Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Toledo Feest- en Trouwlocaties Toledo

Cigarral del Ángel

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Toledo Feest- en Trouwlocaties Toledo

Cigarral del Ángel

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Catering prijs 130 €
vertalen

Gastronomie

Iván Cerdeño, de enige chef-kok die twee Michelin-sterren heeft behaald in Toledo, leidt het gastronomische project Cigarral del Ángel. Techniek, smaak en esthetiek. Iván Cerdeño's is een stevige, op wortels gebaseerde, smakelijke en verfijnde keuken.

ruimtes

In Cigarral del Ángel kunnen de bruid en bruidegom en hun gasten: exclusief genieten van duizenden vierkante meters perfect verzorgd en geconditioneerd zonder problemen met de gastencapaciteit, toegang tot het landgoed via majestueuze met bomen omzoomde wandelingen die leiden naar grote parkeerterreinen, hebben van indrukwekkende en ruime tuinen en pleinen om uw ceremonie of cocktailparty exclusief in de open lucht te vieren, en kies voor lunch of diner in de open lucht tussen een magisch klooster omgeven door bloemen, bomen en geschiedenis of een terras aan het water met buitengewoon uitzicht naar Toledo .

Daarnaast stellen ze ook de panoramische zaal met zijn indrukwekkende uitzichten en de ruime en elegante balzaal die speciaal daarvoor is uitgerust ter beschikking.

Zonder het nieuwe gedeelte van Cigarral te vergeten, de Palacete de Fina , een authentiek herenhuis in Toledo, gebouwd in het midden van de 20e eeuw en volledig gerenoveerd, dat klassieke en moderne stijlen combineert met een voortreffelijke smaak. Een indrukwekkend complex om te genieten van het fantastische uitzicht op het historische centrum van Toledo. Een exclusieve enclave waar je je hele bruiloft kunt vieren, van de ceremonie tot het dansfeest.

In de Hall of the Mansion, open, licht en met een capaciteit voor 160 personen, zullen de gasten genieten van alle comfort. Buiten het landhuis zult u versteld staan van de verschillende tuinen, beschikbaar voor cocktails en/of diner. En om de dag af te sluiten, niets beters dan de balzaal van de Palacete de Fina. Volledig beglaasd, kunnen ze blijven genieten van het prachtige uitzicht op de tuin terwijl ze genieten van het feest.

FAQ´s

Hoofddiensten
Menu van gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
130 €
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Prieel, Dansvloer, Zwembad, Parkeren, Cultureel Belang, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen, Receptie en/of feest in de open lucht
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Veganistisch, Diabetes, Glutenvrij
Wat zijn de mogelijkheden qua drankjes op de trouwlocatie?
Open bar zit bij het menu inbegrepen
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag niet zelf een bruidstaart meebrengen
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
6:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Por transferencia
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010

Meningen over Cigarral del Ángel

5.0
21 reviews
21 reviews
Professionaliteit
(21)
Prijs/kwaliteit
(21)
Aanrader?
(21)
silvia_pou
Door Silvia
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Pablo groeide op naast de Cigarral del Ángel, dus toen we besloten te trouwen en voor Toledo kozen (ik kom uit Barcelona), was het eerste dat hij tegen me zei dat we het als een van onze opties moesten opnemen. Dat klopt, we gingen bij hem op bezoek en ... WOW! Het liet ons allebei met open mond achter: alle ruimtes zijn spectaculair, super goed onderhouden, met een indrukwekkend uitzicht over de stad en met een zeer professionele staf die het beheert. We bezochten nog wat meer plaatsen in Toledo, maar nadat we de Cigarral del Ángel hadden gezien, was er geen andere mogelijkheid! We hadden twijfels om te kiezen tussen het paleis of het rivierengebied, maar uiteindelijk kozen we voor het laatste en we zijn super blij. Beiden leken ons erg mooi, maar die aan de rivier gaf ons de mogelijkheid om van veel ruimtes te genieten en de gasten door alle prachtige hoeken van de Cigarral te laten wandelen. Het personeel was altijd super attent, vooral Javier en Sara, en natuurlijk onze maitre d '. Het organiseren van de bruiloft vanuit Barcelona was gemakkelijk dankzij uw hulp, begrip en altijd passend advies Slechts 24 uur voor de bruiloft moesten we het gebied van de ceremonie veranderen omdat ze regen voorspelden ... Geloof ons, het was een van de meest stressvolle momenten, maar Javier vertelde ons Hij heeft ons veel geholpen om ons gerust te stellen en respecteerde en ondersteunde onze beslissing vanaf minuut nul! En toen de trouwdag kwam ... Pablo en ik herinner me gewoon dat we er NOOIT van genoten! Een van onze prioriteiten op de bruiloft was dat we onszelf konden zijn en de best mogelijke herinnering konden opnemen. En het was echt zo: we waren kalm, genieten, dansen, eten, praten met alle gasten ... Niet in onze beste dromen hadden we gepland dat alles zo geweldig zou worden. Zonder ze allemaal zou het niet mogelijk zijn geweest, ze waren er voor alles "zonder te zijn", discreet maar attent zodat alles PERFECT bleek te zijn. Om eerlijk te zijn, waren er een paar dingen die we graag anders hadden willen zien: ten eerste de DJ, die veel van onze instructies niet opvolgde en nummers plaatste die we niet wilden, terwijl hij geen andere essentiële dingen speelde waar we eerder om hadden gevraagd. Aan de andere kant verloren sommige gasten het detail dat we weggaven omdat ze de tafels vlak na de maaltijd 'zonder waarschuwing' opruimden toen we al naar het feestgedeelte waren gegaan en toen ze het gingen ophalen, was het weg. Voor de rest is alles geweldig. Ik wou dat we die dag morgen konden herhalen. Het was TOP.

Misbruik rapporteren
ruth222a
Door Ruth
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Onvergetelijke ervaring, het uiterst zorgvuldige landgoed, het zeer professionele team dat voor het kleinste detail zorgt, is een magische plek, het was zeker de juiste plek, we zouden het absoluut aanbevelen.

Misbruik rapporteren
anigarciaperez86
Door Ana
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Geweldig.

We moedigen alle bruid en bruidegom aan om de sigaar te kiezen voor zijn prachtige omgeving, professionals van 10, fantastische gastronomie en natuurlijk voor hoe goed ze ons in onze dag behandelden

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 45004

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact