Classy Affairs

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Classy Affairs

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Classy Affairs is in 2009 opgericht door Renate Badloe. Met een portfolio van >100 fantastische bruiloften zijn we een organisatiebureau met een eigen identiteit in de Nederlandse trouwbranche. In 2013 leggen we als enige weddingplanner in Nederland een focus op multiculturele, interreligieuze en Indiase bruiloften. We verbinden werelden waarbij we normen en waarden behouden, combineren met een eigentijdse twist en warmte en liefde centraal staan. Bruiloften waar je over napraat!

We plannen, ontwerpen en coördineren bruiloften in Nederland, België en Mediterraans Europa. Voor kleurrijke, uiteenlopende bruidsparen woonachtig in Nederland en daarbuiten. Intiem of groots en alles daartussenin.

Onze service
We starten altijd met een vrijblijvende kennismaking. Bij jullie thuis, bij ons op kantoor of via Skype. We bespreken dan wensen, verwachtingen en leren elkaar kennen want niets is belangrijker dan een goede klik! Hierna volgt een offerte en als jullie kiezen voor Classy Affairs gaan wij direct aan de slag.

Weddingplanning
Het ontwerpen van een droomplaatje waarin elk detail klopt en rust en blijheid creëren in de voorbereiding en selectie van leveranciers op basis van het budget en stijl van de bruiloft. Classy Affairs heeft nauwe contacten met locaties en een sterke onderhandelingspositie op gebied van kleurrijke bruiloften. Onze expertise is het onmogelijke mogelijk maken. Het ontspannen voortraject vloeit over in de bruiloft waarbij ons team zorgt voor een uitmuntende productie achter de schermen. Jullie taak? Genieten!

Ons uurtarief ligt op E80 incl. 21% BTW en weddingplanning boek je alleen in combinatie met dag-coördinatie. Samen bepalen we hoe jullie onze expertise willen inzetten en het aantal uren.

Weddingdesign
Classy Affairs ontwerpt een totaalconcept voor jullie bruiloft waarbij we elk detail op elkaar afstemmen. Van uitnodiging en OMG-dit-zag-ik-nooit-eerder momenten tot kleuren, entertainment of food. Wij blinken uit in het omlijsten van momenten, deze onvergetelijk maken en zorgen dat iedereen ze voelt en beleeft.

Professionele dag-coördinatie
Plannen jullie de bruiloft zelf en moet ook de uitvoering tot in de puntjes kloppen? Dan schakelen jullie Classy Affairs in voor professionele dag-coördinatie. In een notendop: loslaten en genieten van de laatste voorbereidingen zodat de aanloop naar jullie bruiloft relaxt, overzichtelijk en  een feestje op zich wordt! 

Dag-coördinatie boek je vanaf E2250,- incl. BTW.

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bij start van de samenwerking wordt de overeenkomst getekend en voldoen jullie 50% van het totaalbedrag als reserveringskosten. Dertig dagen voor de bruiloft volgt de restantbetaling en overige kosten worden na de bruiloft gefactureerd,
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2009
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Classy Affairs

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 1624 VW

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact