Home Trouwambtenaren Trouwambtenaren Verbania Trouwambtenaren Verbania

Cristina Celebrante Lago Maggiore

Ga naar het gesprek Meer Informatie
ZIWA
WINNER'22
Home Trouwambtenaren Trouwambtenaren Verbania Trouwambtenaren Verbania

Cristina Celebrante Lago Maggiore

Ga naar het gesprek Meer Informatie
ZIWA
WINNER'22
  • Prijs vanaf: 393.332.642.116 €
  • Bedrijfskenmerk: Energy, emotions, humor
vertalen

Winnaar van 1 National Italian Wedding Awards 2021 voor de categorie Wedding Celebrant

WIE IK BEN
Ik werk met veel plezier voor en met jou!
Op mijn eigen manier kan ik zeggen dat ik een avontuurlijk leven heb gehad, vol veranderingen en verschillende ervaringen: het was zingen op vele bruiloften dat mijn passie voor Ceremonies werd geboren!
Beelden, thema's, toespraken, muziek werden in mijn hoofd geboren; eigenlijk was ik ceremonies aan het plannen terwijl ik zong.
Ik hou van mensen, ik luister graag naar levensverhalen die vanuit het hart worden verteld en het geeft me voldoening om ernaar te streven een beetje van al dit geluk terug te geven dat mij is gegeven.
Hoop de wereld te helpen verbeteren!
Ik geloof stellig in de magie van de mens, in de onherhaalbare uniciteit van ieder van ons en in zijn schoonheid.
Ik ben degenen die mij zijn voorgegaan dankbaar en daarom houd ik van de toekomst, omdat het onze wereld is
het vertegenwoordigt de kans die we hebben om de diepste gedachten, de meest brandende verlangens, de heroïsche nederlagen van degenen die vóór ons leefden, dus ik ben blij om oud te worden en het te doen onder jonge mensen, want samen kunnen we echt doe het verschil.


WIJ HEBBEN ALLE RECHT OP HET HUWELIJK WAAR WE ALTIJD VAN gedroomd hebben!
Ik kan niet tegen onrecht, ik geloof in gelijkheid en gelijke kansen, dus in gendergelijkheid, tussen mannen en vrouwen, kinderen en ouderen, homo's, transgenders, genderqueers, zwart, geel, rood en blauw: ja, als kind heb ik droomde ervan om het hoofd van de delegatie te zijn voor de opvang van buitenaardse wezens op onze planeet!
Sinds dat moment heb ik veel gestudeerd en gereisd, ik heb een diploma cum laude van Bocconi, waarbij ik 30 jaar geleden het onderwerp "Cross-culturele onderhandelingen" heb bestudeerd.
Ik geloof dat het juist is dat iedereen vrij kan beslissen wie te zijn en bij wie te blijven en op welke manier, met als enige beperking dat niemand anders pijn doet. De symbolische ceremonie leent zich daarvoor:
om de wens van mensen om hun liefde publiekelijk te verklaren belangrijk, legitiem en "heilig" te maken, de wereld vullend met energie.
Ik respecteer iedereen, dus ook degenen die liever in de kerk trouwen!
Ik organiseer ook ceremonies in aanwezigheid van de pastoor voor de zegening van de ringen.

Samengevat: hier zijn mijn diensten

1. schrijven van de ceremonie zowel voor de tekst als voor de soundtracksuggesties

2. uitvoering van de ceremonie

3. mogelijk advies aan vrienden die zelf als feestvierders willen optreden

4. plechtigheden in het Engels en Frans, juridische vertalingen van burgerlijke plechtigheden

5. ceremonies in het Braziliaans, Hongaars, Spaans en Duits met de medewerking van native speakers expert in huwelijksceremonies

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
393.332.642.116 €
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Energy, emotions, humor
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
I cannot see your number, nor your mail, so please contact me at my price ;) 30% down payment to set the date, balance the week before the wedding non vedo il vostro recapito, per favore contattatemi al prezzo indicato ;)
Wat voor soort ceremonies begeleidt u?
Vrije ceremonie
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018
Welke talen worden er bij jullie gesproken?
Frans, Duits, Engels, Italiaans, Portugees, Spaans, Russische

Meningen over Cristina Celebrante Lago Maggiore

5.0
23 reviews
23 reviews
Professionaliteit
(22)
(1)
Prijs/kwaliteit
(22)
(1)
Aanrader?
(22)
(1)
barbottigiovanni
Door Giovanni
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Ik ken Cristina al vele jaren en heb aan veel bruiloften deelgenomen, waarbij haar ongelooflijke vermogen om met spontaniteit een unieke en delicate sfeer te creëren altijd naar voren kwam. Op een dag moest ik de bruiloft van mijn broer vieren en Cristina begeleidde mij professioneel op dit pad.

Naast dat ik het aanbeveel, onderstreep ik de grote verantwoordelijkheid en beschikbaarheid in de communicatie en het beheer van de dienst.

Goed gedaan!

Misbruik rapporteren
Grazie mille Giovanni!
Conoscendo il tuo livello invidiabile di sensibilità ed intelligenza, il tuo apprezzamento mi gratifica tantissimo!
Lo prendo proprio come una valutazione professionale, diversa da quanto possono esprimere gli sposi, che sono coinvolti emozionalmente in prima persona. Alla prossima dunque! :)
evandrocasola
Door Evandro
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Cristina kon ons idee van een ceremonie begrijpen, ook al hadden we elkaar maar een paar keer gezien. Zeer professioneel, maar ook betrokken en dynamisch. We hebben een geweldige tijd gehad en raden het ten zeerste aan.

Misbruik rapporteren
Carissimi! Ho molto apprezzato il vostro modo serio ma al tempo stesso gioioso di ascoltare consigli ma anche di portare idee e contenuti fondamentali: oltre ad essere una magnifica coppia siete anche capaci e desiderosi di stupirvi a vicenda. Per me è stato tutto motivo di felicità e soddisfazione, davvero bello lavorare con questo livello di sintonia, Grazie ancora. Spero di incontrarvi come ospiti a qualche cerimonia di amici, perchè le persone che ho visto partecipare mi hanno davvero fatto sentire bene. Un abbraccio sincero.
beatricegalli16
Door Beatrice
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Cristina was een briljante professional in haar vak die ons op de belangrijkste dag van ons leven met lieflijkheid, vriendelijkheid en respect kon begeleiden. Ook al kende hij ons weinig, hij was in staat fundamentele aspecten van onze individuele karakters te begrijpen, maar ook de intieme aspecten van ons leven als koppel. Hij wist de getuigen op een discrete maar aanwezige manier te betrekken en maakte van de ceremonie een intiem moment waarbij niet alleen wij maar ook alle gasten zich met zoveel emotie betrokken voelden. Haar ervaring maakt haar echt een zekerheid en ik zal haar aanbevelen aan iedereen die deze prachtige vorm van het delen van liefde, de symbolische ceremonie, wil ondernemen.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 28921
Stad: 20146

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact