Home Trouwambtenaren Trouwambtenaren Verbania Trouwambtenaren Verbania

Cristina Celebrante Lago Maggiore

vertalen

Winnaar van 1 National Italian Wedding Awards 2021 voor de categorie Wedding Celebrant

WIE IK BEN
Ik werk met veel plezier voor en met jou!
Op mijn eigen manier kan ik zeggen dat ik een avontuurlijk leven heb gehad, vol veranderingen en verschillende ervaringen: het was zingen op vele bruiloften dat mijn passie voor Ceremonies werd geboren!
Beelden, thema's, toespraken, muziek werden in mijn hoofd geboren; eigenlijk was ik ceremonies aan het plannen terwijl ik zong.
Ik hou van mensen, ik luister graag naar levensverhalen die vanuit het hart worden verteld en het geeft me voldoening om ernaar te streven een beetje van al dit geluk terug te geven dat mij is gegeven.
Hoop de wereld te helpen verbeteren!
Ik geloof stellig in de magie van de mens, in de onherhaalbare uniciteit van ieder van ons en in zijn schoonheid.
Ik ben degenen die mij zijn voorgegaan dankbaar en daarom houd ik van de toekomst, omdat het onze wereld is
het vertegenwoordigt de kans die we hebben om de diepste gedachten, de meest brandende verlangens, de heroïsche nederlagen van degenen die vóór ons leefden, dus ik ben blij om oud te worden en het te doen onder jonge mensen, want samen kunnen we echt doe het verschil.


WIJ HEBBEN ALLE RECHT OP HET HUWELIJK WAAR WE ALTIJD VAN gedroomd hebben!
Ik kan niet tegen onrecht, ik geloof in gelijkheid en gelijke kansen, dus in gendergelijkheid, tussen mannen en vrouwen, kinderen en ouderen, homo's, transgenders, genderqueers, zwart, geel, rood en blauw: ja, als kind heb ik droomde ervan om het hoofd van de delegatie te zijn voor de opvang van buitenaardse wezens op onze planeet!
Sinds dat moment heb ik veel gestudeerd en gereisd, ik heb een diploma cum laude van Bocconi, waarbij ik 30 jaar geleden het onderwerp "Cross-culturele onderhandelingen" heb bestudeerd.
Ik geloof dat het juist is dat iedereen vrij kan beslissen wie te zijn en bij wie te blijven en op welke manier, met als enige beperking dat niemand anders pijn doet. De symbolische ceremonie leent zich daarvoor:
om de wens van mensen om hun liefde publiekelijk te verklaren belangrijk, legitiem en "heilig" te maken, de wereld vullend met energie.
Ik respecteer iedereen, dus ook degenen die liever in de kerk trouwen!
Ik organiseer ook ceremonies in aanwezigheid van de pastoor voor de zegening van de ringen.

Samengevat: hier zijn mijn diensten

1. schrijven van de ceremonie zowel voor de tekst als voor de soundtracksuggesties

2. uitvoering van de ceremonie

3. mogelijk advies aan vrienden die zelf als feestvierders willen optreden

4. plechtigheden in het Engels en Frans, juridische vertalingen van burgerlijke plechtigheden

5. ceremonies in het Braziliaans, Hongaars, Spaans en Duits met de medewerking van native speakers expert in huwelijksceremonies

Bezoeker, laat een review achter over Cristina Celebrante Lago Maggiore en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Cristina Celebrante Lago Maggiore

5.0 12 reviews
Door Laura
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Cristina;

Zeer goed, professioneel en in staat om je meteen op je gemak te stellen.

Stra ook aanbevolen voor diegenen die geen tijd hebben om elkaar persoonlijk te ontmoeten, maar alleen online.

Hij begrijpt meteen wat je wilt, wat je zoekt en wat voor persoon je bent en adviseert je het beste.

STEM 10+

Misbruik rapporteren
Super grazie Laura! E' stato bellissimo lavorare con voi, siete due persone sorprendenti! Non volevate nulla ed avete creato una cerimonia deliziosa! Anche la location mi ha lasciato a bocca aperta per la sua eleganza, per non parlare delle bimbe ... vi auguro tanta felicità e vi ringrazio.
Door Isabella
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

30/07/22 super celebrant zeer voorbereid in haar werk en stelt je meteen op je gemak. We begrepen dat hij de juiste persoon voor ons was toen we elkaar voor het eerst ontmoetten kregen we meteen sympathie en vanaf daar begon het allemaal met grappen en gelach we voelden ons meteen als familie bedankt voor alles voor deze geweldige dag

Misbruik rapporteren
Isabella cara! ce l'abbiamo fatta! ... Caldo fuori misura, arrivi in vespa a sorpresa ... ma tanto amore ed una luce negli occhi che non dimenticherò. Un abbraccio grande a tutti e quattro!
Door Stefano
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Cristina, uniek

Als je iemand kiest die je verbintenis kan vieren, zoek je meestal iemand die je kunt vertrouwen, een van de familieleden.
We zagen Cristina online, we spraken met haar, we vonden haar meteen leuk; we sloten een band, hij wilde ons beter leren kennen, we leerden elkaar kennen, hij volgde ons 8 maanden, hij vergezelde ons naar dat moment toe en het resultaat was ronduit indrukwekkend! Elke gast ervoer een sterke emotie die voor altijd gegrift zal blijven en die meer waard is dan duizend foto's of woorden. Bedankt dat je zo aanwezig was, voor, tijdens en na en bedankt aan Stefano voor het leuke bijgerecht bij alles.

Misbruik rapporteren
Che dire di più? E' stata la cerimonia più laboriosa e sentita degli ultimi 1000 anni! Noi sappiamo perché. Ho detto delle parole talmente importanti per me che quando ho visto le riprese video mi sono arrabbiata perché l'inquadratura non era all'altezza della situazione, ed in un gesto di stizza le ho eliminate. Ma l'emozione forte che abbiamo condiviso rimarrà. e rimarrà anche la nostra amicizia. Grazie per avermi scelto.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
30% down payment to set the date, balance the week before the wedding
Wat voor soort ceremonies begeleidt u?
Vrije ceremonie
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
energy, emotions, humor

Kortingen

last minute ceremony

For those who ultimately decide that they need a ceremony, turnkey "classic" package including music and sound system and microphone, at the price of 700 euros plus reimbursed expenses. Basically you give away the music service ;)

Voorwaarden

  • Geldig tot 30 nov. 2022

Adres

Stad: 28921
Stad: 20146