• Prijsklasse Midden
  • Website

David Morales is een team van fotografen en videografen uit Madrid, gespecialiseerd in bruidsfotografie. Zijn fotojournalistieke stijl maakt het mogelijk om op een natuurlijke manier de belangrijkste momenten vast te leggen, de beste technieken toe te passen bij het maken van foto's en een moeizaam postproductieproces. Deze professionals geven prioriteit aan een gepersonaliseerde behandeling voor hun klanten, waardoor ze een comfortabele omgeving en een medeplichtigheid creëren die later in de fotografie tot uiting komt.

Ze brengen innovatie en spontaniteit naar hun constante toewijding om een onberispelijk en uniek resultaat te bieden. Bovendien hebben ze verschillende speciale pakketten voor vriendjes die volledig zijn aangepast aan de behoeften van elk paar.

Bezoeker, laat een review achter over David Morales en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over David Morales

5.0 40 reviews
Door paula.p.robles
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We konden niet gelukkiger zijn met de beslissing om het team van David Morales voor onze bruiloft te hebben. We deden het op aanbeveling van mijn broer, die elke vriend heeft geadviseerd die ging trouwen en nu begrijp ik perfect waarom.

Vanaf het begin was alles faciliteiten, snelheid in management, communicatie, vriendelijkheid ... ALLEN zijn absoluut charmant en geven je een enorm comfortabel gevoel ondanks het feit dat er zoveel flitsen en blikken op je gericht zijn. In ons specifieke geval was Virginia de persoon met wie we altijd meer contact hadden en we kunnen alleen maar goede woorden voor haar hebben: lief, aanhankelijk, vriendelijk, dichtbij ... ze is geweldig.

De foto's en video's op het hoogtepunt van de menselijke kwaliteit van deze professionals. KOSTBAAR en met een ander tintje dan het conventionele. De video's zijn gewoon geweldig en met muziek waar we gek op waren. Ze hebben al onze gasten vastgelegd en er bleef geen detail over om geportretteerd te worden, omdat ze altijd aandachtig zijn voor alles, maar zonder ook maar in het minst te overweldigen.

Een geweldig onderdeel dat ze je bieden, is de photocall, waarbij ze niet alleen de plaats inlijsten om foto's te maken, maar ook direct foto's maken voor zoveel mensen als elke foto is gemaakt. Op deze manier kunnen de gasten ook dat souvenir meenemen, naast een kopie in het handtekeningenboek dat ook in het pakket zit.

Merk ook op dat, toen ze ons het werk gaven (op een zeer correct moment gezien het feit dat we in het hoogseizoen zijn getrouwd), ze het in een pen in een doos deden, beide gepersonaliseerd super cool.

Kortom, mijn man en ik bevelen het aan op 1000 tot 1000.
BEDANKT EN DUIZENDEN KEER BEDANKT, TEAM

Misbruik rapporteren
Door almagrocio
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We raden het 100% aan.
We hadden een eerste date, die we vanwege COVID moesten veranderen, en de tweede date gingen we van een groot feest (ongeveer 150 gasten) naar een intiem feest (12 gasten), ook vanwege COVID. Ze gaven ons geen enkel probleem om de datum te wijzigen of het fotoreportage dat we aanvankelijk hadden ingehuurd te verkleinen.
De foto's zijn prachtig geweest en vormen de perfecte herinnering aan onze trouwdag.
Als we de bruiloft groots kunnen vieren, zullen we zonder aarzelen op hen rekenen.

Misbruik rapporteren
Door cristina.cerezo85
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn Cris en Juan, we hadden het geluk deze geweldige professionals te hebben voor onze bruiloft en de waarheid is dat het een zeer verstandige beslissing was !!! Ze hebben ons alles heel gemakkelijk gemaakt ondanks het feit dat we vanwege de pandemie de bruiloft vanaf de eerste minuut 2 keer moesten uitstellen, ze vergezelden ons en steunden ons te allen tijde.Naast hun professionaliteit moeten we ook hun menselijke kwaliteit benadrukken We raden het zonder twijfel 100% aan.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
800
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Somos un equipo deprofesionales que pone dedicación y entusiasmo a su trabajo.
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Trabajamos en equipo
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
3 meses

Adres

Stad: 28038
Stad:
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Midden
  • Fotografie
  • Video
  • Spontane Fotojournalistiek