Dani van Toll Bruidsmode

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Dani van Toll Bruidsmode

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 800 €

Het uitzoeken van je bruidsjurk is één van de grote hoogtepunten voor je trouwdag. Jouw droomjurk maakt je niet alleen mooi van buiten, maar geeft je ook een super goed gevoel van binnen.

Bij Dani van Toll Bruidsmode zijn de jurken niet alleen super mooi, maar ook super betaalbaar. Zo gaat onze bridal collectie tot slechts €1195,- en hebben we nog een kleine premium selectie. In onze winkel vind je de nieuwste bruidsjurken uit recente collecties in diverse stijlen, maar dan voor de beste prijzen. 

Je kunt bij Dani van Toll terecht voor echte A-merken als White One by The Pronovias Fashion Group, San Patrick Bridal, Mori Lee, Maggie Sottero, Rebecca Ingram, Demetrios, Bridalstar en Jarice. 

In onze bruidsmodezaak word je altijd persoonlijk geholpen. Zodra je binnen stapt verwelkomen wij je graag met een kopje koffie of thee. Wij zullen met je in gesprek gaan om jouw wensen in kaart te brengen. Zo komen we graag achter alle details van jouw grote dag zodat we het totaalplaatje perfect kunnen maken, jouw bruidsjurk passend in de setting van je bruiloft. 

Echter werkt het bij ons net even anders: bij ons mag je zelf mee op zoek naar dé jurk en bekijken we samen wat er in onze rekken hangt. Als we iets hebben gevonden wat je mooi vind, dan hangen we daar een gekleurd ringetje omheen. Zodra we een selectie gemaakt hebben dan gaan we samen de paskamer in om alles te proberen.

Om optimale kwaliteit tegen de beste prijzen te kunnen bieden kopen wij uitsluitend in bij echte bruidsmodemerken. Vaak zijn wij afhankelijk van het huidige aanbod waardoor wij van veel jurken maar één exemplaar hebben hangen. Daarom kunnen wij jurken niet altijd nabestellen en is het niet mogelijk om jurken apart te houden. Voor een geselecteerd aantal modellen geldt op is op. De jurken in onze winkel komen altijd uit de meest recente collecties.

Wij hebben een professioneel naaiatelier waar wij alle bruidsjurken op maat kunnen maken, zodat deze als gegoten zit. Wij werken met een team van de beste ervaren bruidscoupeuses.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
800 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Welke producten biedt u aan?
Feest en Avondjurken, Jurk Bruidsmeisjes, Kinderkleding
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar
Wat zijn de openingstijden?
Maandag: Op afspraak Dins- t/m zaterdag: 10:00 - 17:00 Zondag: Op afspraak
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014

Meningen over Dani van Toll Bruidsmode

4.8
19 reviews
19 reviews
Professionaliteit
(16)
(2)
(1)
Prijs/kwaliteit
(18)
(1)
Aanrader?
(18)
(1)
eline.zuurveld
Door Eline
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dani heeft goed geluisterd naar mijn wensen en kwam zelf met een jurk aan, die ik op de hanger niet snel had gekozen als mijn jurk. Ik heb mijn droomjurk gevonden. 

Misbruik rapporteren
karendoesburg
Door Karen
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Vele mooie prachtige jurken. Enorm veel keus. Steeds weer worden de nieuwste jurken ingekocht door Dani. Ik ben goed geslaagd voor mijn jurk, ze denken goed mee in wat je wilt, en laten je ook iets anders aan trekken om te kijken hoe je dat vind. Bij mij was dat juist de jurk die het is geworden :) Aanrader!! 

Misbruik rapporteren
leonafotografie
Door Leona
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Afgelopen zondag ben ik bij Dani van Toll geweest en wat ben ik fantastisch geholpen! Ondanks mijn krappe budget heel flexibel! Ze nam echt alle tijd voor mij en voelde mij absoluut niet gehaast. En ik ben ook geslaagd voor mijn trouwjurk! Echt super!!! Zeker een aanrader!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 1621KB

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken