• Catering prijs 80 €
  • Prijsklasse Luxueus

Vervoeging van delicate smaken en heerlijke geuren, Guillaume Mundt heeft een gastronomische visie op de cateraar en stelt zijn ambachtelijke knowhow ter beschikking om u ervan te laten profiteren.

Veel meer dan alleen een cateraar, uw uitzonderlijk diner wordt georkestreerd door een echte privékok.

De knowhow is gebaseerd op excellentie, de keuze van de beste producten en de culinaire strengheid. Deze filosofie, chef-kok Guillaume Mundt, belichaamt in zijn keuken door zijn liefde voor goede producten en de kwaliteit van zijn creaties.

Ervan overtuigd dat koken vooral een kwestie van delen is, wil het team dat je hun culinaire universum ontdekt dat is uitgewerkt met rauwe producten vers , kwaliteit, seizoen en streng geselecteerd.

Tussen gastronomische gerechten, uitstekende vaardigheden en rigoureuze honen, hoeft u niet verder te zoeken, u heeft uw chef-kok gevonden!

Bezoeker, laat een review achter over Guillaume Mundt | Chef privé en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Guillaume Mundt | Chef privé

4.9 8 reviews
Door Nathalie
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hadden het genoegen Guillaume en zijn team te hebben voor de cocktail en het diner van onze bruiloft in het Château d'Hardricourt.

Alles was perfect en het hele team stond de hele avond onder onze aandacht, evenals enkele maanden ervoor, om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op D-Day.

De cocktailonderdelen en de maaltijd waren uitstekend! Onze gasten praten er nog steeds over en vragen om meer!

Heel erg bedankt Guillaume en je team voor het maken van deze dag subliem en voor het waarmaken van onze droom.

Nathalie en Jérémy

Misbruik rapporteren
Door Eddy
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We kozen voor Guillaume als traiteur voor onze bruiloft. Als geweldige fijnproevers (en fijnproevers) in onze respectievelijke families, stond de kwaliteit van de maaltijd in het middelpunt van onze verwachtingen. We besloten in december 2016 met Guillaume Mundt te werken nadat we in zijn werkplaats werden ontvangen voor een proeverij die ons niet onverschillig liet.

Alle producten worden met de grootste zorg gekozen, Guillaume besteedt veel aandacht aan de details en de herkomst van zijn producten. We wilden oesters bijvoorbeeld midden juli, en toch is dit helemaal niet het seizoen. Guillaume heeft oesters van verschillende leveranciers een maand vóór de bruiloft geproefd om ons de beste kwaliteit te kunnen bieden en om onaangename verrassingen te voorkomen.

Een jaar lang luisterde Guillaume naar ons om onze keuzes te verfijnen door altijd het belang van een goed product te benadrukken. Guillaume was ook een grote steun in de selectie van bruiloftsmeubilair, in de keuze van verschillende wijnen om onze gerechten te begeleiden en een grote ijver en anticipatie op alle kleine technische details die het verschil maken wanneer deze specifieke dag. Hij coördineerde met onze verleider en onze dj voor een goede ordening van tafels en om de elektrische behoeften van elk van hen te begrijpen om ervoor te zorgen dat de avond niet het toneel zou zijn van een stroomonderbreking.

De kwaliteit van de keuken van Guillaume werd door al onze gasten zonder uitzondering begroet, of het nu was voor de cocktail waar de foie gras-lollies werden gegeten; voor het diner, waar de keuken van de bus en de polenta hebben e ty voortreffelijk; voor kaas die door de meesterkaasmakerij en het dessertbuffet is gerijpt: op te merken valt dat Guillaume met zijn eigen gebak werkt dat een onbetwistbare kwaliteit van cakes en stukken garandeert. Sommige gasten hebben gemeld dat ze nooit zulke goede desserts op een bruiloft hebben gegeten.

Ik noem niet eens de brunch van de volgende dag die de brunch van de grote luxehotels waard was - of beter (en we zijn goed geplaatst om het te bevestigen omdat we in Dubai wonen).

Kortom alles was perfect van het begin tot het einde!

Het team van Guillaume was, kon niet aangenamer zijn, meer begripvol, meegaand en present, terwijl de avond met enkele uren werd verlengd. In geval van vertraging (wat altijd op D-Day gebeurt), past het team zich aan aan het verlangen van het paar en is het uiterst flexibel.

Guillaume slaagt er altijd in om uw budget te accommoderen en u de beste prijskwaliteit te garanderen.

Nogmaals onze meest oprechte dank aan Guillaume en zijn team die onze bruiloft onvergetelijk en meer dan geslaagd hebben gemaakt. We zullen Guillaume opnieuw kiezen voor al onze toekomstige recepties.

Misbruik rapporteren
Door Caroline
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben Guillaume gebeld om onze huwelijksreceptie te organiseren, van het cocktailfeest tot de brunch van de volgende dag.
Guillaume was professioneel gedurende de bruiloft, met verschillende afspraken om het menu, de timing en de details van de receptie te blokkeren.
Op de dag werd de timing perfect gerespecteerd. De cocktail was net zo goed als mooi, en onze gasten waren verrukt. Vele variëteiten van kleurrijke petitfours, heerlijke, makis, gougères, pissaladière herwerkt ... 3 proeverijen, met een goddelijke ham uit Bayonne, gegrilde kebabs die we nog steeds horen en foie gras beschikbaar.
Het eten ging heel goed. De service duurde niet lang en de bruid en bruidegom worden verwend door het team. De borden zijn leeg in de keuken en de most: het dessertbuffet. Een echte show voor de ogen!
De volgende dag werd de brunch door onze gasten verslonden. Frisse salades, origineel recept van taboulé, verse garnalen, kazen en vruchtensappen van hoge kwaliteit.
Een grote speciale dank aan het hele team dat bijzonder toegewijd en vriendelijk was gedurende de avond en de hele nacht lang.
Ik kan Guillaume en zijn team alleen maar aanraden als je een kwaliteitsvolle service met vertrouwen wilt voor de organisatie van je huwelijksreceptie!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
1000
Wat is de minimale prijs (per persoon) voor bruiloft catering?
80
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Kindermenu, Allergie
Welke andere diensten biedt u aan?
Servies verhuur, Meubilair verhuur, Bruidstaart
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Chèque / Virement
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014

Adres

Stad:
Stad:
Stad:
Gerelateerde tags:
  • Catering en Bruidstaarten
  • Vegetarisch
  • Kindermenu
  • Allergie
  • Luxueus
  • Servies verhuur
  • Meubilair verhuur
  • Bruidstaart