Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Porto Feest- en Trouwlocaties Baião

Douro Palace Hotel Resort & Spa

  • Catering prijs 80 €
  • Huur van: 100 €
  • Capaciteit (zittend): 150
  • Capaciteit (staand): 180
  • Website
vertalen

Het Douro Palace Hotel Resort & Spa ligt in de Douro, tussen de rivier en de wijngaarden, op slechts 1 uur van de internationale luchthaven van Porto. Deze 4-sterrenaccommodatie biedt een uitzonderlijk uitzicht op het omliggende landschap en de rivier de Douro.

Het Douro Palace Hotel Resort & Spa is een charmant hotel met een warme en rustige sfeer, omringd door de rivier de Douro en de oude wijngaarden. De regio, geklasseerd als Werelderfgoed van de Mensheid, is perfect voor het vieren van speciale datums en uniek als uw bruiloft, met een droomomgeving. Voel je thuis in deze unieke ruimte en vier de gelukkigste dag met familie en gasten, met het serene water van de Douro als achtergrond.

Het personeel van het hotel zal u trakteren op elk detail van de bruiloft, dus dit is een onvergetelijke dag. Bovendien kunnen zowel de bruidegoms als de gasten verblijven in de charmante kamers van het hotel, die een huwelijksnacht in een suite aanbieden (op voorwaarde van levering), ontbijt op de kamer en laat uitchecken (afhankelijk van beschikbaarheid), zodat het stel een onvergetelijke eerste nacht. Om alles perfect te laten zijn, moeten we dit moment transformeren in een gedenkwaardig evenement, tot in het kleinste detail gepland door een professioneel en gespecialiseerd team.

Het hotel heeft verschillende ondersteunende kamers, buitenruimtes en een restaurant waar ze het banket en een glas water kunnen vieren. In een omgeving waar historisch en eigentijds zij aan zij samenkomen, bieden ze een complete structuur voor het feest, evenals een ruimte langs de rivier waar ze de burgerlijke ceremonie kunnen houden, met uitzicht op de rivier de Douro. In het Douro Palace vindt u verschillende scenario's die een optie zijn voor diegenen die een verschil willen maken en een aantrekkelijke en eigentijdse omgeving hebben.

Ongeacht het thema of de dimensie van uw huwelijk, wij bieden u een reeks authentieke en geplande oplossingen voor detail.

 

Laat u betoveren door het adembenemende uitzicht over de rivier dat u uitnodigt om te ontspannen en te genieten van de verfijning en de rust die het Douro-paleis onderscheiden! Geniet van cocktails of lichte maaltijden in een van de vele bars, of maak van de gelegenheid gebruik om de rijke smaken van de Douro in het Eça Restaurant te proeven. Neem een duik in ons zwembad met uitzicht op de rivier of het overdekte zwembad en neem de tijd om te ontspannen in de spa.

 

Gelegen in de stad Santa Cruz do Douro, in de buurt van Baião, is het een goede optie voor de pas getrouwden die willen trouwen, omringd door een natuurlijke omgeving, met adembenemende uitzichten en landschappen. Neem contact op met het Douro Palace Hotel Resort & Spa en vraag om een persoonlijke, vrijblijvende offerte.

Bezoeker, laat een review achter over Douro Palace Hotel Resort & Spa en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Douro Palace Hotel Resort & Spa

0 0 reviews

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Dansvloer, Zwembad, Parkeren, Uitzicht op natuur, Cultureel Belang, Accomodatie voor gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
80
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
1:00
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Kosher, Vegetarisch, Kindermenu, Allergie
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
Mag het bruidspaar zelf voor consumpties van de gasten zorgen, of is het verplicht deze af te nemen bij de trouwlocatie?
Het bruidspaar mag GEEN eigen consumpties verzorgen
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Geen exlusief gebruik, kunnen meerdere evenementen op dezelfde datum plaatsvinden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
A confirmação da Reserva será efectuada após: ● Depósito inicial de 25% do valor total estimado para o evento no momento da confirmação do mesmo; ● Um segundo depósito de 50% do valor estimado para o evento 90 dias antes da data do mesmo; ● 25% Três dias antes do evento. Restante valor a liquidar e eventuais ajustes deverão ser liquidados logo após o evento.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat is het minimum aantal gasten op het trouwfeest?
20
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
150
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
180
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen
Heeft de trouwlocatie exclusiviteit met bepaalde leveranciers, of mag het bruidspaar zelf hun leveranciers kiezen? Zo ja, met welke leveranciers is er exclusiviteit?
Sim
Is de prijs van de catering bij de locatie inbegrepen?
O valor de alojamento será sempre à parte!
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
60
Markeer dit vakje als een receptie of feest buiten tot de mogelijkheden behoort.
Receptie en/of feest in de open lucht
Vanaf welke prijs kan de ruimte gehuurd worden?
100
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Envolvência c/ o meio ambiente

Adres

Stad: 4640-423