6
1 van 6
Smaakbus
Smaakbus
1 van 6
Smaakbus
Smaakbus
1 van 6
Smaakbus
Smaakbus
1 van 6
Smaakbus
Smaakbus
1 van 6
Smaakbus
Smaakbus
1 van 6

Beschrijving

Oké, je moet kiezen: koffie of thee? Want dat is wat Smaakbus & Meer jullie te bieden heeft! En eigenlijk nog veel meer.

Smaakbus & Meer heeft twee oldtimers omgebouwd tot mobiele bar, namelijk de Smaakbus en de KoffieKever. De Smaakbus is een Volkswagen T2 bus uit 1978 en de KoffieKever is een Volkswagen Kever uit 1982. Beide auto’s verkeren in prima staat en wij rijden er dan ook het hele land mee door!

De naam KoffieKever verklapt het eigenlijk al, die kan ingezet worden om op elke locatie (bereikbaar met een auto) te zorgen voor heerlijk geurende versgezette koffie en thee! En dan natuurlijk in alle mogelijke varianten, zoals capuccino, latte macchiato, espresso, dubbele espresso, lungo (gewone koffie) & koffie verkeerd.

De Smaakbus is wat groter en die heeft daardoor ook meer mogelijkheden. Behalve verse koffie en thee kan er vanuit Smaakbus ook verse fruit smoothies en verschillende soorten vruchtensap geschonken worden. Wij werken onafhankelijk, dat houdt in de we qua assortiment niet vast zitten aan bepaalde leveranciers. Wil je bijvoorbeeld dat wij jullie lievelings prosecco schenken tijdens het ‘taart’ moment? Geen enkel probleem!

Enthousiast geworden? Maar nog geen idee waar Smaakbus of de KoffieKever passen op jullie dag? Denk bijvoorbeeld aan het moment dat de gasten wachten op jullie aankomst voor het begin van de ceremonie, of juist daarna (tijdens het aansnijden van een eventuele taart o.i.d.). En wat ook regelmatig gebeurd, dat wij worden ingezet om te zorgen voor de gasten terwijl jullie even weg zijn voor bijvoorbeeld de fotoshoot.

Nog meer ideeen & inspiratie nodig? Check dan vooral even onze website!

Details

 • 120
 • 300 €
 • mid/high-end
 • Wat is de maximale capaciteit van de trouwlocatie?

  Wij rijden met de Smaakbus & de KoffieKever het hele land door en wij kunnen dan ook op elke locatie staan, zolang er stroom aanwezig is. Maximaal aantal consumpties per uur met Smaakbus of de KoffieKever is 120. Om deze maximale capaciteit te behalen zijn er wel twee barista's nodig.
 • Tegen welk budget kunt u catering leveren?

  Vanaf 300 euro kan de Smaakbus of KoffieKever al op jullie bruiloft staan! Wij werken verder niet met vaste prijzen omdat elke bruiloft weer anders is. Wil je graag exact weten wat de prijs wordt, stuur dan even een mailtje naar info@smaakbus.nl (of gebruik het hiernaast staande menu) met de volgende gegevens: datum, aantal gasten/consumpties, duur, wat jullie wensen zijn qua assortiment en natuurlijk naar welke auto de voorkeur uitgaat, de Smaakbus of de KoffieKever. Je ontvangt dan van ons binnen enkele dagen een vrijblijvende offerte.
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  mid/high-end
 • Wat is het minimaal aantal gasten om catering te verzorgen?

  Bij ons is geen minimum. Wij willen graag iedereen die bij ons aan de bus of Kever komt een kwalitatief goede kop koffie of thee serveren. Dan maakt het ons niet uit of dit er 5 zijn of 500!
 • Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

  Wij werken met gespreide betaling. Zodra jullie akkoord geven op de offerte, dan ontvangen jullie een factuur. 50% van het totaal bedrag betaal je dan binnen 14 werkdagen, voor de overige 50% vragen we je deze te betalen in de maand voor jullie bruiloft.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2012

Meningen (0)

0.0
0 meningen

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

Adres van Smaakbus & Meer in Gelderland:

Hoorzik 38A 5331 KK Kerkdriel 0418-640 382