• Prijsklasse Midden
 • Website

Het kasteel van Montignano dat dateert uit 962 na Christus is een origineel middeleeuws dorp met een zwembadpark aan de voorkant met uitzicht op het Martani-gebergte. Onlangs gerenoveerd door het combineren van de schoonheid van de oude en de verfijning van hedendaags design, vandaag de dag herbergt het ruime suites, een SPA met wellnesscentrum, twee restaurantkeukens en verschillende binnen- en buitenontvangstruimtes.

Binnenin de muren van het kasteel wordt het geluk gekoesterd: getuige het feit dat de structuur een van de zeldzame privé-eigendommen is, in Umbrië, waar de burgemeester huwelijken kan vieren met een burgerlijke ceremonie. Bovendien maken instellingen met een buitengewone emotionele waarde het mogelijk om, binnen het dorp Montignano, ook religieuze ceremonies te houden.

Dankzij de vele romantische sferen is het kasteel van Montignano de ideale locatie voor een receptie in stijl:
- in het Paviljoen van de olijfbomen met uitzicht op de Martani heuvels en de majestueuze gevel van het kasteel met een
elegant zwembadpark;
- in de suggestieve stenen kamers die worden gekenmerkt door architecturen met gewelfde plafonds;
- in de Hortus: prachtige Italiaanse tuin met rozen-, hortensia- en lavendelplanten.

In Castello di Montignano vindt de meest authentieke traditie zijn ideale thuis in MATERIAPRIMA Restaurant. De culinaire voorstellen komen uit een lang en bekwaam werk van selectie, voorbereiding en presentatie van de beste lokale en nationale grondstoffen. De chef-koks promoten gastronomische gerechten die elke consistentie, aroma en smaak verbeteren. Van brood tot zelfgemaakte pasta, tot lokale producties, elk gerecht wordt gepresenteerd in zijn oprechtheid. De beste Umbrische en nationale wijnhuizen ondertekenen de feesttoost.

Bezoeker, laat een review achter over Castello di Montignano en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Castello di Montignano

5.0 15 reviews
Door valentine-fr
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zijn in augustus 2021 getrouwd in Castello di Montignano en we raden het zonder aarzeling aan! We raakten in de ban van dit zorgvuldig gerenoveerde kasteel, de omliggende Umbrische landschappen en vooral het team dat echt top is. Of het nu tijdens de voorbereiding was of op D-Day, alles was perfect. Giuseppe (de eigenaar) en Béatrice, de Castello weddingplanner, Mariana en Mariuxi, hebben altijd een glimlach en waren in staat om ons te adviseren en de kleinste details te coördineren.

We hadden de plaats voor 3 dagen geprivatiseerd voor onze gasten, die in het kasteel verbleven (er zijn ook veel agriturismo's en verhuur in de buurt) en ze waren allemaal heel blij. De plaats is echt fantastisch en het personeel attent. Je voelt je thuis maar met een unieke beleving.

Beatrice en haar team zijn gewend om evenementen te organiseren, werken met vertrouwde providers en alles is zeer georganiseerd, dus het is gemakkelijk om je bruiloft zelfs op afstand te plannen (wat bij ons het geval was)! Daarnaast was het een genoegen om met haar en het team uit te wisselen. We hadden gekozen voor een ceremonie en een diner buiten in de tuin, en de weergave was magisch!

Ik raad zonder aarzeling aan of het nu gaat om het organiseren van een bruiloft of om er gewoon een paar dagen door te brengen. U kunt genieten van de spa of dineren in het restaurant om de Italiaanse kwaliteitskeuken te proeven!

Misbruik rapporteren
Door documentiprogetti
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

31-07-21 het was magisch..
Ons hart barst van vreugde en we zijn nog steeds erg enthousiast. Het kasteel, al het personeel, Beatrice, Mariuxi hebben ons een droom laten leven. Onze bruiloft was precies zoals we altijd hebben gedroomd, alles was perfect in elk detail. Vanaf de eerste dag dat we het kasteel kozen als locatie voor onze bruiloft, heeft het personeel ons nooit in de steek gelaten. Ze hebben voor elk klein aspect gezorgd, met een professionaliteit en eenvoud om te verkopen. We voelden ons meteen op ons gemak. Toen we op de dag van de bruiloft werden geactiveerd bij het Kasteel waren we super opgewonden en opgewonden, we wisten dat alles perfect zou zijn en vandaag kan ik zeggen dat we geen betere keuze hadden kunnen maken. Wat we hebben meegemaakt is niet uit te leggen. We zouden je nog duizend keer kiezen.
Bedankt dat je ons blij hebt gemaakt!
Cecilia & Sheriffo

Misbruik rapporteren
Door paolo.minasi
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

5 sterren bruiloft!! Oh ja, allemaal verdiend voor de oneindige beschikbaarheid, de voortreffelijke hartelijkheid van al het personeel en voor de vrijgevigheid die Giuseppe, Beatrice en Mariana ons hebben getoond.


De locatie is gewoon geweldig, warm en gastvrij, evenals het personeel dat we hebben ontmoet en met wie we besloten het te vieren.

Het spreekt voor zich dat al onze wensen op de best mogelijke manier werden vervuld en dat we, ondanks de moeilijke periode waarin we besloten te trouwen (we trouwden afgelopen augustus 2020 en organiseerden het evenement in volledige covid), geen problemen bij het organiseren.
Beatrice stelde ons met haar vriendelijkheid en hartelijkheid op ons gemak en volgde ons vanaf de eerste dagen en tijdens de voorbereidingsperiode, evenals tijdens de receptie: haar stiptheid en veiligheid waren de steun waarop we konden rekenen op elk moment van moeilijkheden.

Giuseppe (de baas) is ongetwijfeld een van de meest hartelijke en geneigde managers om aan de verzoeken van zijn klanten te voldoen, die we ooit hebben ontmoet: niet alleen ontmoette hij ons vanuit alle gezichtspunten zonder ooit alleen te blijven, maar hij droeg bij enorm om al die organisatorische, administratieve en economische problemen op te lossen die zich kunnen voordoen tijdens de voorbereiding van zo'n belangrijk evenement.

En dan heeft Mariana (onze bruidsbloemontwerper) zichzelf overtroffen! De opstelling en florale decoraties waren precies zoals we ze ons hadden voorgesteld: zeer verse bloemen, goed verdeeld en correct uitgebalanceerd, verfraaiden nog meer een toch al prachtige dag.

Tot slot (maar alleen in volgorde) willen we al het personeel bedanken, van de chef-koks tot de barmannen tot de restaurantmanagers: je was geweldig in alle voorbereidingen die je voor ons hebt gemaakt!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Prieel, Zwembad, Parkeren, Uitzicht op natuur, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats, Toegang Mindervaliden
Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
240
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Oltre ad avere un Chiesa nel borgo Medievale, il Castello ha la possibilità di celebrare Riti Civili con valore legale all'interno dei suoi spazi.
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Locatie Religieuze Plechtigheid, Ceremonie Locatie
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen
Markeer dit vakje als een receptie of feest buiten tot de mogelijkheden behoort.
Receptie en/of feest in de open lucht

Adres

Stad: 06056
Gerelateerde tags:
 • Feest- en Trouwlocaties
 • Buitenplaats
 • Terras
 • Prieel
 • Parkeren
 • Kinder speelplaats
 • Toegang Mindervaliden
 • Uitzicht op natuur
 • Inclusief catering
 • Midden
 • Exclusief gebruik
 • Zwembad
 • In de natuur
 • Locatie Religieuze Plechtigheid
 • Ceremonie Locatie
 • Buiten Trouwen
 • Receptie en/of feest in de open lucht