Eleganza Bodas y Eventos

eleganza   bestaat uit mensen die houden van wat ze doen, we zijn een gekwalificeerd team om te werken op evenementen, we begrijpen perfect hoe speciaal het is voor een paar   dag van je huwelijk, daarom doen we mee aan onze inspanningen en mediteren we elk detail   dag perfect zijn, net zoals je het gedroomd hebt, een date   magisch en onvergetelijk.

Bij elke klant is het proces dat   uniek en persoonlijk, we plannen met elk van hen, we dromen en we streven naar veiligheid, plezierig   ervaringen en   gewoon perfect zijn   dag van uw bruiloft.

Wij werken met verantwoordelijke, hoogwaardige leveranciers, die elk moment leven en   Ze leveren het beste van zichzelf in elk evenement.

 

ONZE DIENSTEN

* ELEGANZA   BRUILOFTEN EN EVENEMENTEN

We werken hand in hand met klanten om elke bruiloft te maken   alleen. We conceptualiseren, organiseren, coördineren, begeleiden alle noodzakelijke details zodat de gebeurtenissen perfect zijn en het proces zorgeloos verloopt.

 

* EVENTTI

Wij zullen verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen en produceren van de bruiloft voor mensen die weinig tijd hebben of simpelweg het proces willen vereenvoudigen. Bepaal het bedrag dat u in uw bruiloft moet investeren, wij garanderen een droomhuwelijk.

 

* EMPAPIER

We bieden een gespecialiseerde grafische ontwerplijn, waarmee u een bruiloft of evenement kunt personaliseren, waardoor veel details een geweldige ervaring vol herinneringen worden

Bezoeker, laat een review achter over Eleganza Bodas y Eventos en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Eleganza Bodas y Eventos

4.9 3 reviews
Door María
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Cool! Mijn vijf ratingsterren.
Misbruik rapporteren
Door Irenes
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Ik wil eleganza en haar team feliciteren. Ik geloof echt dat ze de beste optie zijn, ze laten de droom van een bruid uitkomen.
Misbruik rapporteren
Door Dina
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Ik vind het geweldig deel uit te maken van Team Eleganza.

Het is een prachtig gezelschap waar we allemaal van elk evenement genieten.

Deel uitmaken van de belangrijkste dag van de paren is een unieke ervaring en om ze te zien GELUKKIG IS ONZE GROOTSTE BELONING ....

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Adres

Stad: 130001