Home Weddingplanners Weddingplanners Guanajuato Weddingplanners León

Claustro San Miguel - Wedding Planner

  • Prijs vanaf: 25.000 €
vertalen

San Miguel Cloister Evenement- en Weddingplanner heeft specialisten in weddingplanner die u zullen ondersteunen bij het ontwerpen en produceren van uw bruiloft met absolute magie om uw zintuigen te domineren. Het wordt voor 100 procent aan je project gewijd, waardoor je gemoedsrust krijgt alsof je het direct doet. Dus, door Claustro San Miguel Event and Wedding   ontwerper   Je zult een onvergetelijke setting bereiken op je bruiloft waarmee je kunt genieten van een uniek feest.

Maak het concept van de bruiloft van je dromen mogelijk met Claustro San Miguel   Evenementen- en weddingplanner in San Miguel de Allende , León of Guanajuato , u zult een onbeschrijflijk feest bereiken. Je zult een ongelooflijke groep van deskundige en gepassioneerde professionals hebben die zich bewust zijn van alles wat je huwelijk vereist, naast de totale kwaliteit en een onberispelijke en persoonlijke service. San Miguel Cloister Event and Wedding planner zal u begeleiden en aan al uw wensen voldoen.

Communiceer en verwerf alle informatie om uw droomhuwelijk te materialiseren met een enkele provider en op een integrale manier. met   Claustro San Miguel   Evenement- en Weddingplanner u heeft toegang tot de meest elementaire services voor de meest extravagante. Zij kunnen zorgen voor de site, logistiek, vergunningen, banketten, drankjes, decor, decoratie en nog veel meer, alsof het een specifieke service of het algemene concept van uw bruiloft is.

Bezoeker, laat een review achter over Claustro San Miguel - Wedding Planner en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Claustro San Miguel - Wedding Planner

4.9 8 reviews
Door mariana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We zijn super blij voor alle aandacht van het eerste contact en we blijven genieten van dat moment, Luis woonde ons bij en we waren heel blij.

Misbruik rapporteren
Door Enrique
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We hielden van het steegje! Alles was meer dan we hadden verwacht, de service en aandacht gaven ons veel rust

Misbruik rapporteren
Door Luis
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We hoeven alleen dit fantastische bedrijf te bedanken, erg blij met alles dat ons heeft ondersteund en aangeboden. Ze gaven ons te allen tijde vertrouwen en een zeer goede organisatie. Gefeliciteerd.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Apartado con $10,000 y realizamos un plan de pago especifico.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
$25,000

Adres

Stad: 37160
Stad: 37765
Stad: 36960