Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Pas-de-Calais (62) Feest- en Trouwlocaties Herly

Domaine de la Traxène

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Pas-de-Calais (62) Feest- en Trouwlocaties Herly

Domaine de la Traxène

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Catering prijs 38 €
  • Huur van: 5.000 €
  • Capaciteit (zittend): 100-400
  • Capaciteit (staand): 100-500
vertalen

Welkom thuis! In uw landhuis, op Domaine de la Traxène! Deze uitzonderlijke plaats van de Côte d'Opale ligt in het hart van de regio, halverwege tussen Le Touquet en Lille. Het ligt op 1 uur 30 van Amiens en 50 minuten van Arras, in een park, karakter kasteel bewaard gebleven charme voor uw seminars, conferenties, bruiloften, communies, doopfeesten ...

De binnenplaats van de duiventil , verbonden aan de tuin, is het kenmerk van het kasteel. De nachtelijke verlichting van deze laatste geeft in plaats daarvan een feeërieke sfeer. Zodat prinsessen en hun prinsen een sprookje kunnen leven ...

De bloemrijke binnenplaats is ideaal voor lunches of cocktails. Deze ruimte van 250 m2 heeft een koelruimte in de buurt om de versheid van uw producten te behouden. Deze binnenplaats van bakstenen en bossen, kijkt uit over de kleine rivier en het veld met wilde bloemen van het veld. Gevangenis voor 500 staande mensen.

Onze verschillende lounges bieden plaats aan maximaal 350 zitplaatsen en 500 personen in cocktail.

De kamer " Victor Hugo" , rode muren, ijzerwerk, authentiek houtwerk en gedrapeerde gordijnen zorgen voor een romantische sfeer. Deze kamer van 1000 m2 biedt plaats aan maximaal 350 personen of 500 personen . Deze kamer kijkt uit op de binnenplaats van de duiventil en de vijver waar een paar zwanen rijden. Romantiek en natuurlijke elegantie van prachtige materialen geven deze plek een speciale charme.

De kamer "Madame de Pompadour" : een glazen kast gevuld met licht, deze kamer opent zijn deuren voor u en uw gasten om de harmonie te ontdekken tussen het sublieme van de plaats en de magie van een tijdloos moment. . Ruimte voor 20 personen zittend.

Ten slotte bestaat het Domaine uit 75 bedden, bestaande uit 4 suites, 4 eenpersoonskamers, 5 gedeelde kamers en 2 slaapzalen. Sommige kamers en suites hebben een spa of sauna om u te helpen ontspannen voor uw evenement.

Het landgoed is met zorg ingericht, een combinatie van moderniteit van diensten en oud meubilair.

Verander uw D-dag in een magisch weekend, waar diners en vrienden zullen schommelen tussen ontspanning en landelijke sfeer, soms met het feest tot het einde van de nacht ...

Het Domaine de la Traxène zal u toelaten om u voor te bereiden op de beste dag van uw leven in vrede, om te genieten van dit unieke moment van geluk. Romantiek en elegantie in alle nuchterheid zijn de sleutelwoorden van dit domein dat in 2010 volledig is gerenoveerd.

FAQ´s

Hoofddiensten
Ruimteverhuur
Vanaf welke prijs kan de ruimte gehuurd worden?
5.000 €
Menu van gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
38 €
Gastcapaciteit
Banquet -modus (zittend)
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
100-400
Cocktailmodus (staand)
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
100-500
Heeft u exclusiviteit bij een leverancier?
Catering
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Is het mogelijk dat het bruidspaar alleen de ruimte huurt en zelf de catering regelt?
Je kunt niet alleen ruimte huren
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Parkeren, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats, Uitzicht op natuur
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen, Receptie en/of feest in de open lucht
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Heeft u de beschikbaarheid van accommodatie op de dag van het evenement?
Accommodatie voor gasten
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
75
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering, Externe Catering
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Allergie, Halal
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Ja, het heeft geen toeslag
Mag het bruidspaar zelf voor consumpties van de gasten zorgen, of is het verplicht deze af te nemen bij de trouwlocatie?
Ja, het heeft geen toeslag
Is het mogelijk om gepersonaliseerde menu's te ontwikkelen?
Ja
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Welke talen worden er bij jullie gesproken?
Frans, Engels, Italiaans, Spaans
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011

Meningen over Domaine de la Traxène

4.9
26 reviews
26 reviews
Professionaliteit
(25)
(1)
Prijs/kwaliteit
(24)
(2)
Aanrader?
(25)
(1)
corentin.flouquet
Door Corentin
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We zijn in het weekend van 25 maart getrouwd en hadden bij ons eerste bezoek La Traxène uitgekozen. Moeilijk om de charme en de kwaliteit van de diensten van het domein te weerstaan!

Het Domaine de la Traxène voldeed aan al onze criteria: er meerdere dagen van kunnen genieten, voldoende bedden voor onze gasten, twee prachtige zalen voor de receptie en de maaltijd en een traiteur met een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding. De buitenkant is ook magnifiek, maar was voor ons noodzakelijkerwijs minder belangrijk met een bruiloft in maart in het noorden.

De belofte werd meer dan waargemaakt, alles was perfect van start tot finish. De nachtruimtes zijn praktisch en prachtig gerenoveerd, de erewijnkamer stelt u in staat om op vrijdag een eerste avond te hebben met uw naaste gasten voordat u deze terugzet na de ceremonie op zaterdag.

Speciale vermelding voor Culin'r, de maaltijd is bijna gastronomisch terwijl hun prijzen 20 tot 30 € lager zijn per persoon dan veel andere veel minder kwalitatieve cateraars. Dezelfde opmerking voor de rebound die ze als optie aanbieden en die was echt geweldig.

Hartelijk dank aan Isabelle en haar hele team voor hun vriendelijkheid en steun voor en tijdens de bruiloft. Het moet niet gemakkelijk zijn om dezelfde energie te behouden en het elk weekend opnieuw te doen, dus petje af! Alles is zeer goed geregeld en de vele ter beschikking gestelde tools en bestanden dienen duidelijk als een weddingplanner.

Tot slot, als je in de kerk wilt trouwen, raden we die van Fruges aan, op 5 minuten van het landgoed. Vader Jean Claude K. is gewoon briljant en heel vertederend.

Misbruik rapporteren
Bonjour Corentin,
Merci infiniment d'avoir pris le temps de laisser un avis sur votre expérience au sein du Domaine ! Nous sommes ravis que vous ayez passé un bon moment dans votre maison de campagne ! Et nous sommes honorés d'avoir pu jouer un rôle dans ce moment spécial de votre vie !
Nous vous souhaitons encore tous nos vœux de bonheur et vive les mariés ! :) Au plaisir de vous revoir.
leaantoine3112
Door Lea
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Het gebied van Traxène, onze droom is eindelijk uitgekomen na 6 uitstel. Allereerst willen we Isabelle de eigenaresse bedanken voor het feit dat ze ons zo heeft gesteund en geholpen in deze moeilijke periode. We zullen het nooit vergeten. Wat een genoegen hebben Isabelle gehad om dit weekend van 11 september 2021 eindelijk de bruiloft van onze dromen te realiseren. Als je advies, dienstverleners, decoratie-ideeën nodig hebt, om een oncontroleerbare toename van stress te bestrijden, zal Isabelle altijd er voor je en vind de woorden/adviezen die je nodig hebt. De website van Traxène staat vol met informatie om uw bruiloft te organiseren.

Het Domaine de la Traxène stelt u in staat om een 3-daagse bruiloft te houden en de tijd te hebben om te genieten van alle plaatsen van het domein die ongelooflijk zijn. Zelfs als het slecht weer is, is het interieur zo mooi dat we niet teleurgesteld zullen zijn. De kamers zijn fantastisch, je vrienden zullen blij zijn om in de slaapzalen te zijn terwijl je ouders zullen genieten van de prachtige suites. Veel bedden en veel logies in de omgeving.

De cateraar opgelegd, geen spijt we hebben genoten. We hadden de bruiloft van onze dromen, geen valse biljetten, een perfecte bruiloft op een perfecte locatie.

Met vriendelijke groet, Isabelle,

Lea en Antoine Gorrex

Misbruik rapporteren
AmelieFP
Door Amélie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We zijn op 24 juli getrouwd op Domaine de la Traxène en onze bruiloft was van begin tot eind een droom. We wilden een bruiloft over meerdere dagen, het kon worden bereikt. De plaats is prachtig gerestaureerd, de kamers perfect, zonder Isabelle, de eigenaar, te tellen, die alles met een meesterlijke hand controleert met luisteren en welwillendheid. Haar aanwezigheid en haar advies waren een van de sleutels tot het succes van ons huwelijk. Deze meerdaagse bruiloft was ook een primeur voor onze gasten, die allemaal meer dan verheugd waren. De cateraar wordt opgelegd maar dit is een kans: de kwaliteit en professionaliteit van Culin'R is goed ingeburgerd. Deze bruiloft zal voor ons en onze gasten een betoverd haakje blijven, waardoor we ons allemaal in optimale omstandigheden konden bevinden na enkele maanden van vervreemding als gevolg van de gezondheidscrisis. Heel erg bedankt, Raphaël en Amélie

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 62650

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact