Castello di Montignano

Het kasteel van Montignano dat dateert uit 962 na Christus is een origineel middeleeuws dorp met een zwembadpark aan de voorkant met uitzicht op het Martani-gebergte. Onlangs gerenoveerd door het combineren van de schoonheid van de oude en de verfijning van hedendaags design, vandaag de dag herbergt het ruime suites, een SPA met wellnesscentrum, twee restaurantkeukens en verschillende binnen- en buitenontvangstruimtes.

Binnenin de muren van het kasteel wordt het geluk gekoesterd: getuige het feit dat de structuur een van de zeldzame privé-eigendommen is, in Umbrië, waar de burgemeester huwelijken kan vieren met een burgerlijke ceremonie. Bovendien maken instellingen met een buitengewone emotionele waarde het mogelijk om, binnen het dorp Montignano, ook religieuze ceremonies te houden.

Dankzij de vele romantische sferen is het kasteel van Montignano de ideale locatie voor een receptie in stijl:
- in het Paviljoen van de olijfbomen met uitzicht op de Martani heuvels en de majestueuze gevel van het kasteel met een
elegant zwembadpark;
- in de suggestieve stenen kamers die worden gekenmerkt door architecturen met gewelfde plafonds;
- in de Hortus: prachtige Italiaanse tuin met rozen-, hortensia- en lavendelplanten.

In Castello di Montignano vindt de meest authentieke traditie zijn ideale thuis in MATERIAPRIMA Restaurant. De culinaire voorstellen komen uit een lang en bekwaam werk van selectie, voorbereiding en presentatie van de beste lokale en nationale grondstoffen. De chef-koks promoten gastronomische gerechten die elke consistentie, aroma en smaak verbeteren. Van brood tot zelfgemaakte pasta, tot lokale producties, elk gerecht wordt gepresenteerd in zijn oprechtheid. De beste Umbrische en nationale wijnhuizen ondertekenen de feesttoost.

Bezoeker, laat een review achter over Castello di Montignano en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

5.0 11 reviews
Door santicla1709
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Alles perfect, een bruiloft in detail georganiseerd dankzij de professionaliteit van iedereen, in het bijzonder Beatrice. In het bijzonder dank aan Mariana, aan de heer Marco en natuurlijk aan de heer Alcini. Hun professionaliteit heeft ons in staat gesteld volledig te vertrouwen, zonder enige gedachte of zorg. Het resultaat was ongelooflijk. Een volledig gepersonaliseerde bruiloft gemaakt voor ons en onze smaak. Een onvergetelijke sfeer dankzij de lichten en de bloemendecoraties. Ik raad het ten zeerste aan voor een bruiloft, voor een feestje voor een verblijf van zelfs een nacht. U zult betoverd worden door de schoonheid van de plaats en de kamers door de geuren en het eten.

Misbruik rapporteren
Door kevin.kanyingi
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Castillo Di Montignano is een prachtig klein kasteel bovenop een heuvel met een adembenemend uitzicht op het glooiende Umbrische platteland.

We waren verliefd op de weddingplanner en waren verbaasd.

De zeer mooie Beatrice (de evenementencoördinator) gaf ons een rondleiding door het kasteel. De locatie vinkte elk vakje aan waarnaar we op zoek waren. Van de vredige glooiende heuvels van het Italiaanse platteland tot de majestueuze maar intieme setting van de kasteeltuinen. Beatrice was zeer informatief en hielp ons schilderen.

Bij ons volgend bezoek voor de proeverij van het menu, liet Beatrice ons opnieuw zeer welkom voelen en verzorgd

Het degustatiemenu stond vol met heerlijke gerechten en wijnen om uit te kiezen. Het bedienend personeel was zeer attent en waren in staat om al onze vragen over voedingsbehoeften te beantwoorden.

Giuseppe (de kasteeleigenaar) was rond de proeverij om elke vraag over de locatie zelf te beantwoorden. Hij was erg vriendelijk en aanspreekbaar en stond erop dat we contact met hem opnemen als we technische vragen hadden, wat erg geruststellend was.

Over het algemeen waren het welkomstdiner en de trouwdag een enorm succes. Onze gasten gaven weken na de bruiloft complimenten over de hele ervaring. We kunnen Beatrice, Giuseppe en het hele kasteel niet bedanken. We zullen zeker weer terugkeren naar Catello de Montignano voor ons jubileum in de toekomst.

Als u een bruiloft of een romantisch weekendje weg plant, is dit 100% de plek om te boeken.

Mohriam & kevin

Misbruik rapporteren
Door harty.cian.1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Kasteel van Montignano is een schilderachtige en magische plek. We hielden onze driedaagse bruiloft op de locatie in mei en het was de beste drie dagen van ons leven. We bezochten het kasteel voor het eerst op een aanbeveling in februari 2018. We werden meteen verliefd op deze prachtige locatie en dit dorp (ondanks het feit dat we het weer hadden meegenomen). De locatie zelf is idyllisch omgeven door glooiende heuvels van Umbrië. Het kasteel is onberispelijk gerestaureerd door Giuseppe en onze gasten waren onder de indruk van het kasteel. Het is echt en echt een speciale plek.

Het plannen van een bruiloft in het buitenland kan gestrest en emotioneel uitgeput zijn, maar niet als Beatrice, Selena en het team je bij elke stap begeleiden. Een heel speciale vermelding moet naar Beatrice gaan, ze is ongelooflijk en maakte alles zo eenvoudig en gemakkelijk. Vanaf het moment dat we Beatrice ontmoetten, wisten we dat we in veilige handen waren. Er was nooit een wens die te groot was noch een verzoek dat niet kon worden ingewilligd. Beatrice heeft de leverancier aanbevolen voor al uw bruiloftsbehoeften. Voor muziek kozen we Gabriel Canelles en zijn band, The Blenders. Gabriel coördineerde alle muziek voor onze trouwdag. We zijn briljant en hij en zijn band (inclusief de blazende sectie) Aangezien we grote fans van de Killers zijn, deden ze zelfs hun best om Mr. Brightside te leren, wat een briljante verrassing was. We kozen Andrea Dambrosia en zijn team omdat onze fotograaf en videograaf heel blij zijn met de foto's en video's. De jongens legden elk moment vast en we houden ervan hoe natuurlijk onze foto's zijn geworden. We zouden zeker aanraden om de drone te krijgen, de luchtfoto's zijn prachtig! Mariana en haar decoratieve team brachten alle ideeën van mijn vrouw tot leven. Mariana is super, ze biedt creatieve ideeën en aanbevelingen en we waren zo blij dat zij en Beatrice creatief waren en met de decoraties rennen. Het resultaat overtrof onze verwachtingen ver. De bloemen, de tafelinstellingen en middenstukken waren prachtig. De kaarsen waren magisch.

Het eten bereid door chef-kok, Orlando, is goddelijk en bereid wat alleen kan worden omschreven als echt Umbrisch feest voor ons gedurende de drie dagen. Mijn vrouw is onder alle omstandigheden glutenintolerant, maar Orlando is volledig begripvol en sympathiek omdat haar familieleden ook coeliakie hebben. Orlando produceerde een volledig glutenvrij menu voor mijn vrouw Het maakte echt haar dag.

Het enige dat het kasteel van Montignano echt speciaal maakt, zijn de mensen. Elk personeelslid zorgt ervoor dat u zich thuis voelt en behandelt u als een koning en een koningin. Marco en Simone moeten speciale vermeldingen krijgen, zij waren de laatste mannen die 's ochtends voor gasten zorgden en altijd een helpende hand uitsteken. Beatrice en Guiseppi we kunnen je niet genoeg bedanken voor je.

We konden Castello di Montignano niet meer aanbevelen. Het eten is uitzonderlijk, het floristry-team is fantastisch en het personeel behandelt je als familie. Hartelijk dank aan Beatrice voor het creëren van zo'n speciale ervaring voor ons en onze gasten. Castello di Montignano kiezen voor onze trouwlocatie

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Prieel, Zwembad, Parkeren, Uitzicht op natuur, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats, Toegang Mindervaliden
Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
240
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Oltre ad avere un Chiesa nel borgo Medievale, il Castello ha la possibilità di celebrare Riti Civili con valore legale all'interno dei suoi spazi.
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Locatie Religieuze Plechtigheid, Ceremonie Locatie
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen
Markeer dit vakje als een receptie of feest buiten tot de mogelijkheden behoort.
Receptie en/of feest in de open lucht

Kortingen

VIVERE UNA FAVOLA

VIVERE UNA FAVOLA

 • Uso Esclusivo del Parco Piscina e delle Sale Interne del Castello
 • Menu di Nozze per 120 ospiti
  Buffet di Antipasti, 2 Primi e 1 Secondo con 2 Contorni, Buffet di Frutta e Dolci
 • Torta di Nozze per 120 ospiti
 • Cocktail bar con 120 cocktail
 • Allestimento Floreale
  12 centrotavola che decoreranno in modo unico il vostro ricevimento!


Totale Pacchetto: € 16.400 (iva inclusa)

Disponibilità limitata. Contattateci per conoscere le date disponibili!

Voorwaarden

Adres

Stad: 06056
Gerelateerde tags:
 • Feest- en Trouwlocaties
 • Buitenplaats
 • Terras
 • Prieel
 • Parkeren
 • Kinder speelplaats
 • Toegang Mindervaliden
 • Uitzicht op natuur
 • Inclusief catering
 • Midden
 • Exclusief gebruik
 • Zwembad
 • Accomodatie voor gasten
 • In de natuur
 • Locatie Religieuze Plechtigheid
 • Ceremonie Locatie
 • Buiten Trouwen
 • Receptie en/of feest in de open lucht