Home Weddingplanners Weddingplanners Quintana Roo - Riviera Maya Weddingplanners Cancún

César Alcaraz WP

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Weddingplanners Weddingplanners Quintana Roo - Riviera Maya Weddingplanners Cancún

César Alcaraz WP

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: MX$ 35.000
vertalen

César Alcaraz WP kan alle voorbereidingen voor het ontwerp en de productie van uw droommoment voor zijn rekening nemen. Met totale gemoedsrust kunt u elk detail in uw handen laten, omdat u niet zult vergeten, dankzij uw ervaring, die deel uitmaken van meer dan 70 bruiloften die worden gehouden in Mexico-Stad en andere delen van Mexico.

Deze expert in de trouwlocatie heeft ook de certificering als professionele weddingplanner voor egalitaire bruiloften die door het Gay Wedding Institute zijn verleend met 14 verhalen uit New York. Het wordt gekenmerkt door zijn goede smaak en zijn talent, zonder twijfel twee sterattributen die zullen reflecteren wanneer de locatie wordt getransformeerd en uw wensen één voor één worden gevolgd. Op die manier zul je trouwen te midden van een prachtig concept dat deze specialist voor je zal creëren, waarbij je elementen als mode, ruimte, klimaat en veel meer combineert dan je bent, wilt en wilt tijdens je geweldige dag.

Wie is beter dan César Alcaraz WP om je te helpen je liefde te uiten? Het zal u ondersteunen met een unieke banketstijl ; een ongelooflijke decoratie met bloemen en accessoires op basis van de nieuwste internationale trends; de muziek om je zintuigen te verwennen, met professionele orkest live of DJ; gastbevestigingsservice; architecturale verlichting en nog veel meer. Neem contact op en trouw met prestige, geniet van deze en andere voordelen die deze uitstekende weddingplanner u biedt .

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
MX$ 35.000
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
30% a la firma del contrato y el resto diferido hasta liquidar 30 días antes del evento.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over César Alcaraz WP

4.9
7 reviews
7 reviews
Professionaliteit
(7)
Prijs/kwaliteit
(7)
Aanrader?
(7)
lvillavicencio
Door Luis
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen
De bruiloft was perfect. Een geweldige service en een uitstekende ervaring.
Misbruik rapporteren
prometeusnl144
Door Claudia
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
vertalen

Al enige tijd hebben César en zijn team van Santísima onze evenementen overgenomen voor klanten, koffiepauzes, eindejaarsfeesten en in het algemeen elk evenement waarvoor we foodservice nodig hebben, de resultaten zijn altijd onberispelijk en zijn momenteel onze leveranciers voor permanente cafetariadienst in de twee takken die we in Mexico-Stad hebben. We bevelen het op grote schaal aan!

Claudia Cano Prometeus Salud Visual SC

Misbruik rapporteren
arturoliconaguirre
Door Arturo
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We hebben de diensten van Cesar gebruikt voor de bruiloft van onze zoon en we hebben niet meer dan alleen goede opmerkingen ontvangen van alle aanwezigen, van de logistiek, de plaats, de decoratie, de uitstekende kwaliteit van het eten, de organisatie, de perfecte behandeling van de tijden voor maaltijden en drankjes (diner, hapjes, cocktails, tussenproducten, draaitafels, etc.)

We aarzelen niet om het op grote schaal aan te bevelen en we zijn ervan overtuigd dat we het in de toekomst zouden aanbevelen voor andere evenementen.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:
Stad: 06100

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact