Chica charming

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Chica charming

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Als je gaat trouwen moet je natuurlijk de allerbeste versie van jouzelf zijn… en daar kan ik je bij helpen! Ik zie het als een enorme eer als ik je bruidsstyling mag verzorgen. Ik verzorg bruidsstyling (bruidsmake-up en bruidskapsel) in Amsterdam en omgeving maar desgewenst door het hele land.

 

PROEFSESSIE

Een proefsessie is van belang zodat we samen kunnen bepalen wat voor jou de ideale bruidsmake-up is en welk bruidskapsel het mooist past bij jouw wensen. Maar zeker zo belangrijk vind ik dat wij samen een goede klik hebben zodat jij je helemaal op je gemak voelt bij mij en het volste vertrouwen hebt in mijn make-up en hairstyling skills. De proefsessie is dus ideaal om elkaar te leren kennen.

 Het is prettig als je voor de proefsessie naar mijn studio kan komen. Hier heb ik alles bij de hand en goede daglichtlampen. Ik heb mijn studio aan huis (Amsterdam Zuidoost). Het is gratis parkeren in de straat. Indien je liever hebt dat ik naar jou toe kom voor de proefsessie dan is dat ook geen probleem.

Mijn advies is om de proefsessie 5 à 8 weken voor de bruiloft in te plannen. Het kan natuurlijk wel eerder maar mijn ervaring is dat de huidtint dan best een stuk lichter of donkerder kan zijn dan op jullie trouwdag en ook kan je haar een andere lengte hebben. Mocht je de trouwdatum al weten en denk je er over om door mij je bruidsstyling te laten verzorgen? Neem dan z.s.m. contact op om er zeker van te zijn dat ik deze datum vrij kan houden in mijn agenda.

 

MINERALE MAKE-UP

Ik werk met minerale make-up van het merk Creative Cosmetics. Dit is ideaal voor bruidsmake-up. Ben jij een aanstaande bruid en ben je niet gewend om zelf make-up te dragen? Dan ben jij hier zeker erg blij mee want je voelt de make-up niet zitten en je bruidsmake-up oogt natuurlijk terwijl het wel een goede dekking heeft. Daar komt bij dat het beter blijft zitten dan vloeibare make-up en het geeft minder af. Zelfs de meest gevoelige huidjes verdragen deze make-up zonder problemen. Ideaal dus!

 

TARIEVEN BRUIDSSTYLING

Bruidsmake-up incl. proefsessie: 225 euro

Bruidsmake-up en hairstyling incl. proefsessie: 390 euro

Huur clip-in extensions: 35 euro

Verkoop clip-in extensions: 90 euro

Visagie bruidsgast: 40 euro

Hairstyling bruidsgast: 35 euro per half uur

Reiskostenvergoeding: 0,25 per km buiten Amsterdam

Eventuele parkeerkosten worden in rekening gebracht

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Kontant of vooraf overmaken.
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011

Meningen over Chica charming

4.8
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
liesbeth.wijlaars
Door Lies
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Al voor veel projecten gebruik mogen maken van Angela haar creativiteit en professionaliteit. Je voelt je ongelofelijk op je gemak en het werk dat ze aflevert is altijd bijzonder en v hoog niveau. Aanrader!

Misbruik rapporteren
vandenbergdiana
Door Diana
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Angela van Chica Charming heeft er voor gezorgd dat ik me echt fantastisch voelde op deze geweldige dag. Ik was geen doorsnee bruid; ik wilde full pin-up. Angela snapte dat ik niet voor de naturel make-up ging en wilde knallen: ze heeft prachtige make-up aangebracht! Niets was haar te veel; met mijn snel glimmende huid hebben we zelfs 3 proef make-upjes gedaan met verschillende producten en merken, ze heeft zoveel keus zelfs voor allergische of moeilijke huiden. Ook haar tips en tricks om zelf make-up bij te werken/ of aan te brengen op de grote dag zijn voor mij heel handig geweest en nog steeds eigenlijk. Kortom een aanrader, zeker met haar man erbij van Reflektmedia die deze bijzondere dag op schitterende manieren kan vastleggen. Wij zijn na 1 jaar nog steeds meer dan blij.

Misbruik rapporteren
Visagieworkshopsnl
Door Renée
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Angela is professioneel, creatief en betrouwbaar.Ze is goed in lesgeven, haar bruidsmake-up is prachtig en haar leerzame workshops voor bruidjes die zelf hun make-up willen doen zijn altijd een feest! Kortom zij is een Top visagiste!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 1103 AJ

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact