Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten Milano Catering en Bruidstaarten Lentate sul Seveso
  • Catering prijs 80 €
vertalen

Matteo Longo en zijn hoog gekwalificeerde medewerkers hebben als doel om van uw trouwdag iets te maken waar u altijd al van hebt gedroomd.
Dankzij de jarenlange ervaring en de samenwerking met professionals in alle sectoren van de sector, kan Cinque Sensi Eventi u helpen uw droom te verwezenlijken door alle details tot in detail te behandelen.

Suggestieve locaties, traditionele en verfijnde menu's en stijlvolle sets. Alle essentiële ingrediënten om die magische sfeer en harmonie te creëren die alleen de beste bruiloftsrecepties onderscheiden.
Geen stress kan je afleiden van het genieten van zo'n magische dag!

Bezoeker, laat een review achter over Cinque Sensi Eventi en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Cinque Sensi Eventi

5.0 15 reviews
Door valeria
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Matteo heeft onze droom geboren! Alles is in elk detail geëvalueerd en geïmplementeerd: de timing van de ontvangst, de coördinatie met de andere leveranciers, de bekwaamheid van het personeel. Lunch tevreden iedereen, zozeer zelfs dat we nog steeds complimenten voor de uitzonderlijke kwaliteit en kwantiteit van eten, drinken en desserts ontvangen (de bruidstaart was spectaculair!). Er waren niet de gebruikelijke eindeloze verwachtingen tussen de gangen en de andere gasten raakten niet verveeld. Dankzij de perfecte organisatie konden we van de dag genieten zonder aan iets anders dan onze gasten te denken. Cinque Sensi Eventi is een bedrijf van echte professionals in de sector, serieus en in staat om aan elk type verzoek te voldoen, met stijl en effectiviteit. Dankzij Matteo was onze dag uniek en onvergetelijk! Heel erg bedankt !!

Misbruik rapporteren
Door marco
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We ontmoetten Matteo en zijn team terwijl we op zoek waren naar de ideale locatie voor onze huwelijksreceptie. Zodra de datum is vastgesteld, hebben ze onmiddellijk onze behoeften geëvalueerd en ons naar Villa Pina - Albavilla gestuurd, die blijk geeft van grote competentie: het is in feite een zeer suggestieve locatie, perfect voor een bruiloft van 70 gasten. Nauwkeurig en punctueel volgde Matteo ons vervolgens bij het organiseren van het evenement, met een effectief schema om niets te vergeten. Het personeel van Cinque Sensi Eventi was onberispelijk tijdens onze lunch, altijd vriendelijk, glimlachend en behulpzaam; evenals de keuken, met gewoon heerlijke gerechten. Om te eindigen in schoonheid - of zoetheid - vertrouw de banketbakker Francesco om de taart: mooi om te zien hoe goed om te proeven!

Misbruik rapporteren
Door marcello
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We keerden zonder aarzeling naar Five Senses Events. Vanaf het begin hebben Matteo's vreugde en professionaliteit ons gewonnen. Doorgaan met de organisatie was niet minder belangrijk: altijd aanwezig, beschikbaar, aandachtig voor details en aan onze behoeften. Kortom, het was als het voorbereiden van ons huwelijk met een vriend. Het resultaat? Alles ging zelfs beter dan we ons hadden kunnen voorstellen !! Met dank aan Matteo. Bedankt voor alles!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
80
Welke andere diensten biedt u aan?
Ceremonie, Bruidstaart, Anders
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1994
Biedt u een cateringservice aan?
Complete cateringservice

Adres

Stad: 20823