• Prijsklasse Midden
  • Website

Een Céu de Tule is een organisatie van evenementenorganisatie gespecialiseerd in huwelijken, opgericht en gecoördineerd door de ceremoniemeester Carol Ferraz. Alle kleine details zijn gepland voor die dag om onvergetelijk te zijn . Je doel is om het hele proces van het organiseren van het evenement in vrede en plezier om te zetten, zodat je bruid en bruidegom kunnen genieten van elke minuut!


In Advisory Tule Hemel, de bruid en de bruidegom hebben hulp in alle fasen van de organisatie van bruiloften, met Carol Ferraz bemiddelen het verhuren van de keuze van goed - getrouwd, snoep, locatie en inrichting om de details van de ceremonie. Je belangrijkste missie is om het hele proces vanaf het begin te coördineren, zodat alles goed verloopt en de trouwdag geweldig is!


The Ceremonial is ideaal voor bruidegoms die graag de handen in het zadel willen houden en hun favoriete leveranciers onafhankelijk willen inhuren. De rol van Tule Sky is om de beste leveranciers aan te wijzen en alle verhuren een maand voor de grote dag gedaan te controleren en alles te coördineren, ervoor te zorgen dat het evenement verloopt zoals gepland en dat de trouwdag het beste van hun leven is!

Bezoeker, laat een review achter over Céu de Tule en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Céu de Tule

5.0 36 reviews
Door claraborgo
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Beste keuze! Carol en het team zijn sensationeel en super professioneel.

100% aanbevelen

Misbruik rapporteren
Door beatrizagathao1705
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ze zijn een zeer betrokken team en maken het proces leuker!

Carol en Cora, met wie ik nauwer contact heb gehad, zijn geweldige mensen, met een andere stemming!

Ik kan het hele team alleen maar bedanken en ik raad het iedereen ten zeerste aan die dit moment wil beleven zoals het hoort, met een gerust hart :)

Misbruik rapporteren
Door angioni
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Carol en haar team zijn sensationeel, op zo'n gelukkig moment en dat je niet wilt dat er iets mis gaat, streeft Carol naar perfectie! Om nog maar te zwijgen van het feit dat het met je trilt en alles lichter maakt! Ik raad het ten zeerste aan, voor het leven!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers

Adres

Stad: 22290-175
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden