• Prijsklasse Betaalbaar

Dolciumi Florio komt uit een oude traditie en uit de cultuur van chocolade in Bari . In de loop van de tijd heeft deze passie het begrip gebeurtenis omarmd, waarbij het wordt beschouwd als een sociaal moment van samenvoeging en delen.

Wij bieden onze echtgenoten onze ervaring in de sector door een selectie van hoogwaardige producten aan te bieden aan uw gasten. Als de echtgenoten dit nodig hebben, organiseren en voeren wij bovendien de voorbereiding van de "snoeptafel" of "zoete tafel" uit met snoepcomposities en een arrangement van confetti en / of chocolaatjes met de steun van meubilair in lijn met verzoeken van klanten.

Onze creaties zijn nooit allemaal hetzelfde, elk weerspiegelt de stijl die de echtgenoten willen uitdrukken, u zult altijd op de hoogte zijn van het advies van een voorbereid personeel.

Bezoeker, laat een review achter over Dolciumi Florio en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Dolciumi Florio

4.9 4 reviews
Door riccardo
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ernstige en efficiënte organisatie. Bekwaam en vriendelijk personeel. Grote verscheidenheid aan producten. Geleverd en voorbereid voor elk type evenement of jubileum ... Ik raad het iedereen aan !!!

Misbruik rapporteren
Door nella
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Winkel met veel ervaring en een groot assortiment producten. Ik gebruik ze al jaren en het is altijd in de pas gegaan met de tijd die anticipeerde op soms het nieuws !!! Gefeliciteerd.

Misbruik rapporteren
Door angela
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Bevoegde en behulpzame, geweldige mensen. Je hebt mijn wens vervuld om de eerste verjaardag van mijn zoon nog specialer en unieker te maken !!! Bedankt Angela voor je oneindige geduld en voor het meegemaakt en ondersteund hebben, zelfs buiten de werkuren.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Contanti, pos, bonifico
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Siamo sempre al passo con i tempi e le tendenze
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1996

Adres

Stad: 70123
Gerelateerde tags:
  • Catering en Bruidstaarten
  • Betaalbaar