Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Pomorskie Feest- en Trouwlocaties Cedry Wielkie

Cedrowy Dworek

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Pomorskie Feest- en Trouwlocaties Cedry Wielkie

Cedrowy Dworek

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
vertalen

De trouwdag is zo bijzonder dat er een speciale setting voor nodig is. Originele, sfeervolle interieurs samen met een verfijnde regionale keuken zullen het unieke karakter van zo'n plechtig moment benadrukken. Onconventionele stijl van de trouwzaal zal je deze dag voor altijd herinneren. "Cedrowy Dworek" is een ideale plek om zo'n belangrijk feest als een bruiloft te organiseren.

De prachtige omgeving, het sfeervolle interieur en de ervaring van het personeel staan garant voor een onvergetelijke sfeer. We bieden twee kamers met airconditioning, ideaal voor het organiseren van feesten voor maximaal 150 personen. De balzaal heeft een beschutte patio en een aparte ingang naar de binnenplaats. Voor bruiloftsgasten hebben we 85 bedden klaargemaakt in comfortabele hotelkamers met twee, drie en vier bedden.

Eigenaren van Cedrowy Dworek zullen hun best doen om iedereen zich thuis te laten voelen.

Dankzij onze uitgebreide ervaring en innovatieve ideeën, helpen wij u bij het organiseren van een onvergetelijke huwelijksreceptie op het hoogste niveau. Neem voor een gedetailleerde aanbieding contact op met:

contact@cedrowydworek.pl of 885 300 332

Meningen over Cedrowy Dworek

4.6
7 reviews
7 reviews
Professionaliteit
(6)
(1)
Prijs/kwaliteit
(5)
(1)
(1)
Aanrader?
(6)
(1)
b.nazimek17
Door Barbara
4.6666666666667
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Bedankt voor de unieke voorbereiding van het verjaardagsfeestje van mijn man Andrzej.

Dank u voor

welkom, heerlijke gerechten, professionele bediening en groot inlevingsvermogen. Een onvergetelijk feest zal nog lang in onze herinnering blijven... en dat allemaal dankzij de keuze voor Cedar Dworek, Barbara en Andrzej

-Heerlijke gerechten,

Misbruik rapporteren
andziaj147
Door jula
3.3333333333333
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Alles is lekker, maar ik vind het eten echt slecht. Kleine hoeveelheden, ik begrijp niet hoe je een handvol gebakken aardappelen en 6 devolaji kunt meenemen voor een tafel van 10 personen. Ik was niet vol. Mijn vriend woonde daar ook een bruiloft bij en de gasten klaagden ook over het eten. Accommodatie voor een tweepersoonskamer kost PLN 170, waarbij je op een veldbed slaapt, er geen haardroger is en de muziek en de bewegingen van anderen zo luid zijn dat in slaap vallen bijna onmogelijk is.

Misbruik rapporteren
emilic5
Door Emilia
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Onze droomhuwelijk werd gehouden in Cedar Manor. Mijnheer Bartek, nogmaals bedankt voor uw professionaliteit en heerlijk eten. Een geweldige sfeer in het landhuis gaf ons feest wat we altijd al wilden. Ik beveel een volledige organisatie van deze speciale dag aan in Cedar <3

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 83-020

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact