9

Omschrijving

Crystal Limousine Service, brengt ongekende service en exclusiviteit naar Nederland. Bij ons heeft u de mogelijkheid Amerikaanse en Exotische voertuigen te huren met chauffeur en/of begeleider.

U kunt onze diensten en voertuigen onder andere inhuren voor; Limousine gebruik, evenementondersteuning, V.I.P. personenvervoer, trouwservice, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, luchthaventransport, cruiseschipservice, taxidienst, lady's night, examenfeest, toeristische rondrit, shopping service, concertbezoek, sportevenementen bezoek, promotionele activiteit, SWEET SIXTEEN en alle andere doeleinden welke u zelf voor ogen heeft. Vanwege onze ruime ervaring in het vervoeren van grote groepen, met name voor Internationale A-brands, zijn wij uw geschikte partner voor de logistiek tijdens uw evenement. Groepen tot 200 personen vervoeren wij met eigen wagenpark en middelen.

Details

 • Betaalbaar
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Betaalbaar
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  wij vragen en aanbetaling van 50% en restant uiterst 7 dagen voor de huur
 • Stelt u vervoer beschikbaar?

  Luxe auto´s
 • Is de prijs inclusief chauffeur?

  Chauffeur inclusief
 • Rekent u per uur, per evenement of per kilometer?

  Per uur
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Crystal Limousine is sinds 2004 gevestigd in Amsterdam. Crystal Limousine service was het eerste bedrijf die begon met exclusieve Limousines zoals de Hummer Limousine , de Cadillac Escalade Limousine en de Range Rover Sport Limousine , tevens het eerste bedrijf die dit soort wagens goedgekeurd kreeg voor het vervoer van meer dan 8 personen per voertuig ! Wij heel bekend NL wel in de Limousines gehad ! maar ook internationale sterren zoals 50cent, missy elliot, Busta Rhimes, en div. bekende voetballers Nou zou u verwachten dat wij hierdoor heel erg duur zijn.... maar wij maken altijd en offerte op maat en wij horen eigenlijk altijd "gho, dat valt me reuze mee voor zo'n auto ! " wij willen de ervaring , in het rijden van een Limousine voor iedereen mogelijk maken... Om die reden maken wij altijd een offerte op maat Alles is mogelijk, bruiloften, vrijgezellenfeesten, gala's , promotie van bedrijf of product, uitgaansgelegenheden, huwelijksaanzoek, sweet sixteen, evenementen , u kunt het zo gek niet noemen of we hebben het gedaan of is mogelijk ! Tevens hebben wij ook in ons wagenpark een HUMMER H1 en een FORD F650 PICK UP de grootste pick up fabriek gemaakt van de wereld
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2004

Reviews (0)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0 0 meningen

Adres van Crystal Limousine Service in Noord-Holland:

Keurenplein 9 1069 CD Amsterdam +31 852102027
 • #Betaalbaar
 • #Luxe auto´s
 • #Chauffeur inclusief