• Prijsklasse Luxueus

Eeuwig speciale momenten met beelden die de ervaren gevoelens uitdrukken. Dit is het werk van Denis Silveira Photography .

Denis Silveira is een bekroonde Braziliaanse fotograaf die ontvangt   erkenning voor haar prachtige werk en service aan koppels sinds 2016. Ze is ook lid van 's werelds grootste verenigingen van trouwfotografen en wint bekendheid op het web.

En de volgende bruiloft om de hitgalerij van Denis Silveira Photography te betreden, is misschien van jou. Neem nu contact met ons op en leer hoe u de beste afbeeldingen uit uw prachtig vereeuwigde liefdesverhaal haalt. Het moment is uniek, het record is eeuwig!

Bezoeker, laat een review achter over Denis Silveira Fotografia en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Denis Silveira Fotografia

5.0 68 reviews
Door Júlia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik ontmoette Denis 'werk op de bruiloft van een vriend en ik was helemaal verliefd op de foto's. Toen ik besloot te trouwen, nam ik meteen contact op en dacht aan een aardige vent die de cliënt waardeert. Ik kijk uit naar mijn trouwdag en ik voel me op mijn gemak met een professional als Denis.

Misbruik rapporteren
Door Yasmin
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Beste verslag van de beste dag van ons leven Het was geweldig pre-huwelijk en onze bruiloft. Alle foto's vertellen het verhaal van onze geweldige dag! Yasmin & Josué

Misbruik rapporteren
Door Leandro
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Denis was een uitstekende professional vanaf het eerste contact dat we hadden, altijd erg behulpzaam. De foto's van onze Pre Wedding waren ongelooflijk en de trouwfoto's nog meer! Denis en zijn team hebben elk bijzonder moment van een zeer belangrijke dag voor ons vastgelegd en dat zal voor altijd in onze herinnering blijven en dankzij je uitstekende werk kunnen we onze geweldige dag met veel emoties altijd onthouden. Onmogelijk om niet aan te bevelen!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
R$ 3.000,00
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Parcelamento de pagamento facilitado em até 10 vezes sem juros ou desconto de 10% à vista.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Sempre procuramos conhecer o estilo de casal, para tornar cada evento único e exclusivo; O seu grande dia é será captado com toda dedicação que ele merece, trabalhamos com exclusividade de data, sendo 1 evento por dia, o seu!. Registro pessoalmente as imagens do seu evento com a minha equipe sem limite cliques e horário, registrando todas as emoções e detalhes desse grande momento do início até o fim da festa. "Sinto que poder participar de momentos tão especiais na vida das pessoas, e ter a responsabilidade de gerar suas lembranças que durarão uma vida inteira, é uma grande satisfação na minha vida profissional" - Denis Silveira Fotógrafo
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Temos uma equipe própria de fotógrafos e cinegrafistas para atender qualquer necessidade e desejo do casal. SEM LIMITE DE CLIQUES E HORÁRIO! Trabalhamos com Exclusividade de data, ou seja, realizamos 1 evento por dia, o seu!
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Solicitamos o prazo de 60 dias para entrega das fotografia completa.

Adres

Stad: 13272-810
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Betaalbaar
  • Luxueus
  • Fotografie
  • Video
  • Artistiek