Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Perugia Feest- en Trouwlocaties Torgiano

Castello di Rosciano

Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Perugia Feest- en Trouwlocaties Torgiano

Castello di Rosciano

vertalen

Op de heuvels tussen Torgiano en Bettona, in de stilte van de eikenbossen, staat het Castello di Rosciano .

Een machtig zandstenen gebouw, sober in zijn ruwe en imposante vormen, domineert de Tiber en Chiascio valleien sinds het Etruskische tijdperk.

Het hele jaar door organiseert Castello di Rosciano recepties en evenementen: afhankelijk van de periode en het klimaat zijn er verschillende en karakteristieke ruimtes beschikbaar in het kasteel en rond de donjon.

In de winter, verwarmd door grote open haarden en in de zomer, in de koelte van de dikke muren, kunnen de verschillende lounges plaats bieden aan maximaal 200 personen, terwijl de Tancredi-zaal, gelegen aan de oude verdedigingsmuur die toegankelijk is via de oude wachtgang van de wacht, wordt ontvangen meer dan 300 mensen. In de zomer zijn de gezellige tuin, het centrale plein en het terras charmante plekken voor aperitief dansen en na het diner, terwijl de kamers ideaal zijn voor banketten bij kaarslicht.

De breedte en verscheidenheid van buiten- en binnenomgevingen maken het mogelijk om verschillende en originele opstellingen te creëren op basis van de verzoeken en behoeften van de echtgenoten. In feite biedt het kasteel de mogelijkheid reizende recepties te organiseren om de vele en suggestieve structuren die het karakteriseren te kunnen exploiteren.

Banketten kunnen op verschillende manieren worden gehouden, met een ruime keuze aan verfijnde en essentiële instellingen die zullen bijdragen aan het creëren van indrukwekkende instellingen. Het personeel van het kasteel, met hun meer dan tien jaar ervaring en het brede scala aan aangeboden diensten, is beschikbaar om te helpen bij het bedenken en uitvoeren van unieke, gepersonaliseerde en onvergetelijke evenementen.

Het kasteel van Rosciano is een van de weinige privé-gebouwen in Umbrië, officieel gekwalificeerd voor burgerlijke huwelijken met legale waarde om te worden gevierd in de oude benedictijnse kerk of in de tuin in de pracht van de natuur of in de eenvoud van de oude muren.

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Tent of Overkapping, Prieel, Zwembad, Accomodatie voor gasten, Uitzicht op natuur
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Alleen cateringservice van partners
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen, Receptie en/of feest in de open lucht
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Bezoeker, laat een review achter over Castello di Rosciano en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Castello di Rosciano

5.0
13 reviews
13 reviews
Professionaliteit
(13)
Prijs/kwaliteit
(13)
Aanrader?
(13)
bramantiantonella17
Door Antonella
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Als er de mogelijkheid was geweest om 10 kleine sterren op het professionele veld in te voegen, had ik ze alle 10 geplaatst! Het kasteel van Rosciano is een magische, werkelijk unieke plek waar het succes van een bruiloft gegarandeerd tot 110% is. Al onze gasten feliciteerden ons ... "fantastische plek", "nog nooit zo'n goed vlees gegeten", "de service was onberispelijk, geen wachttijd maar zelfs niet gehaast, perfect!", Meer dan één persoon heeft ons zei "dit is de mooiste bruiloft die ik heb bijgewoond ... en ik ben bij veel bruiloften geweest". Door dezelfde complimenten van verschillende gasten te hebben ontvangen, wordt duidelijk hoe oprecht en echt die opmerkingen werkelijk waren. De gasten waren tevreden, wat ik zou zeggen is een van de belangrijkste dingen, maar niet alleen de gasten maar ook de echtgenoten !! Mario en ik brachten een geweldige avond door zonder ooit het gewicht van het managen van het feest te voelen. Antonello was SUPER! Hij liep discreet tussen de tafels, maakte een praatje en voldeed aan elk verzoek. Hij hield alles bij en het mooiste wat we trouwden, genoot van het feest zonder ons ooit te benadrukken, want Antonello hield toezicht op alles! Een ander ding dat ik echt wilde onderstrepen was de professionaliteit van al het personeel, er was een ober elke 3,5 personen !!!! Zeer attent op mensen met allergieën of intoleranties (er was een speciale ober voor deze mensen). En toen was er een heel aardige ober die me achtervolgde en me vroeg iets te eten (heel mals!). Antonello voldeed aan al onze wensen, Mario vroeg hem om een Redbull, die hadden ze niet maar in minder dan 20 minuten kwamen er 20 redbulls aan !!! Ik zei alleen dat mijn voeten pijn deden, in 5 minuten kreeg ik platte schoenen bij Ik was verbaasd over de aandacht van deze jongens! Als ik denk aan de twijfels die we hadden voordat we boekten nu ik het heb ervaren, kan ik met absolute zekerheid zeggen dat vertrouwen op het kasteel van Rosciano de juiste keuze ooit was. Hun professionaliteit overtrof alle verwachtingen! Het kasteel van Rosciano is echt van onschatbare waarde! Voor degenen die twijfelen, vertrouw me echt als ik zeg dat ze je bruiloft echt perfect zullen maken! Heel erg bedankt Matteo en Antonello voor het zo gelukkig maken van ons!

Misbruik rapporteren
massi.liani
Door massimo
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Op deze fantastische locatie hebben we onze droom gekroond. Alles was perfect! Beginnend bij de burgerlijke ceremonie, inclusief de middeleeuwse rite, gevierd in de tuin met uitzicht op een adembenemend panorama. Het culinaire gedeelte is ook uitstekend, van het aperitief tot het voorgerecht, van diner tot dessertbuffet, haute cuisine gerechten, verfijnd en voortreffelijk! Onberispelijke vriendelijkheid, professionaliteit en organisatie. Onze gasten praten er na maanden nog steeds over en noemen het de bruiloft van het jaar !! Unforgettable !!   We raden het aan voor elk evenement, in feite zullen we niet nalaten terug te keren. Met vriendelijke groeten, Matteo, Antonello, Chiara en mevrouw Fausta en iedereen die heeft bijgedragen aan het uniek maken van deze dag!

Misbruik rapporteren
alex.pigna
Door alessandra
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Het Castello di Rosciano is een unieke plek. Toen we het voor de eerste keer gingen bekijken waren we betoverd! De structuur, het uitzicht, ... Het kasteel is ook erg mooi en onberispelijk beheerd. Matteo, de eigenaar, is een echte professional, in staat om de meest uiteenlopende aanvragen te vervullen! De dame Fausta, het kasteel is een prachtige vrouw, die middeleeuws ritueel van ons huwelijk ons een mooie herinnering gevierd. Antonello en al het personeel aanbevolen en ondersteunde ons tot het einde. Het kasteel heeft zijn eigen catering en is een garantie. Chef-kok Michele is geweldig en het eten was uitstekend en heerlijk gepresenteerd. Ze dachten aan alternatieve menu's, zelfs voor mensen die intoleranties hadden of vegetariër waren. Ten slotte waren gasten die in de kasteelkamers konden slapen gefascineerd. Kortom, als ik meer sterren zou kunnen geven, zou ik het doen! Goed gedaan iedereen, gefeliciteerd! Onvergetelijke locatie!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 06089

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier