• Prijsklasse Luxueus
 • Capaciteit 200

Met zijn prachtige renaissancistische façade, torent het Château de Barbegal met trots uit zijn torens en kijkt uit over een park van 5 hectare. Het kasteel organiseert recepties (bruiloft, verjaardag, familiefeest).

Een enorme schaduwrijke ruimte, door bomen meer dan centenaires wordt tot uw beschikking gesteld. De cateraar kan met u al uw maaltijden en cocktails in het park organiseren.

The Hall of Honour , met een oppervlakte van 300 m2 biedt plaats aan ongeveer 200 gasten zittend en een dansvloer. Deze ruimte heeft een controlekamer voor muziek en video die uniek is in de regio en radiogestuurde verlichting. De ovale vorm, marmeren vloer en kwasten met kwastjes geven het karakter van deze ruimte.

Voor uw huwelijksfeest bieden wij twee ruimtes voor uw kinderen . Een ruimte "kinderkamer", om de ouderen plezier te laten maken, films te kijken, te eten ... Boven, een slaapzaal waar kinderen kunnen wachten tot hun ouders plezier hebben. Deze twee kamers bevinden zich in de buurt, in dezelfde ruimte van de trouwzaal, maar onafhankelijk.

Voor uw verblijf in het kasteel, worden u 4 kamers voor 2 personen en 1 suite met een privélounge voor 2 personen aangeboden.

Om uw ontvangst tot een genot te maken, zal Château de Barbegal van nature een uitzonderlijke omgeving zijn die uw gasten zal bekoren.  

Bezoeker, laat een review achter over Château de Barbegal en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Château de Barbegal

4.8 3 reviews
Door Maeva
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Een onvergetelijke bruiloft dankzij deze unieke plek. 150 gasten en allen delen hetzelfde gevoel, deze plek is prachtig, van buiten naar binnen is alles ongelooflijk. En bovendien is de familie Grange schattig. Heel erg bedankt, je bent perfect geweest. Ik kijk er naar uit om je weer te zien.
Misbruik rapporteren
Door Herve
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
We zijn net getrouwd in dit sublieme gebied en zijn erg blij. We konden niet beter hopen: het kasteel is zowel van buiten als van binnen prachtig, de tuin voor de ceremonie is ook majestueus met de trappen en de kapel die een sprookjesachtige sfeer creëren. En als klap op de vuurpijl zijn de eigenaren een echte hulp en biedt ze geweldige service in de hele organisatie. Gewoon geweldig !!!
Misbruik rapporteren
Door Clems
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Eén woord: MAGIC.

Twee en een half jaar na deze unieke dag, praten we er altijd over met dezelfde sterren in de ogen en onze gasten ook !! Een droomplek voor ons droomhuwelijk, een hospita die barst van vriendelijkheid en passie. We voelden ons elke keer dat we erheen gingen voor de voorbereidingen. Onze bruiloft is vergroot dankzij deze uitzonderlijke persoon die Monsieur Grange is, dankzij dit sublieme kasteel dat de onze blijft, voor altijd gegraveerd in onze twee harten! Alles is prachtig, tuinen in de grote zaal, trappen naar kamers, verfijnd en onberispelijk! (De bruidskamer is een echt pareltje) Dus we kunnen de bruid en bruidegom alleen maar aanmoedigen om hun bruiloft te organiseren, simpelweg omdat deze plek een echte droom is, een droom die nooit eindigt. Clemence en Corentin.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Prieel, Dansvloer, Parkeren, Cultureel Belang, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats, Toegang Mindervaliden
Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
200 invités
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Alleen cateringservice van partners
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
Mag het bruidspaar zelf voor consumpties van de gasten zorgen, of is het verplicht deze af te nemen bij de trouwlocatie?
Het bruidspaar mag eigen consumpties verzorgen
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Chèque ou virement
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat is het maximale aantal zitplaatsen voor tijdens de ceremonie?
200
Wat is het maximale aantal gasten bij een trouwceremonie?
250
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
5 chambres

Adres

Stad: 13280
Gerelateerde tags:
 • Feest- en Trouwlocaties
 • Buitenplaats
 • Terras
 • Prieel
 • Dansvloer
 • Parkeren
 • Kinder speelplaats
 • Toegang Mindervaliden
 • Cultureel Belang
 • Externe Catering
 • Luxueus
 • Exclusief gebruik
 • In de natuur