Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Torino Feest- en Trouwlocaties Buttigliera Alta

Cascina Ranverso

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Torino Feest- en Trouwlocaties Buttigliera Alta

Cascina Ranverso

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Capaciteit (zittend): 200-200
  • Capaciteit (staand): 200-200
vertalen

Cascina Ranverso is opgevat als een plek waar je de mooiste gebeurtenissen van je leven met je kunt vieren. Ondergedompeld in het suggestieve platteland van Turijn, is de boerderij de perfecte plek om uw bruiloft op de meest elegante manier te vieren. De ruimtes en services van Cascina Ranverso, ook wel bekend als een van de oudste in de regio, zullen uw gasten vastleggen.

Cascina Ranverso is veel meer dan een eenvoudige locatie: dankzij zijn buitengewone geografische ligging is het bedrijf een aangename groene oase omringd door de heuvels van Rivoli-Avigliana en dit garandeert een betoverende agriturismo-ervaring.

Cascina Ranverso biedt u de beschikking over meer dan 700 vierkante meter aan ruimtes die worden gekenmerkt door talrijke kamers die hun oorspronkelijke naam hebben behouden: de schuur, de graanschuur, de mangiatoia en de piccionaia. Buiten is er een agrarisch landschap van buitengewone milieuwaarde.

In de zalen en buitenruimtes kunt u het hele jaar door banketten opzetten. U wordt ook gevolgd door een hooggekwalificeerd en klaar om aan elke behoefte te voldoen, zodat uw dag perfect, comfortabel en elegant is. Grenzend aan de Cascina is er ook voldoende parkeergelegenheid voor de gasten.

Het doel van het personeel is om een gastvrije en onherhaalbare reis met u te delen. Cascina Ranverso maakt, naast haar eigen personeel, gebruik van uiterst professionele externe consultants om uw wensen zo goed mogelijk te vervullen.

De chef van Cascina Ranverso, Giuseppe Fonsdituri, zal samen met u het beste menu samenstellen om aan elke smaak te voldoen. Het resultaat is een selectie gerechten met authentieke smaken en topkwaliteit, rechtstreeks van de grond tot op het bord. Respect voor producten, seizoensgebondenheid en liefde voor wat ze doen zijn de rode draad die het bedrijf met hun leveranciers verbindt. De kelder van Cascina biedt een selectie biodynamische, natuurlijke en echte wijnen die het verhaal van het territorium in zijn volle waarheid vertellen tussen het ene glas en het andere.

La Cascina is veel meer dan een gastronomische en agrotoeristische ervaring. Binnenkort wordt een roomservice alleen voor gasten ter beschikking gesteld. In feite zijn er maar liefst acht suites met alle comfort die u zullen laten genieten van de diensten die deze elegante en verfijnde locatie in Turijn biedt.

FAQ´s

Gastcapaciteit
Banquet -modus (zittend)
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
200-200
Cocktailmodus (staand)
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
200-200
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Dansvloer, Parkeren, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen, Receptie en/of feest in de open lucht
Heeft u de beschikbaarheid van accommodatie op de dag van het evenement?
Accommodatie voor gasten
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
8
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Diabetes, Allergie, Glutenvrij, Kindermenu
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
2:30
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018

Meningen over Cascina Ranverso

4.9
7 reviews
7 reviews
Professionaliteit
(7)
Prijs/kwaliteit
(7)
Aanrader?
(7)
francesca.pizzino.08
Door Francesca
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

De locatie springt meteen in het oog, maar het personeel is de kers op de taart. Ik kan niet wachten om de bruiloft te vieren in deze totaal gerenoveerde en moderne boerderij.

Misbruik rapporteren
cris.cava
Door cristina
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Echte professionals, beschikbaar en bekwaam! We kozen deze locatie voor onze bruiloft en kon niet beter hebben gedaan! De plek is prachtig, de kamers zijn gerenoveerd en in elk detail verzorgd! De eigenaren zijn van onschatbare waarde mensen, je ziet hoeveel passie ze in wat ze doen. Het personeel is efficiënt en vriendelijk. Een blijk van verdienste, echter, gaat naar de chef-kok en Emanuele, die onberispelijk hebben gewerkt. Het eten was heerlijk en zelfs de presentatie van de gerechten liet iedereen sprakeloos. Moet ik teruggaan zou ik nog steeds Cascina Ranverso kiezen! Bedankt voor het helpen maken van onze beste dag perfect!

Misbruik rapporteren
becca.diri
Door rebecca
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Cascina Ranverso is geweldig! De service is onberispelijk. De chef-kok en de maitre Emanuele zijn absoluut buitengewoon. De kamer was ook een traktatie! We bleven bij je voor het huwelijk van een vriend en we bleven daar. De huwelijksfeesten waren onverslaanbaar! Felicitaties aan iedereen, we komen snel terug!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 10090

Come raggiungere il nostro agriturismo:

Da Torino: imboccare la A32/E70 in direzione FREJUS. Uscire a Rosta e proseguire sulla Strada Statale 25 del Moncenisio in direzione Via Sant’Antonio di Ranverso a Rosta. Segui quindi per Strada della Peschiera e Strada degli Abay 36 a Buttigliera Alta (TO)

Da Susa: imboccare la A32/E70 in direzione Torino. Uscire ad Avigliana Est (uscita 19) e proseguire per Buttigliera Alta (TO) sulla statale SP185 e proseguire per Strada degli Abay 36

Da Milano: imboccare la Torino Milano e procedere per l’uscita tangeziale FREJUS. Uscire a Rosta e proseguire sulla Strada Statale 25 del Moncenisio in direzione Via Sant’Antonio di Ranverso a Rosta. Segui quindi per Strada della Peschiera e Strada degli Abay 36 a Buttigliera Alta (TO)

L’agriturismo si trova inoltre sulla  storica Via Francigena.

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact