CG – CLUB of GENTS

Ga naar het gesprek Meer Informatie

CG – CLUB of GENTS

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Het merk  CG – CLUB of GENTS is een Duitse producent voor kostuums, jasjes en herenkleding. Zij bieden tijdloze en mentaal onafhankelijke klanten een product met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding - het motto "you get what you pay for!" wordt hier opnieuw gedefinieerd Aandacht voor detail bij de afwerking en kwalitatief hoogwaardige stoffen in combinatie met een op decennialange ervaring gebaseerde en competente pasvorm zijn de kenmerken van de brand.

Met Subline Your Own Party by CG – CLUB of GENTS heeft het merk zich gespecialiseerd in kostuums voor bijzondere gelegenheden en heeft zich daarmee een naam in de trouwbranche verworven. Het klassieke trouwpak wordt op een nieuwe, jonge manier geïnterpreteerd. Terwijl in het verleden, met name voor huwelijken, ongewone modellen in trek waren, moet een kostuum vandaag de dag voor meer dan één gelegenheid geschikt zijn. Bij Subline vindt u precies het kostuum dat u zoekt, van het klassieke donkerblauwe trouwpak tot zomerse linnen kostuums en moderne smokings. Alle details - van zakdoek, bretels tot bijpassende vest - kloppen gewoon. 

De kostuums van CG – CLUB of GENTS vind je in de online shop onder www.cg.fashion of bij meer dan 500 retailpartners in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland, België en Luxemburg. De winkel bij u in de buurt kunt u met de Storefinder vinden op  www.cg.fashion/about/storefinder. 

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Visa MasterCard PayPal Amazon Pay Vooruitbetaling
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Waarvoor kan de bruidegom bij jullie terecht?
Pakken, Accessoires voor mannen
Welke accessoires voor de bruidegom heeft u beschikbaar?
Manchetknopen, Stropdassen, Vesten, Bretels, Anders
Wat zijn de openingstijden?
In de onlineshop kan op elk moment worden besteld.

Meningen over CG – CLUB of GENTS

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken