DANSZINNIG

Ga naar het gesprek Meer Informatie

DANSZINNIG

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Een openingsdans voor jullie bruiloft, een mooie traditie! Maar hoe?

DANSZINNIG is hét adres als het gaat om dans op jullie bruiloft. DANSZINNIG verzorgt de choreografie voor jullie openingsdans, geeft advies en laat jullie genieten! Want dat staat voorop: Plezier aan de dans, aan de muziek en aan elkaar.

En jullie kunnen het net zo leuk, gek en uitdagend maken, als jullie willen. DANSZINNIG maakt een unieke dans op (de) maat, passend bij jullie wensen en op door jullie gekozen muziek. Verschillende liedjes? Ook leuk. DANSZINNIG maakt voor jullie een professionele mix van jullie favoriete nummers.

In 5 à 6 bijeenkomsten leren jullie de openingsdans onder professionele begeleiding aan. Jullie zullen merken dat het samen volgen van de lessen een bijzondere ervaring is. Jullie en jullie gasten zullen versteld staan van het resultaat. Straal op jullie feest met een openingsdans van DANSZINNIG!

Nog nooit een danspas gezet? Geen probleem! Ik sluit aan bij jullie voorkennis.
DANSZINNIG komt naar jullie toe als jullie dat willen. Jullie hoeven de deur niet uit, want bijna elke woonkamer is geschikt om te oefenen.

Niet alleen voor jullie

Willen jullie niet alleen met zijn tweeën de dansvloer laten branden? DANSZINNIG maakt ook choreografieën voor:

-          Vrijgezellenfeesten

-          Flashmobs

-          Bridesmaid dance

-          Best men dance

-          Ludieke entree, opening of afsluiting

-          Trouwgastenworkshops

Dansen op de bruiloft doe je met DANSZINNIG!

Meningen over DANSZINNIG

4.8
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
joostenjoyce
Door Joost en Joyce
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Alleen de voorbereidingen zijn al de moeite waard! Annika ziet precies wat wel en niet kan en past bij een bruidspaar en dat maakt de dans persoonlijk en heel mooi! Wij hadden allebei geen danservaring, maar hebben een supermooie openingsdans neer kunnen zetten. De reacties van de gasten waren dan ook overweldigend. De lessen waren gezellig en leuk en doordat we telkens de video's kregen konden we goed zien waar we nog aan konden werken. We hebben onzettend genoten van de voorbereidingen en de uitvoering zelf natuurlijk! We kunnen iedereen aanraden dansles te nemen bij Annika!

Misbruik rapporteren
justinvanderdoelen
Door Justin
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat hebben we genoten van de lessen bij Annika Palm (Danszinnig) en voornamelijk ook veel gelachen tijdens de lessen maar zeker ook samen na de lessen. Wat een toeval dat we Annika tegenkwamen en wat hebben we veel leuke reacties op onze openingsdans. Niemand had het verwacht en we krijgen alleen maar reacties dat er verwacht wordt dat we voortaan altijd op de dansvloer staan op een feest :-D

Kortom, ik Annika bij iedereen aanraden!

Misbruik rapporteren
-BENJAMIN-
Door Benjamin
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij kwamen Danszinnig tegen op een open dag op de locatie waar we gingen trouwen, omdat we nog niet precies wisten wat we wilden doen met de openingsdans hebben we gelijk een afspraak gemaakt om onze wensen en de mogelijkheden te bespreken. We zijn toen ook helemaal enthousiast geworden, en hebben vervolgens de nummers uitgekozen voor onze dans (5 verschillende nummers), waar Danszinnig een leuke mix van gemaakt heeft. Iedere les werd aan het einde gefilmd, zodat we thuis nog konden oefenenen. Na in totaal 5 lesssen van 1.5 uur waren we er helemaal klaar voor en hebben we iedereen kunnen verrassen op ons feest 's avonds.

Ik kan Danszinnig bij iedereen aanbevelen, of je nu geen ervaring hebt (zoals wij), of wel, dat maakt niet uit. De persoonlijke benadering zorgt ervoor dat je een dans hebt die jullie verhaal vertelt bij de muziek. We hebben er van genoten, de vooruitgang merk je iedere les!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 6511 LA

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact