• Prijsklasse Betaalbaar
  • Website

Sinds 2014 is Dani van Toll een begrip in Noord-Holland op het gebied van échte bruidsmode. Wij weten hoe bijzonder het uitzoeken van een bruidsjurk is en werken daarom dagelijks met hart en ziel mee aan de mooiste dag van jouw leven. Onze collectie is altijd up-to-date en wij zijn volledig op de hoogte van de laatste trends. Dankzij ons ruime aanbod kan ieder type bruid gegarandeerd bij ons slagen voor haar perfecte trouwjurk. 

Het team van Dani van Toll bestaat uit de beste bruidsstylisten, couture naaisters en handwerkenspecialisten die je in Noord-Holland kunt vinden. Bij ons kun je terecht voor bekende internationale merken en maatwerk. Wij ontwerpen samen met jou one-of-a-kind bruidsjurk en vervaardigen deze in ons eigen atelier. Daarnaast zijn wij trotse dealers van de prachtige merken St. Patrick, Enzoani, White One by Pronovias, Mori Lee, Jarice  Casablanca Bridal, Modeca, Bridalstar en No Label by Dani van Toll. 

Dani van Toll is dinsdag tot en met zondag geopend. Wil je 's avonds bruidsjurken passen? Wij zijn iedere donderdagavond geopend. Je bent altijd van harte welkom met en zonder afspraak. Mocht je wel een afspraak maken, dan reserveren wij speciaal voor jou een paskamer en een eigen verkoopster. 

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

4.6 4 reviews
Door andreanillesen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ontzettend lieve meid met oog voor detail die precies wist wat er bij mijn lichaamstype paste waardoor ik mijn droomjurk gevonden heb

Misbruik rapporteren
Door magicranne
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Helaas is het uitzoeken van mijn droomjurk behoorlijk verpest door deze winkel. Totaal geen interesse in hoe ik mijn dag voor me zag, mn verloofde had ontmoet etc. Commentaar op het aantal mensen die ik mee had. Bij de 2e afspraak niet eens koffie/thee. Dingen die ik niet mooi vond of anders wilde werden weggewuifd of er werd gezegd dat het zo hoorde. Ondanks een afspraak van 9 maanden voor DE dag, kwam de jurk dusdanig laat binnen dat er geen tijd meer was om naar een andere zaak te gaan en het hele proces opnieuw te doen.
Gelukkig bij de laatste afspraak geholpen door een hele lieve coupeuse die wel haar best wilde doen.
Gelukkig hebben wij een groot sociaal netwerk kunnen we vrouwen waarschuwen voor deze teleurstellende ervaring.

Misbruik rapporteren
Beste Danielle, fijn dat je de moeite hebt genomen een recensie te plaatsen maar we zijn wel enigszins verbaasd over je recensie. Al je gasten waren zeer welkom bij het aankopen van je bruidsjurk maar inderdaad vinden wij het voor de concentratie van de coupeuse en de bruid zelf niet handig als er 8 personen meekomen bij de afspeldafspraak maar desondanks hebben ze allemaal mee mogen kijken bij het afspelden. We wijzen onze bruiden er ook altijd op om bij het afspelden het gezelschap te beperken. Een afspeldafspraak duurt slechts zo'n 30 minuten en dan schenken wij in tegenstelling tot bij de aankoopafspraak inderdaad meestal geen koffie of thee. Je hebt je jurk gekocht eind oktober en deze is direct besteld en keurig volgens planning 4 maanden voor je trouwdag geleverd door de leverancier. De levertijden van bruidsmode merken lopen in het seizoen soms op tot zes maanden en daar hebben de bruidswinkels geen invloed op. We zijn je verder tegemoet gekomen door een afspeldafspraak in te plannen op een drukke zaterdag en ruim twee maanden voor je trouwdatum is je jurk al afgeleverd. Wij zullen nooit vragen of verzoeken wegwuiven maar geven wel onze professionele mening als de bruid met vragen komt. Ondanks het feit dat je in de periode tussen de aankoop en afspeldafspraak bent aangekomen is de jurk snel en keurig voor je vermaakt en heb je de jurk ruim voor je trouwdatum meegenomen. Wij begrijpen dan ook totaal niet waar je teleurstelling op gebaseerd is en hebben je via de mail zelfs aangeboden, omdat er nog ruimschoots tijd is, om een nieuwe pasafspraak in te plannen met onze coupeuse.
Door celle_michelle
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ze heb de tijd voor je, ze doet er alles aan om jou droom jurk te verkopen en ik zal haar aan iedereen aanraden. Dani je doet het super!!!!! 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de openingstijden?
Maandag: Op afspraak Dins- t/m zaterdag: 10:00 - 17:00 Zondag: Op afspraak
Welke producten biedt u aan?
Feest en Avondjurken, Jurk Bruidsmeisjes, Kinderkleding
Hoe omschrijft u de stijl van uw jurken?
Originele stijl, Romantische stijl, Glamoureuze stijl, Moderne stijl, Prinsessen stijl, Vintage stijl
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Wat is de gemiddelde prijs van een trouwjurk?
800
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014

Adres

Stad: 1621KB