Home Weddingplanners Weddingplanners Pistoia Weddingplanners Agliana
vertalen

Dolphy's biedt de begeleiding van professionals met een lange en prestigieuze ervaring om een betoverende bruiloft te organiseren, waarbij elk element met grote aandacht en vaardigheden zal worden bestudeerd en gecoördineerd zodat u een unieke, onvergetelijke en onherhaalbare dag kunt beleven.

Dolphy's verzorgt alle aspecten van catering en banketten voor het evenement. Welke locatie u ook kiest voor de receptie, u kunt rekenen op suggestieve instellingen, romantische decoraties, een onberispelijke servicedienst en de beste gastronomie aan tafel met spectaculaire presentaties.
Het team van Dolphy staat volledig tot uw beschikking om u te helpen bij het ontwerpen en maken van de bruiloft waarvan u altijd al hebt gedroomd.

Bezoeker, laat een review achter over Dolphy's by Patrizia Guazzini en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Dolphy's by Patrizia Guazzini

4.9 4 reviews
Door annalisa
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Wil je ook een sprookjeshuwelijk? Wilt u competente en betrouwbare mensen aan uw zijde , die voor u zorgen en u adviseren? Dan is Dolphy's de juiste keuze voor jou! Patrizia, Luigi en Melania zijn de beste in de branche en vertrouwen hen met gesloten ogen.

Misbruik rapporteren
Door sara
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We zijn zeer tevreden over de service die Dolphy's catering biedt: het eten was uitstekend, alles was heerlijk, van voorgerechten tot desserts. Al onze gasten hebben ons een compliment gegeven ! Ik was ook erg goed in het maken van de decoraties voor de kamer door al hun materialen tot onze beschikking te stellen, iets dat moeilijk ergens anders te zien is ... Bedankt voor alles, we zijn heel blij dat we je hebben uitgekozen!

Misbruik rapporteren
Door valentina
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Echte cateringprofessionals. Ze gaven ons een perfecte dag! Betrouwbaarheid, betrouwbaarheid , aandacht voor detail, voortreffelijk eten en nog veel meer ... Onze gasten waren zeer tevreden, wij zelfs nog meer! Het enige spijt is dat die dag te weinig heeft geduurd !!!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
acconto al momento della conferma e saldo il giorno dopo l'evento

Adres

Stad: 51031