Home Foto en Video Foto en Video Cundinamarca Foto en Video Bogotá

Christian Cardona

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Foto en Video Foto en Video Cundinamarca Foto en Video Bogotá

Christian Cardona

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van $ 4'200.000
vertalen

* NIKON / MYWED.COM TOPSTELLEN VAN 2015 *

Hallo, mijn naam is Christian Cardona, ik ben een ontwerper, fotograaf, echtgenoot en trotse vader van 3 kleintjes die de reden van mijn leven zijn, ik ben een groot liefhebber van mijn werk, ik ben dol op reizen, mountainbiken en sushi eten;). In 1998 heb ik Xpress Books opgericht, ervan overtuigd dat het een andere, persoonlijke en innovatieve service biedt voor mensen die op een unieke manier de belangrijkste herinneringen aan hun leven willen bewaren. Ons doel in Xpress Books sindsdien is om producten te maken die momenten en herinneringen bewaren in publicaties en foto's gemaakt met de hoogste kwaliteitsnormen die een visuele impact maar vooral emotioneel genereren; we maken herinneringen!

Ik heb de steun van een ongelooflijk en toegewijd team dat al mijn gekke dingen doorstaat, die er uiteindelijk in slagen om te landen en ongelooflijke beelden te maken, ze blijven me verbazen over wat ze met hun werk bereiken. Ik beschouw mezelf als heel gelukkig, we hebben de afgelopen 15 jaar met veel gezinnen, scholen en stellen in momenten van groot belang in hun leven vergezeld, zoals hun afstudeerders, huwelijken en belangrijkere herdenkingen, ze hebben ons toegelaten deel te nemen aan deze grote vieringen en hebben volledig vertrouwd in onze ervaring om het te vertalen naar afbeeldingen en publicaties die voor altijd in hun leven zullen blijven bestaan. Onze toewijding en inzet is erkend door verschillende belangrijke publicaties: BRIDES London Magazine: "een van de 25 aanbevolen fotografen wereldwijd" in haar digitale editie van februari 2014. Magazine NOVIAS de Televisa: "Een van de beste fotografen ter wereld We zijn ook lid van de belangrijkste fotografenverenigingen ter wereld: Fotograaf # 1 in Colombia op MyWed.com en top 25 van de beste trouwfotografen van de Nikon Storytellers 2015 wedstrijd, leden van ISPWP (International Society of Professional Wedding Photographers) en alleen schoolfotografen die in Colombia zijn gecertificeerd door de PSPA.

We zijn absoluut bij elk project betrokken en we proberen te weten waar onze klanten naar op zoek zijn om hun verwachtingen te overtreffen, uiteindelijk is er geen grotere beloning voor ons dan een gelukkige en verraste klant met ons werk. Om dit te bereiken, respecteren wij dit uitgangspunt ten zeerste: we voeren slechts een beperkt en geselecteerd aantal projecten per jaar uit om onze kwaliteit en klantenservice te behouden .

Bedankt voor het delen van geweldige momenten met ons!

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
$ 4'200.000
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Artistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Kunt u zo nodig overwerken?
Ja
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
El servicio debe estar cancelado antes de la fecha de la boda.
Welke talen worden er bij jullie gesproken?
Engels, Portugees, Spaans
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Christian Cardona

4.9
11 reviews
11 reviews
Professionaliteit
(11)
Prijs/kwaliteit
(11)
Aanrader?
(11)
caroserrano1
Door Carolina
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Zonder woorden ... ongelooflijke foto's, een zeer goede vibes tijdens het huwelijk, super artistieke ideeën voor de foto's! We zijn blij

Misbruik rapporteren
carlosjphotography
Door Carlos
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
vertalen
Christian, ik kan je vertellen dat jij een van mijn favoriete fotografen bent ... Ik hou van je kleuren ...: D Mijn bedoeling is om die lijn te volgen
Misbruik rapporteren
adrianitaca
Door Adriana
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ongetwijfeld de beste trouwfotograaf die ik heb gezien en ik was gezegend om het te hebben op mijn bruiloft, de beelden zeggen het allemaal, na het zien van 3 bruiloften van vrienden die de foto's met hem namen, aarzelde ik geen seconde om hem in te huren.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 110111

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact