Brazilië". Bianca van Céu Azul, zoals Rodrigo en Thomaz van Casa do Alto, zorgden voor de grootste solidariteit en steun zodat we eindelijk onze droom konden waarmaken. Ik zal het grote inlevingsvermogen, de aandacht, de steun en het altruïsme van het hele team nooit vergeten.

De plek is niet alleen mooi, maar heeft ook een complete en hightech infrastructuur. Het personeel is meer dan perfect en maakt uw dag alsof het die van hen is. Meer dan ooit raden wij Casa do Alto ten zeerste aan voor uw evenement.

Misbruik rapporteren
Door Gloria Maria
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Het huwelijksfeest van mijn dochter in Casa do Alto was een droom! Dit is het woord dat precies een van de meest opmerkelijke momenten beschrijft die onze familie heeft meegemaakt. Ik zou de magie van die plek kunnen beschrijven door alleen al te praten over het prachtige huis, het meubilair van hoge kwaliteit, de goede smaak en de omringende natuur. Maar dat is allemaal al gezegd. Het blijkt dat dit allemaal niet genoeg zou zijn als het hele team ons niet met competentie, ernst en MENSELIJKHEID ontving. Beter contextualiseren... Het was een week voor de geplande datum en alles werd betaald door een bedrijf dat (on)verantwoordelijk was voor het organiseren van het feest dat op een andere locatie zou plaatsvinden. Toen wisten we dat het niet zou gebeuren. Op dezelfde dag nam ik contact op met Thomas, van Casa do Alto, die het drama begreep dat we op dat moment doormaakten, ons verwelkomde, naar onze behoeften keek en zonder gebruik te maken van de dramatische situatie onze mogelijke voorwaarden voor dat moment accepteerde. Geloof me: de nachtmerrie veranderde in de droom waar ik het hierboven over had. En dat gebeurde alleen vanwege de menselijke ontvangst die we hadden. Thomas, Bia, Rodrigo, ze hebben ons allemaal op schoot gezet, onze familie omhelsd en zullen nooit vergeten worden. Dit is slechts een deel van wat ik kan zeggen in deze beperkte ruimte. Als ik aanraad om daar te feesten? DOORZICHTIG! ze zijn geweldig! En het huis is de mooiste plek die ik heb bezocht.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 20531-075

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier