Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Indre-et-Loire (37) Feest- en Trouwlocaties Ambillou
Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Indre-et-Loire (37) Feest- en Trouwlocaties Ambillou
  • Capaciteit (zittend): 110-110
  • Capaciteit (staand): 180-180
  • Huur van: 11.000 €
vertalen

Huur een uniek domein voor je bruiloft

Het Domaine de la Tringalière, een echte droom om te ontwaken, is de perfecte plek om liefde en loyaliteit te zweren. Met enkele honderden hectaren wilde en romantische bossen staat het garant voor het succes van uw bruiloft. Wat is er normaler dan de mooiste dag van je leven die eruitziet als een sprookje? Hier zal je ontvangst plaatsvinden tussen droom en werkelijkheid, en je zult zien dat de twee wonderbaarlijk samenvloeien!

De 5 woonkamers van het Château, met warme muren omzoomd met blond hout, nodigen u uit om sereniteit . Tegenover de bar, de grote "Ladies" lounge gewijd aan dansen, met een terras voor rokers. Verderop is dat van "Paradise" ideaal voor kinderen. De kleine duivels vormen het hart van het feest, terwijl ze onafhankelijk zijn. Tot slot zijn de “Rotonde” en de “Berry” lounge de 2 ontvangstruimtes. De kamers op mensenmaat geven het bruidspaar het gevoel thuis te ontvangen . Geen tijdslimiet voor de avond, hier kan dat de hele nacht dansen . In de vroege ochtend, terwijl het bruidspaar al lang verstrengeld ligt te slapen, gaan de gasten naar bed! Bulk vlinderdassen en naaldhakken in de hand , ze keren terug naar hun bed! De verhuur van het Château omvat 8 huisjes in het hart van het Domaine en alles in de buurt, d.w.z. 82 bedden. En als u meer accommodatie nodig heeft, hebben we in totaal 16 landhuizen.

Ruimtes en capaciteiten

Om volop te kunnen genieten van uw weekend, biedt Domaine de la Trigalière u een unieke reis in zijn betoverende omgeving en biedt u verschillende ruimtes.

Uw cocktail kan worden geserveerd in het hoofdgebouw van Château de la Trigalière of in een van de vele groene ruimtes van het Domaine. Aansluitend volgt uw receptie diner in het Château, waar u tot 110 personen kunt ontvangen voor een zittend diner. Anders heb je de mogelijkheid om een ontvangsttent op te zetten tussen de vele intieme hoekjes van het Landgoed.

De volgende dag kunt u bijvoorbeeld in alle rust genieten van de brunch in het Sainte-Christine-huis met uitzicht op de grote vijver van Three Brothers, of zelfs in een van onze charmante landhuizen.

Tot slot is er een eigen parkeerplaats voor al uw gasten.

Voordelen

Het Domaine de la Trigalière beperkt zich niet alleen tot de verhuur van ruimtes, het biedt u ook:

  • het gratis ter beschikking stellen van meubilair (tafels en stoelen), binnen de perken van de beschikbare voorraden
  • de mogelijkheid om een wereldlijke ceremonie te houden in de Chapelle du Domaine.
  • Cadeautje voor het bruidspaar: 2 overnachtingen in de bruidssuite op het Château!

Het Domaine de la Trigalière legt u niets op, u bent vrij om uw eigen selectie te maken van professionals en specialisten in catering en evenementen voor uw receptie. Als u echter de behoefte voelt, helpt het team u graag met het organiseren van uw evenement.

Hostingservice

Het Domaine de la Trigalière stelt voor om u en uw gasten tijdens uw verblijf te ontvangen door u verschillende kamers in onze landhuizen te bieden, allemaal smaakvol ingericht (babyspullen beschikbaar - op aanvraag).

Andere diensten

Het Domaine de la Trigalière organiseert niet alleen bruiloften, wat voor soort receptie of seminar u ook wilt organiseren, ons team zal zich kunnen aanpassen aan uw verzoek.

U heeft toegang tot alle activiteiten ter plaatse of in de buurt: verwarmd buitenzwembad, 3D-boogschieten, tennis in de buurt, fitnessparcours, wateractiviteiten, golfoefeningen, vissen, joggen, wandelen of mountainbiken, tafeltennis, petanque, wijnproeven, masseren, enz.

Geografische locatie

Tussen Tours, Parijs, Angers en Le Mans, is het Domaine de la Trigalière een bevoorrechte en unieke plek, zowel vanwege zijn slaapcapaciteit als vanwege de idyllische omgeving die het biedt.

FAQ´s

Hoofddiensten
Ruimteverhuur
Vanaf welke prijs kan de ruimte gehuurd worden?
11.000 €
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Prieel, Dansvloer, Zwembad, Parkeren, Cultureel Belang, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Gastcapaciteit
Banquet -modus (zittend)
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
110-110
Cocktailmodus (staand)
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
180-180
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Geen cateringservice aanwezig
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen, Receptie en/of feest in de open lucht
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Heeft u de beschikbaarheid van accommodatie op de dag van het evenement?
Accommodatie voor gasten
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
136
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Bezoeker, laat een review achter over Domaine de la Trigalière en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Domaine de la Trigalière

4.9
5 reviews
5 reviews
Professionaliteit
(5)
Prijs/kwaliteit
(5)
Aanrader?
(5)
florence.f
Door Florence
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen
We werden heel hartelijk begroet! Al mijn gasten waren erg blij met de plaats, die het voordeel heeft dat ze accommodatie biedt in een comfortabel huisje naast de receptie! Marion was perfect om ons te helpen voorbereiden en Marie Claude voor de organisatie ter plaatse! Hartelijk dank, onze bruiloft was onvergetelijk, mede dankzij hen
Misbruik rapporteren
florence.z
Door Florence
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen
Top ontvangstplaats, met een warm welkom! Al onze familieleden waren erg blij met de plaats, die het voordeel heeft van accommodatie in een comfortabel huisje naast de receptie! Marion was perfect om ons te helpen voorbereiden en Marie Claude voor de organisatie ter plaatse! Hartelijk dank, mijn bruiloft was onvergetelijk mede dankzij hen.
Misbruik rapporteren
claire.lardier
Door claire
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen
Hartelijk dank aan alle medewerkers van Domaine de la Trigalière, die ons tijdens ons voorbereidingsjaar hebben vergezeld en die grotendeels hebben bijgedragen om ons een perfect huwelijk te laten slagen. Het gebied is natuurlijk prachtig, maar aan de schoonheid van de plaats zijn de grote professionaliteit van elk van onze gesprekspartners en een grote beschikbaarheid en flexibiliteit toegevoegd die we op prijs hebben gesteld en willen benadrukken. We kunnen deze site alleen aanbevelen aan alle toekomstige bruiden die chic, natuur, privacy en vriendelijkheid willen combineren. Kortom bedankt.
Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 37340

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier