Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten São Paulo - SP Catering en Bruidstaarten São Paulo
vertalen

Als u nog geen bedrijf hebt gevonden dat zich specialiseert in cocktailparty's voor uw huwelijksfeest, is het tijd om Classic Lounge Bar & Events te bezoeken.

Het bedrijf uit São Paulo bedacht een nieuwe aanpak in de barservice. In de 10 jaar van marktactiviteit, heeft het het voorstel om te nemen naar sociale evenementen met klassieke stijl , verfijnde, elegante en uiterst smakelijke drankjes. Naast het aanbieden van open bar van Whisky, Premium Beer en Mousserende wijn, waardoor ze onderscheidend zijn.

Hiervoor rekent het op een team van barmannen gespecialiseerd in cocktail en voortdurend updaten, om klanten de beste en meest moderne van de markt aan te bieden.

Nu is het jouw beurt om een bedrijf te hebben dat zich specialiseert in bar roving op je huwelijksfeest. Neem contact op met de Classic Lounge Bar & Events en verras al uw gasten.

Bezoeker, laat een review achter over Classic Lounge Bar & Eventos en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Classic Lounge Bar & Eventos

4.9 2 reviews
Door Andrea
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen
De medewerkers van de Classic Lounge hebben ons gewonnen vanwege hun charisma en aandacht. Tijdens de proeverij verwelkomden ze ons met de grootste genegenheid in de wereld, ze maakten drankjes die iedereen leuk vond, vooral voor mij die niets alcoholisch drinkt, had aandacht met iedereen op het feest! Tot op heden reageerden al mijn gasten op de drankjes, ik had geen betere keuze kunnen maken. De barmannen zijn ook super attent en vriendelijk, allemaal super goed gekleed! Bianca en Renan, de eigenaren van het bedrijf zijn sensationeel, ze zorgden voor ons met een onuitsprekelijke, zeker de beste keuze voor het succes van mijn bruiloft !! Ik wou dat ik weer kon trouwen om alle zorgen te hebben die we hadden !! Tip: vraag om het drankje Kiss in the Mouth !! Gegarandeerd succes !!!!!!!
Misbruik rapporteren
Door Natalia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen
Hij zou zonder vragen opnieuw huren. Grote verscheidenheid aan drankjes waaronder niet-alcoholische, dus iedereen ervan genoten. Het was geweldig !!! Alle gasten hielden van de bar. Het was het "punt" van het feest. Het heeft zeker een verschil gemaakt.
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
- Pagamento á vista com 5% de desconto - Parcelamento no boleto, cheque ou cartão até 20 dias antes da data do evento
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015

Adres

Stad: 04286-080