• Prijsklasse Midden
  • Website

In Twelve Weddings vindt u een gepassioneerd team voor het maken, produceren en vieren van buitengewone evenementen. Het grote succes dat we hebben behaald met ons werk is gebaseerd op de vertaling, realisatie en verbetering van de dromen van onze klanten , zodat het uiteindelijke resultaat zelfs beter is dan uw hoogste verwachtingen.

Iedereen bij Twelve Weddings streeft naar een constante uitdaging met onszelf en onze leveranciers om unieke evenementen voor de bruid en bruidegom en hun gasten te bereiken , zodat elke droom werkelijkheid wordt op de meest verwachte dag van uw hele leven. leven.

Twaalf Weddings zal op een persoonlijke manier aan uw eisen voldoen, rekening houdend met het feit dat u een uitgebreide service nodig hebt die elk detail van uw bruiloft omvat en u de geweldige ervaring en liefde ter beschikking stelt die we ongetwijfeld hebben voor wat we doen.

Bezoeker, laat een review achter over Doce Bodas en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

5.0 24 reviews
Door hbladimir22
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

We bewonderen altijd wat artistiek detail in een maker, een penseelstreek, een muzikale compositie of een lijst, iets dat ons altijd kenmerkt. Voordat ik in Bogota aankwam, bewonderde ik verschillende professionals met passie voor hun dagelijkse werk in de wereld van bruiloften in Colombia: fotografen, filmmakers en art directors, Planners genoemd, en het was in Villa de Leyva toen ik ze ontmoette, zij waren het, Twaalf Bruiloften voor onze lenzen en alles was perfect, elke klik die hij maakte maakte ons met meer verlangen geïnspireerd door elk detail dat Adri en Jairito en al hun team niet lieten ontsnappen, zoals we probeerden te doen, meer dan honderd procent geven. Ze laten ons voelen als een familie en voelen als de provider dezelfde aandacht als uw gasten, waardoor u met meer verlangen werkt, met meer passie. Ze kennen was transcendentaal.

Misbruik rapporteren
Door dcb9ke
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Nana, Jairo en Milo (hun schattige puppy / zoon) zijn een fantastisch team dat onze droom heeft laten uitkomen. Mijn man en ik woonden niet in Colombia en we waren bezorgd over hoe het hele proces van het plannen van een bruiloft uit het buitenland zou zijn. Vanaf het moment dat we dit koppel ontmoetten, verdwenen al die twijfels en angsten. Het zijn superprofessionals en ook alles wat ze doen met veel liefde en aandacht voor alle details. Ik voelde me alsof ze deel uitmaakten van mijn familie ... we dineerden, we lachten en we deelden vele aangename momenten nog voor de bruiloft.

De bruiloft was als zodanig spectaculair. Nana heeft een ongelooflijk talent en een creativiteit die verblindt. De kamer was als een sprookje en leuk alsof ik alles uit Pinterest had verwijderd. Hij wist mijn visie perfect te interpreteren.

Jairo van zijn kant is een meester in logistiek en het oplossen van problemen (er is altijd het belangrijkste hoe ze worden behandeld). Ik heb nooit stress gehad en toen Jairo er was, wist hij hoe hij me kon helpen en alles kon oplossen zonder groot ongeluk.

Ik verliet mijn bruiloft verliefd op Colombia, met zijn mensen en met een enorm enthousiasme om vooruit te komen. Elke bruid verdient het om op die manier te voelen. Bedankt Twaalf Weddings team. Super aanbevolen!

Misbruik rapporteren
Door mlqc13
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Excellent !!! Adriana is een uitstekende weedinplanner. Ik hoefde me nergens zorgen over te maken. De dag van mijn huwelijk was alles spectaculair, de decoratie, de taart de muziek, in het algemeen het hele evenement. 100% aanbevolen.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
A Convenir
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
$500.000 por invitado
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Sabemos que estamos trabajando con el día más especial en la vida de las parejas, para nosotros los más importante es realizar todos los sueños que tengan para este día único, nuestra guía y base para realizar nuestro trabajo es: ¡Si lo haces con amor, siempre será perfecto!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012

Adres

Stad: 111156
Stad: