Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Toledo Feest- en Trouwlocaties Toledo

Cigarral del Ángel

  • Catering prijs 130 €
vertalen

gastronomie

Iván Cerdeño, de enige chef-kok die een Michelin-ster in Toledo haalt, leidt het culinaire project van Cigarral del Ángel. Techniek, smaak en esthetiek. Iván Cerdeño's is een degelijke keuken, wortel, smakelijk en verfijnd.

ruimten

In het Cigarral Angel vriendjes en kunnen uw gasten: genieten van exclusieve van duizenden vierkante meters perfect geprepareerde en geconditioneerd met geen capaciteitsproblemen gasten, cceder naar de boerderij door majestueuze boom - omzoomde lanen die leidt naar ruime parkeergelegenheid, d hij combinatie van indrukwekkende en uitgestrekte tuinen en pleinen om exclusief uw ceremonie of cocktail in de open lucht te vieren , en lees voor de lunch of het diner in de open lucht tussen een magisch klooster omringd door bloemen, bomen en geschiedenis of een terras aan de voet van water met uitzicht buitengewoon voor Toledo .

Bovendien bieden ze u ook de panoramische lounge met een prachtig uitzicht en de speciaal daarvoor ingerichte ruime en elegante balzaal .

Zonder het nieuwe gebied van de Cigarral te vergeten, de Palacete de Fina , een authentiek huis in Toledo, gebouwd in het midden van de twintigste eeuw en volledig gerenoveerd, gecombineerd met een voortreffelijke smaak, klassieke en moderne stijl. Een indrukwekkend complex om te genieten van het fantastische uitzicht op het historische centrum van Toledo. Een exclusieve enclave waar je al je huwelijk kunt vieren, van de ceremonie tot de dans.

In de hal van het paleis, doorzichtig, licht en met een capaciteit voor 180 personen, zullen de gasten van alle gemakken genieten. Buiten het paleis zult u blij zijn met de verschillende tuinen, beschikbaar voor een cocktail en / of diner. En om de dag af te sluiten, niets beter dan de balzaal van het Paleis van fijn. Volledig beglaasd, kunt u doorgaan met het bewonderen van het prachtige uitzicht op de tuin terwijl u geniet van het feest.

Bezoeker, laat een review achter over Cigarral del Ángel en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Cigarral del Ángel

4.9 21 reviews
Door Silvia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Pablo groeide op naast de Cigarral del Ángel, dus toen we besloten te trouwen en voor Toledo kozen (ik kom uit Barcelona), was het eerste dat hij tegen me zei dat we het als een van onze opties moesten opnemen. Dat klopt, we gingen bij hem op bezoek en ... WOW! Het liet ons allebei met open mond achter: alle ruimtes zijn spectaculair, super goed onderhouden, met een indrukwekkend uitzicht over de stad en met een zeer professionele staf die het beheert.
We bezochten nog wat meer plaatsen in Toledo, maar nadat we de Cigarral del Ángel hadden gezien, was er geen andere mogelijkheid! We hadden twijfels om te kiezen tussen het paleis of het rivierengebied, maar uiteindelijk kozen we voor het laatste en we zijn super blij. Beiden leken ons erg mooi, maar die aan de rivier gaf ons de mogelijkheid om van veel ruimtes te genieten en de gasten door alle prachtige hoeken van de Cigarral te laten wandelen.
Het personeel was altijd super attent, vooral Javier en Sara, en natuurlijk onze maitre d '. Het organiseren van de bruiloft vanuit Barcelona was gemakkelijk dankzij uw hulp, begrip en altijd passend advies Slechts 24 uur voor de bruiloft moesten we het gebied van de ceremonie veranderen omdat ze regen voorspelden ... Geloof ons, het was een van de meest stressvolle momenten, maar Javier vertelde ons Hij heeft ons veel geholpen om ons gerust te stellen en respecteerde en ondersteunde onze beslissing vanaf minuut nul!
En toen de trouwdag kwam ... Pablo en ik herinner me gewoon dat we er NOOIT van genoten! Een van onze prioriteiten op de bruiloft was dat we onszelf konden zijn en de best mogelijke herinnering konden opnemen. En het was echt zo: we waren kalm, genieten, dansen, eten, praten met alle gasten ... Niet in onze beste dromen hadden we gepland dat alles zo geweldig zou worden. Zonder ze allemaal zou het niet mogelijk zijn geweest, ze waren er voor alles "zonder te zijn", discreet maar attent zodat alles PERFECT bleek te zijn.
Om eerlijk te zijn, waren er een paar dingen die we graag anders hadden willen zien: ten eerste de DJ, die veel van onze instructies niet opvolgde en nummers plaatste die we niet wilden, terwijl hij geen andere essentiële dingen speelde waar we eerder om hadden gevraagd. Aan de andere kant verloren sommige gasten het detail dat we weggaven omdat ze de tafels vlak na de maaltijd 'zonder waarschuwing' opruimden toen we al naar het feestgedeelte waren gegaan en toen ze het gingen ophalen, was het weg.
Voor de rest is alles geweldig. Ik wou dat we die dag morgen konden herhalen. Het was TOP.

Misbruik rapporteren
Door Ruth
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Onvergetelijke ervaring, het uiterst zorgvuldige landgoed, het zeer professionele team dat voor het kleinste detail zorgt, is een magische plek, het was zeker de juiste plek, we zouden het absoluut aanbevelen.

Misbruik rapporteren
Door Ana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Geweldig.

We moedigen alle bruid en bruidegom aan om de sigaar te kiezen voor zijn prachtige omgeving, professionals van 10, fantastische gastronomie en natuurlijk voor hoe goed ze ons in onze dag behandelden

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Prieel, Dansvloer, Zwembad, Parkeren, Uitzicht op natuur, Cultureel Belang, Toegang Mindervaliden
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
130€
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
6:00
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Glutenvrij, Diabetes
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag niet zelf een bruidstaart meebrengen
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Por transferencia
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen
Heeft de trouwlocatie exclusiviteit met bepaalde leveranciers, of mag het bruidspaar zelf hun leveranciers kiezen? Zo ja, met welke leveranciers is er exclusiviteit?
Solo fotógrafo
Markeer dit vakje als een receptie of feest buiten tot de mogelijkheden behoort.
Receptie en/of feest in de open lucht

Adres

Stad: 45004