Cristina Rojas - Wedding Planner & Event Designer

  • Prijsklasse Luxueus
  • Website

"De reden waarom ik wed op gepersonaliseerde behandeling is omdat geen twee emoties hetzelfde zijn"

Hallo, ik ben Cristina Rojas; gepassioneerd door de wereld van bruiloften, mode en liefdesverhalen.

Ze zijn meer dan 18 jaar ervaring en hebben een traject uitsluitend gewijd aan de planning, het ontwerp en de uitvoering van evenementen.

Het management is gebaseerd op het bieden van persoonlijk advies aan de bruid en bruidegom van begin tot eind, het belangrijkste doel is dat ze genieten van het hele planningsproces van hun bruiloft, dat ze er zeker van zijn dat ze de organisatie van een van de dagen in goede handen laten. belangrijkste van hun leven.

Het belangrijkste punt van hun werk is te luisteren naar en de verwachtingen, dromen en smaken van de bruid en bruidegom te begrijpen, hen te helpen en adviseren door permanent met hen samen te werken bij het ontwerp en de planning van hun bruiloft, om ervoor te zorgen dat ze een absoluut perfecte dag.

Cristina Rojas- Weddig Planner & Event Designer is gespecialiseerd in ontwerp en decoratie , het conceptualiseren van bruiloften en evenementen is haar grootste inspiratiebron, het begrijpen van de gevoeligheid van elk paar is wat haar in staat stelt om de perfecte sfeer te creëren voor een magische dag.

Met een team van geconsolideerde professionals op specifieke gebieden zoals architectuur, reclame, design, productie, technologie, evenementenlogistiek, setting, enz. Adviseren en werken we aan de creatie van een exclusief en gepersonaliseerd ontwerp met onvergetelijke ervaringen.

Bezoek hun sociale netwerken ::.

  • Facebook: Cristina Rojas- Wedding Planner & Wedding Designer
  • Instragram: cristinarojasevents
  • www. cristinarojaseventos.com
  • Tel. (+57) 1311-2012133
Bezoeker, laat een review achter over Cristina Rojas - Wedding Planner & Event Designer en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Cristina Rojas - Wedding Planner & Event Designer

5.0 19 reviews
Door soli.dani2019
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben Cris ontmoet door te verwijzen naar de plaats waar we zijn getrouwd, het verhaal is erg mooi :)

We hadden al getekend met een andere bruiloft en de situatie was erg ingewikkeld en we besloten om dat contract te annuleren, gekweld dat we niet wisten wat we moesten doen en het was moeilijk voor ons om een andere aanbieder te vertrouwen, maar toen we Cris ontmoetten, begrepen we dat er professionals op dit gebied zijn die transparant zijn en met een onberispelijke ethiek.

Cris en haar team zijn erin geslaagd om onze droomhuwelijk uit te laten komen, elk detail was uniek en elk moment onvergetelijk.

Maar het belangrijkste dat ze moeten weten, is dat Cris een mooi mens is, met een goed hart en dat hij altijd bereid is te luisteren en mensen te begrijpen, dat is zijn verschil.

We houden ontzettend veel van je Cris

PS: Aarzel niet om haar in te huren, je bent in de beste handen en harten :)

Misbruik rapporteren
Door AndreaRGO
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Cris! Bedankt voor al je hulp bij het organiseren van onze bruiloft.Wat we voor altijd het meest zullen onthouden, is de gemoedsrust om van alles te kunnen genieten zonder je ergens zorgen over te maken. We wilden geen "normale" bruiloft hahahaha maar iets dat echt voor ons ontworpen was en Cris is erin geslaagd. Er waren veel details die ons sprakeloos lieten, maar het meest schokkende van allemaal: DE BLOEMEN (Ze waren absoluut magisch) Cris draagt in zijn DNA het beroep dat hij koos, God gaf hem een uniek talent en een geweldige gave van dienstbaarheid. Onze ouders, Familie en vrienden benadrukken nog steeds het geweldige werk van Cris en zijn hele team (ze zeggen dat ze naar veel evenementen zijn geweest, maar het is de enige die echt genoten heeft) We houden van je Cris, voor altijd in ons hart
Misbruik rapporteren
Door marcelariveros
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Hoi! Ik wil je vertellen dat Cris een eersteklas professional is, toegewijd om haar best te doen om het paar het beste resultaat te geven. Cris heeft de beste contacten van allemaal ... en zijn grote intuïtie en ervaring doen een aanbeveling van een provider.

Cris is vloeiend in Wedding Planning en heeft een heel subtiele manier om je door het hele proces te begeleiden. Het resultaat van mijn bruiloft was geweldig omdat het elk detail in de decoratie wist vast te leggen. Cris hielp ons onze dromen waar te maken en overtrof onze verwachtingen.

De decoratie van de woonkamer was absoluut spectaculair, de bloemen die ze kreeg, leken op een sprookje, het bruidsboeket liet me met de grootste glimlach achter, alle details zoals de muziek, de cake, de achtergrond, de track, alles was dromerig.

Mijn man, mijn ouders en ik zijn dol op Cris omdat hij onze medeplichtige was om die geweldige dag beter te maken dan we hadden gedroomd.

Bedankt Cris voor je geduld, toewijding, liefde en professionaliteit. Ik zou duizend keer voor je kiezen.

Als iemand een aanbeveling van mij nodig heeft, kunnen ze me graag schrijven op marcelariveros@yahoo.com.

Ze zijn in de beste handen!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Según lo acordado en el contrato
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Exclusiviteit op samenwerking met bepaalde leveranciers
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
El diferencial de Cristina Rojas es que se encarga personalmente de la producción, y está presente en todas las áreas de producción, así como en todas las etapas de la organización empezando por la reunión inicial entre ambas partes, en donde se define el tipo de boda y el concepto que se va trabajar. ¡Diseñamos experiencias memorables! Cristina es la creadora de cada una de las piezas decorativas y con su grupo de floristas que la han acompañado durante varios años se encargan de realizar la composición por sus conocimientos en morfologías y manejo especializado de las herramientas y principios del diseño floral.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1999

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Luxueus
  • Exclusiviteit met leveranciers