Clara Mendoza Fotografía

Je zult dol zijn op het werk van Clara Mendoza Photography , je talent zal je de beste manier bieden om de emoties en alle details uit je huwelijk te bewaren en opnieuw te beleven. En dat zal zich vertalen in het meest waardevolle wat je nog over hebt van die speciale dag. Je zult een aantal mooie foto's hebben, die je, als je ze ziet, weer opnieuw wilt laten trouwen. Deze uitstekende fotograaf zal je te allen tijde ondersteunen en met je werk zul je enorm gelukkig zijn.

Tijdens je werk in je huwelijk zullen Clara Mendoza Photography en haar team het beste van zichzelf geven, om de mooiste herinneringen te creëren van het meest verwachte moment in je leven . Neem contact op en mis de gelegenheid niet om het tijdens uw feest te vertellen, met deze expert uit Cartagena . Ze kan je huwelijk overal in Colombia afdekken. Zorg ervoor dat de woorden voorbij zijn en uw album spreekt voor zich van uw grote dag.

Bezoeker, laat een review achter over Clara Mendoza Fotografía en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Clara Mendoza Fotografía

5.0 24 reviews
Door Alexandra
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben Clara ingehuurd voor onze pre-huwelijksfotoshoot en om onze trouwdag te verslaan en we konden niet gelukkiger zijn met het resultaat op de dag dat we haar via een videogesprek ontmoetten. We hielden van de passie waarmee ze over haar werk sprak, alle ideeën Wat hij had voor onze foto's, zijn ontspannen en frisse persoonlijkheid en dat alles was wat we leefden op de dag van de foto's, nu ik ze zie en ik wil huilen en geluk. Bedankt Clari voor het delen van je talent met ons.

Misbruik rapporteren
Door Valentina
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We kozen voor Clara en haar team voor onze bruiloft van bestemming in Cartagena. We leven buiten Colombia en het hele proces om contact met haar op te nemen en af te spreken wat we wilden was heel gemakkelijk, altijd zeer attent en snel reagerend. We waren erg blij met hun werk, de foto's waren ongelooflijk, natuurlijk en zeer origineel. Van die foto's die ervoor zorgen dat je het moment opnieuw beleeft 100%. Het team was erg aardig, super lief en vooral ZEER verantwoordelijk en punctueel! We raden 100% aan Clara en haar team aan! Bedankt Clara voor je geduld en voor het vastleggen van de beste herinnering aan ons leven.

Valen & Rafa

Misbruik rapporteren
Muchas gracias por sus palabras, la confianza depositada, su excelente trato y elegirnos desde el primer momento. Le pusimos el corazón! Abrazo gigante!!
Door Silvia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Ik hou van de service die ze bieden, de aandacht, de kwaliteit van de producten, de prijzen, 100% aanbevolen.
Misbruik rapporteren
Muchas gracias!! siempre a tus ordenes!!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, 3D video, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
30% al reservar la fecha 70% restante 15 días antes de la boda.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
Julio de 2014
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Cuento con un equipo de trabajo para cubrir en detalle la boda. A veces trabajo individualmente a petición de los novios.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Máximo 45 días después de la boda.

Adres

Stad: 130001
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Luxueus
  • Fotografie
  • Video
  • 3D video
  • Artistiek