Cedrowy Dworek

  • Website

De trouwdag is zo bijzonder dat er een speciale setting voor nodig is. Originele, sfeervolle interieurs samen met een verfijnde regionale keuken zullen het unieke karakter van zo'n plechtig moment benadrukken. Onconventionele stijl van de trouwzaal zal je deze dag voor altijd herinneren. "Cedrowy Dworek" is een ideale plek om zo'n belangrijk feest als een bruiloft te organiseren.

De prachtige omgeving, het sfeervolle interieur en de ervaring van het personeel staan garant voor een onvergetelijke sfeer. We bieden twee kamers met airconditioning, ideaal voor het organiseren van feesten voor maximaal 150 personen. De balzaal heeft een beschutte patio en een aparte ingang naar de binnenplaats. Voor bruiloftsgasten hebben we 85 bedden klaargemaakt in comfortabele hotelkamers met twee, drie en vier bedden.

Eigenaren van Cedrowy Dworek zullen hun best doen om iedereen zich thuis te laten voelen.

Dankzij onze uitgebreide ervaring en innovatieve ideeën, helpen wij u bij het organiseren van een onvergetelijke huwelijksreceptie op het hoogste niveau. Neem voor een gedetailleerde aanbieding contact op met:

contact@cedrowydworek.pl of 885 300 332

Bezoeker, laat een review achter over Cedrowy Dworek en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

4.8 5 reviews
Door emilic5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Onze droomhuwelijk werd gehouden in Cedar Manor. Mijnheer Bartek, nogmaals bedankt voor uw professionaliteit en heerlijk eten. Een geweldige sfeer in het landhuis gaf ons feest wat we altijd al wilden. Ik beveel een volledige organisatie van deze speciale dag aan in Cedar <3

Misbruik rapporteren
Door krzyskle66
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Droomplek voor een bruiloft, perfecte service, het beste eten. Ik beveel het ten zeerste aan!

Misbruik rapporteren
Door anasz42
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

In september vindt onze huwelijksreceptie plaats in Cedrowy Dworek. We kozen voor deze plek vanwege de rustige omgeving, het warme interieur en de vele positieve meningen over eten, maar het was pas dit weekend dat we besloten om te kijken hoe smakelijk de keuken is. Als anonieme gasten bestelden we het diner, dat op een koninklijke manier werd geserveerd, erg lekker, grote porties, en het dessert bleek poëzie te zijn voor deze leuke service :-) We hebben duidelijk aangegeven dat het kiezen van dit restaurant voor ons feest een zeer goede beslissing was, we zijn ervan overtuigd dat alles soepel zal verlopen, en het eten heerlijk zal zijn :-) AANBEVOLEN !!!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Adres

Stad: 83-020