• Prijsklasse Midden

In 2010 startten het paar fotografen Maraíse Silva en Júlio de Freitas Two Photography Cliques , met hun talenten en passies. Sindsdien hebben ze zich ingezet voor huwelijks- en familierecords.

Weten wat de eisen zijn, luisteren, interesse hebben in de verhalen en alles in een vriendelijke en liefdevolle plaat veranderen, is het voorstel van twee klikken. Op een lichte, kleurrijke en natuurlijke manier vertelt Two Clicks verhalen door zijn romantische en jeugdige stijl.

De preoccupatie met de compositie, belichting en behandeling van de beelden geeft het werk een unieke kwaliteit en imponeert door het creatieve uiterlijk aan de emotie te koppelen.

Neem contact op en laat u betoveren door de goede smaak van de beelden, kwaliteit en toewijding van de fotografie met twee klikken. Zorg dat het record overeenkomt met de dag van je sim!

Bezoeker, laat een review achter over Dois Cliques Fotografia en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Dois Cliques Fotografia

5.0 19 reviews
Door Ana Cristina
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De "twee klikken" was de beste keuze die we voor onze bruiloft hadden kunnen maken. Julio en Maraíse zijn, naast onberispelijke professionals, geweldige mensen met een gevoeligheid zonder grootte, dat we vandaag onze vrienden beschouwen.

Op de dag dat ik het huwelijk voor het huwelijk ontving, was het een van de meest opwindende momenten in mijn leven en het gevoel dat de overhand had was dankbaarheid voor dit paar, dat een moment zo uniek en speciaal voor ons heeft kunnen bestendigen.

Natuurlijk zal iedereen die het genoegen heeft een dergelijk paar als fotograaf te hebben, er nooit spijt van krijgen! Ik heb geen woorden om hun sensationele werk te beschrijven.

Misbruik rapporteren
Door Ana Carolina
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Toen ik mijn bruiloft markeerde, was het eerste contract dat ik sloot met Two Clicks. De foto's moesten door hen worden genomen ... En alles wat ik me voorstelde, werd echt werkelijkheid. Behalve dat ze professionals zijn, meer dan competent, zijn het hele speciale en gevoelige mensen ... En zoals veel mensen me hebben verteld en ik bevestig dat ze, behalve dat ze op mooie momenten kunnen klikken, erin slagen om elke foto vast te leggen, alle emotie en gevoel erbij. Ik hoef alleen maar te bedanken voor hun professionaliteit en hun gevoeligheid bij het opnemen van onze speciale momenten.

Misbruik rapporteren
Door Adriana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik voelde dat het goed zou werken op de eerste date, toen ik ze ging ontmoeten om de mogelijkheid te zien om de recorders van zo'n bijzonder moment te zijn. Het was aandacht, genegenheid, detail en liefde voor wat de redenen zijn waarvoor ik ze koos. Het was een geweldige keuze omdat ze leden van de bruiloft waren op de dag dat ze prachtige foto's maakten, ze genoten van ons moment alsof het het huwelijk was van hun vrienden. De aandacht die wordt gegeven aan enkele vereisten en een perfecte uitvoering van onze verzoeken. We hebben foto's na het huwelijk en ze lieten ons zeer op ons gemak en waren prachtige foto's. De afstemming van Julius en Maraise is betoverend ... het is iemand die op de grond rolt om de perfecte hoek te krijgen en een ander die de sluier in de lucht gooit om het vloeibaar te maken, een jongleerling die heel subtiel en professioneel wordt gedaan. Ze zijn de perfecte focus voor de perfecte foto. Je hebt onze genegenheid en bewondering.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
9:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
- Parcelas iguais até a data do casamento. - Entrada de 30% e restante parcelado até a data do casamento. - À vista com 5% de desconto.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
A preocupação com cada história de amor é um dos nossos diferenciais.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010

Adres

Stad: 30310-040
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Midden
  • Fotografie
  • Artistiek