Ondergedompeld in het groen van een eeuwenoud park aan de rand van Rome, versierd met een perspectief van natuurlijke fonteinen met grotten bevolkt door fauns en nimfen, rijst het kasteel van Torcrescence majestueus op. Gebouwd door de markies Francesco Crescenzi op de plaats van een 1100-toren, werd het eigenlijke kasteel vergroot tijdens de middeleeuwen, toen de familie een groot deel van de omgeving overnam en het dus noodzakelijk was om een kasteel te bouwen in een strategische en stevig bewapende positie.

Zelfs vandaag, wandelen door de tuinen, kunt u genieten van de charme van het verleden, luisterend naar het geluid van de waterspelen en, vanaf de glimp van de bossen, kunt u de vallei bewonderen die bedekt is met moderne golfbanen op slechts een steenworp afstand van het historische stadscentrum eeuwig.

Naast het kasteel is er La Foresteria met 6 onafhankelijke suites, uitgerust met een eigen lounge, zeer ruime marmeren badkamers, satelliet-tv, airconditioning, koelkast.

Bezoeker, laat een review achter over Castello di Torcrescenza en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Castello di Torcrescenza

4.9 6 reviews
Door francesco
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik heb dit prachtige kasteel bezocht tijdens een avondhuwelijk ... alles was erg leuk en de sfeer was dromerig. Zeer elegante en verfijnde plek. Verfijnd meubilair en zeer grote kamers. Ook de buitentuin is prachtig, waar voor de gelegenheid een aperitief werd geserveerd. Ik heb blijkbaar ook een zwembad gezien. Zeker aan te bevelen!

Misbruik rapporteren
Door salvatore
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Prachtige structuur. Ik heb eraan gewerkt voor een horeca-evenement: alles is vlekkeloos verlopen. De locatie is fantastisch zowel binnen als buiten. De werkplekken zijn groot en goed georganiseerd. De kamers zijn enorm en met koel- en verwarmingssystemen beschikbaar als dat nodig is.

Misbruik rapporteren
Door rita
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

'S Nachts wordt de schoonheid van het park versterkt door lichteffecten die de majesteit van de bomen, de elegantie van de lanen en de grootsheid van het kasteel benadrukken. Uniek!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Dansvloer, Parkeren, Cultureel Belang, Accomodatie voor gasten, Toegang Mindervaliden
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
2:30
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag

Adres

Stad: 00189
Gerelateerde tags:
  • Feest- en Trouwlocaties
  • Buitenplaats
  • Terras
  • Dansvloer
  • Parkeren
  • Toegang Mindervaliden
  • Cultureel Belang
  • Inclusief catering
  • Luxueus
  • Exclusief gebruik