• Website

Kapellerput is prachtig gelegen op een 25 hectare groot landgoed in het Brabantse Heeze, dichtbij Eindhoven. Een droomlocatie voor iedere bruiloft, persoonlijk, met oog voor detail en alles onder één dak.

Bij Kapellerput trouwen is kiezen voor een huwelijksdag in een natuurlijke, moderne en eigentijdse omgeving voorzien van veel kleurrijke kunst. Als vanzelfsprekend ervaren jullie de ontspannen, warme en bijzondere sfeer en de persoonlijke benadering die zo kenmerkend zijn voor Kapellerput en onmisbaar voor dé dag van jullie leven.

Het hoogtepunt van de mooiste dag van uw leven. Dat is in het kort de belofte van een huwelijksvoltrekking in de unieke boomhut KABAN. Wat is er mooier dan een ja-woord in de boomtoppen, met de vogels en eekhoorns als getuigen? Na het officiële gedeelte heffen jullie hier samen met de gasten het glas in een onvergetelijke ambiance die even natuurlijk aanvoelt als de weelderige natuur die hier het uitzicht bepaalt. Het begin van een rijk leven samen...

Huwelijksvoltrekking
Trouwen op hoog niveau in de boomtoppen is mogelijk voor maximaal 40 personen in theateropstelling. Trouwen is zowel mogelijk binnen, als bij mooi weer op het prachtige terras met uitzicht op het ven en de boomtoppen. 

Kapellerput verzorgt graag jullie compleet feestelijke dag. Van uw wettelijk huwelijk, diner en feest tot en met de huwelijksnacht. 

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Parkeren, Uitzicht op natuur, Accomodatie voor gasten, Toegang Mindervaliden
Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
280
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
Mag het bruidspaar zelf voor consumpties van de gasten zorgen, of is het verplicht deze af te nemen bij de trouwlocatie?
Het bruidspaar mag GEEN eigen consumpties verzorgen

Adres

Stad: 5591 TN

Met de auto is Kapellerput goed bereikbaar via de A2 (afslag 34 Valkenswaard-Heeze) en de A67 (afslag 34 Geldrop-Heeze). Kapellerput beschikt over 300 parkeerplaatsen.