Home Foto en Video Foto en Video São Paulo - SP Foto en Video São Paulo
Home Foto en Video Foto en Video São Paulo - SP Foto en Video São Paulo
  • Prijs vanaf: R$ 4.000
vertalen

Nog steeds niet de fotografen gevonden die jullie bruiloft gaan vastleggen? Ontdek het werk van DUZZEMARTINS FOTOGRAFIA.

Professionele fotografen afgestudeerd in New York , Carol Duzze en Marcos Martins zijn een gepassioneerd stel, al bijna twee decennia samen, die naar bijna 40 landen hebben gereisd en talloze levenservaringen over de hele wereld met zich meedragen, veel gevoeligheid en een scherp oog dat reflecteert op een unieke identiteit voor huwelijksfotografie.

Winnaars van de internationale ZIWA 2021-prijs , DUZZEMARTINS FOTOGRAFIA is het resultaat van de vereniging van twee geestverwanten met essentie en gevoeligheid van kunstenaars die echte verhalen willen documenteren, op een eenvoudige, natuurlijke en tijdloze manier, zodat liefde de echte hoofdrolspeler is .

Het echtpaar heeft een kantoor in São Paulo , maar voert overal in Brazilië en de rest van de wereld repetities en bruiloften uit. Neem nu gewoon contact op met DUZZEMARTINS en reserveer je date, het resultaat zal unieke beelden zijn die het verhaal vertellen van een onvergetelijke dag.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
R$ 4.000
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
O pagamento pode ser parcelado.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Bezoeker, laat een review achter over DUZZEMARTINS FOTOGRAFIA en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over DUZZEMARTINS FOTOGRAFIA

5.0
26 reviews
26 reviews
Professionaliteit
(26)
Prijs/kwaliteit
(26)
Aanrader?
(26)
emilio.curcelli
Door Emilio
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Marcos en Carol zijn twee geweldige mensen. Met lichtheid en behendigheid weten ze met hun camera's alle passie, schoonheid en gevoel van unieke momenten vast te leggen.

We vonden het geweldig om ze te ontmoeten en we vonden het geweldig om onze pre-huwelijksshoot en onze bruiloft met hen te hebben.

Onberispelijk werk vanaf het moment van inhuren tot oplevering. We moeten iedereen bedanken en aanbevelen aan iedereen die sensationele fotografen en foto's wil.

Misbruik rapporteren
isabelamarconn
Door Isabela
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

een paar weken na de meest ongelooflijke dag van ons leven, willen we onze dank uitspreken aan de mensen die verantwoordelijk zijn voor het vereeuwigen van elk moment van onze langverwachte bruiloft. van alle dingen die nodig zijn om een bruiloft te laten gebeuren, weten we zeker dat een van de belangrijkste fotografie is, en die van ons! wat een geweldige keuze hebben we gemaakt om carol en marcos in te huren om deze dag vast te leggen. ze zijn niet alleen uitstekende vakmensen, ze zijn supervriendelijk en goedgehumeurd, waardoor we ons erg op ons gemak voelden bij het klikken. Het resultaat kon niet minder zijn dan superspontane en authentieke foto's. we werden verliefd op de platen die ze ons de hele dag lieten zien en we gingen vol zelfvertrouwen, kalm en vol vertrouwen naar de ceremonie dat het resultaat het best mogelijke resultaat zou zijn en dat ze in staat zouden zijn om alle details vast te leggen met professionaliteit en subtiliteit waar een moment als dit om vraagt. bedankt lieverds, om deel uit te maken van zoiets groots, betekenisvols en eeuwigs. bedankt voor alle pre-weddingchats waarin we onze verwachtingen hebben kunnen afstemmen, voor al het geduld en de steun die je ons hebt gegeven. bedankt voor het vastleggen van de essentie van onze liefde! we zullen je met alle genegenheid en bewondering gedenken, voor je werk en voor de mensen die je bent. Gelukkige verjaardag!!! kusjes, isa en le

Misbruik rapporteren
caioarmellei
Door Caio
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Zonder twijfel een van de beste leveranciers die we hebben gehad! Zowel Carol als Marcos hebben een ander uiterlijk, ze zijn erin geslaagd om de emotie vast te leggen die we in elke foto voelden, of het nu pre-wedding, bruidspaardag of de trouwdag zelf is! dit alles dankzij de connectie die we hadden sinds de eerste chat. Het is de moeite waard om te zeggen dat ze overal voor in zijn! Zelfs de meest bizarre ideeën die we hadden lol

Wat betreft de waarde vinden we het super eerlijk! In tegenstelling tot andere leveranciers, zullen ze er bij je zijn en elk detail uitbeelden. Bovendien laten ze een deel van het bedrag na de trouwdag betalen, een enorm voordeel, want het is een van de momenten waarop we de meeste boleto's in het leven hebben lol

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 05033-080

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier