• Prijsklasse Midden
 • Website

Casa Quena ligt in het hart van de traditionele wijk Bixiga en is een prachtig gebouw uit 1929 . De ruimte is volledig gerenoveerd om evenementen zoals een verlovingsfeest en charmante mini-bruiloften te organiseren.

Om tegemoet te komen aan alle soorten feesten, biedt Casa Quena arrangementen variërend van 4 tot 12 uur huur met de opties van het huren van ruimte en gastronomie , genaamd de Simple Party of de Quena Party, die naast ruimte en buffet zelfs inclusief is , complete uitrusting, geluid, baanverlichting, DJ, fijne snoepjes, goedgehuwde, gesneden en pittoreske cake of naakte cake en barservice met caipirinhas bar en alcoholische dranken , wat alles betekent wat je nodig hebt om het feest te houden droom bruiloft

En om nog beter te worden, vertrouwen de bruidegoms op het inhuren van deze pakketten op de adviesdienst op de dag van het evenement . Neem nu contact op met het team van Casa Quena en voer uw bruiloft uit zoals u zich altijd had voorgesteld.

Bezoeker, laat een review achter over Casa Quena en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Casa Quena

5.0 16 reviews
Door Alessandra Mitsiko
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hadden onze bruiloft daar en het was prachtig. Ik raad het aan voor mini-huwelijken of meer intieme feesten. De plaats is zeer smaakvol ingericht in een klassieke / boho-chique stijl. De service is geweldig, zowel van Bruna, die verantwoordelijk is voor de plaats, als het personeel en de obers, die allemaal erg attent waren. Het eten in fingerfood-stijl was heerlijk. De leverancierspartners die in de trouwpakketten zitten, zijn allemaal van hoog niveau en van uitstekende kwaliteit.

Misbruik rapporteren
Door Hadila Graziane
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Ik werd gewoon verliefd op het idee om ooit op Quena te trouwen !! een mooie, gezellige en all-inclusive plek, wat betekent geen hoofdpijn in nadaaa !!! een ongelooflijke baho chic, het zou ongelooflijk zijn op een dag dat ik in deze plaats s2 trouw

Misbruik rapporteren
Door Hadila Graziane
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mooie omgeving, betaalbare prijs, uitstekende service.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Dansvloer, Uitzicht op natuur, Cultureel Belang, Toegang Mindervaliden
Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
120
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
1:00
Mag het bruidspaar zelf voor consumpties van de gasten zorgen, of is het verplicht deze af te nemen bij de trouwlocatie?
Het bruidspaar mag eigen consumpties verzorgen
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Forma de pagamento: 15% na reserva e o restante poderá ser dividido em quantas vezes forem necessárias, sendo que o valor total do evento deverá ser quitado no mês do evento. Pagamento através de depósito bancário na conta da empresa ou cheque, não aceitamos cartões de crédito.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Jardim para realização da cerimônia no local; menus personalizados com gastronomia diferenciada; serviço de bar com estação de caipirinhas, 5 frutas da estação, drinks alcóolicos e não alcóolicos; quarto da noiva disponível 03 horas antes do início da festa, para até 05 pessoas. Assessoria/coordenação no dia do evento.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
Março 2016

Adres

Stad: 01327-000
Gerelateerde tags:
 • Feest- en Trouwlocaties
 • Buitenplaats
 • Terras
 • Dansvloer
 • Toegang Mindervaliden
 • Uitzicht op natuur
 • Cultureel Belang
 • Inclusief catering
 • Midden
 • Exclusief gebruik