Chalé Quintal

  • Prijsklasse Midden
  • Website

"Romantische bruiloft"

Zucht, tranen van emotie, vlinders in de maag en gelukkige eindes ...

The Yard Cottage biedt dit allemaal!

Een romantische filmomgeving voor de belangrijkste dag van je leven.

We denken aan alles: de geliefde witte stenen, de delicatesse en verwennerij van de decoratie, de verlichting met kristallen kroonluchters, meubels met exclusieve stukken, gezellige lounges, charmante trouwzaal, een stijlvolle bar en een dansvloer die alle gasten integreert.

Een modern sprookje in de stad São Paulo.

De ruimte heeft een capaciteit van 80 tot 200 gasten.
Ons feest is compleet en zorgeloos. Hierin bieden we de locatie van ruimte, gastronomie, decoratie, gebak en snoep, goed getrouwd, dj en baanverlichting, overdag advies, meubels en een compleet team.

De façade van het Chalet lijkt op een moderne kapel . De lounge met lichte waslijn heeft verwijzingen naar de Franse binnenplaatsen.

In de hal van de ceremonie hebben we een prachtige omgeving met kristallen kroonluchter en een ijzeren poort ontworpen met de inspiratie van die bestemming bruiloften in de kastelen van Frankrijk. Het is in deze omgeving dat ook de "partij" gebeurt. Na de ceremonie komt het circuit van het chalet tot leven op het geluid van de resident DJ.

In de mezzanine van het chalet hebben we gezellige lounges plus een leuke, koele bar en comfortabele tafels voor alles, van een funky diner tot een verpakt menu.

De bruid en bruidegom kamer is ruim en uniek ingericht. Een aangename omgeving, voorzien van airconditioning en vol verwennerij. En vanuit een groot raam kunnen de bruid en bruidegom even pauzeren terwijl ze kijken naar alles wat er in het huis en op de dansvloer gebeurt.

En omdat we elke gast waarderen, bereiden we een erg leuke omgeving voor de kleintjes.
Kids Space heeft veel speelgoed, superhelden, een mini-keuken, barbies, videogames en monitoren om het grote publiek te verzorgen terwijl je gasten genieten van het feest.

Het Chalet is de juiste plek voor diegenen die, naast trouwen, nieuwe ares en smaken willen ervaren met hun vrienden en familie.

Die dag met een happy ending, typisch voor een sprookje.

Bezoeker, laat een review achter over Chalé Quintal en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Chalé Quintal

4.5 4 reviews
Door clarissamansour
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Team volledig gegoten om klanten te ontvangen. Schema's en vaste data. Ze zijn niet aangepast aan of aangepast aan de behoeften van klanten. Zwak en slecht voorbereid verkoopteam, geen aandacht.

Ik heb ze verschillende keren opgezocht om de plaats te bezoeken, zonder succes. De verantwoordelijken in de verkoopafdeling bieden geen goede ondersteuning, zijn ontwijkend om vragen te beantwoorden en kunnen niet aan de behoefte van de klant voldoen.

Jammer, aangezien de plek mooi is en veel potentieel zou hebben, ware het niet voor dit team.

Misbruik rapporteren
Door hadilagraziane
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

chique en geweldige service, gehumaniseerde service !!

Misbruik rapporteren
Door paula_pts
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik had geen betere locatie kunnen kiezen voor mijn bruiloft. We wonen in Londen, maar tienden trouwen in Brazilië met onze familie en vrienden aanwezig. Alle vergaderingen (menu, decoratie, DJ) werden gemaakt door Skype. Een week voor de ceremonie proefden we het menu, snoep en cake. Alles was brandschoon. Alle gasten roemden het eten en de service. Het personeel is uiterst attent en maakt alles eenvoudiger. Het decor was precies zoals ik had gevraagd, in blauw en wit met veel hortensia. Ik adviseer met mijn ogen dicht. Het enige punt om te verbeteren is dj, die mijn 100% van de lijst met geüploade nummers niet volgde.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Adres

Stad: 01228-000
Gerelateerde tags:
  • Feest- en Trouwlocaties
  • Midden