Home Foto en Video Foto en Video Madrid Foto en Video Madrid

Elena Bau - Fotografía

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Foto en Video Foto en Video Madrid Foto en Video Madrid

Elena Bau - Fotografía

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
vertalen

Het is heel belangrijk om te beslissen wie je meest emotionele momenten vastlegt en ze in geweldige beelden verandert om te onthouden. Foto's vol details, spontaniteit, die de zenuwen van het moment overbrengen, de rust van de bruid, de vreugde van de kinderen ... Een groot aantal dingen die moeten worden weerspiegeld.

Het team van Elena Bau zorgt voor alle locaties: het licht, de omgeving met de mensen met wie ze samenwerkt, enz. Het heeft een voortreffelijke smaak. De schoonheid en kwaliteit van een foto liggen in het vermogen van de fotograaf om het natuurlijke vast te leggen en het team van Elena Bau bereikt het echt.

Daarnaast werkt ze samen met andere experts van deze wereld, zoals María Salazar: haar bloemencentra, bruidsboeketten en magische hoeken met rustieke lucht creëren spectaculaire omgevingen.

Speciale momenten verdienen unieke details. Faal niet in de keuze van je fotograaf, want zijn werk zal ervoor zorgen dat je ze altijd onthoudt.

FAQ´s

Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Artistiek
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Elena Bau - Fotografía

4.4
59 reviews
59 reviews
Professionaliteit
(49)
(1)
(1)
(8)
Prijs/kwaliteit
(42)
(7)
(2)
(8)
Aanrader?
(50)
(9)
allivamos3
Door Marta
1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Wij huren hun fotografie- en videodiensten in. Zes maanden voor de bruiloft kregen we negatieve meningen van kennissen en kwamen we talloze forums tegen die dit bevestigden. Bovendien begonnen we ons te realiseren dat ze op Instagram reacties verwijderde van andere vriendjes die eerder hadden geprobeerd contact met haar op te nemen via e-mail en/of WhatsApp. We wilden haar echter het voordeel van de twijfel geven en we werden aangemoedigd om met haar te praten, zodat ze ons kon uitleggen wat er aan de hand was.

Verontwaardigd op ons en defensief vertelde ze ons dat die meningen afkomstig waren van mensen die niet eens met haar hadden samengewerkt en ze beloofde ons, actief en passief, dat ze momenteel alles up-to-date zou houden. En ze is een formele professional, maar ze heeft een moeilijk persoonlijk moment meegemaakt... nou ja, een tirade.

Maar de wereld is heel klein en we kregen opnieuw evaluaties die in tegenspraak waren met alles wat ze ons had beloofd.

Dus ondanks dat we een vrij hoge aanbetaling hadden gedaan, besloten we af te zien van zijn diensten, maar we vroegen onze bijbehorende factuur; Waar we tot nu toe al 5 maanden op aan het wachten zijn. Momenteel stuurt hij mijn e-mails terug en reageert niet op zijn WhatsApp. Dus mijn aanbeveling is dat als je nog tijd hebt en een souvenir met een goede smaak in je mond wilt: REN WEG.

Misbruik rapporteren
evalonso87
Door Eva
1
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Helaas sluit ik mij aan bij de reacties.

De foto's zijn mooi, maar je moet veel e-mails sturen en hopelijk beantwoorden ze er een.

Misbruik rapporteren
aliciacarbajalzapater
Door Alicia
1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

De slechtste keuze die we voor onze bruiloft hebben gemaakt, was zonder twijfel de keuze voor Elena Bau. Hij begon 2 maanden voor de bruiloft te verdwijnen: hij beantwoordde geen e-mails of nam de telefoon niet op. Het pakket bevatte een pre-wedding fotosessie als cadeau en tot 2 weken voor de bruiloft gaf deze dame geen teken van leven. We dachten al dat ze niet op de bruiloft zouden verschijnen en we begonnen twee weken van tevoren contact op te nemen met andere fotografen om te zien of ze een plek hadden (spoiler: er was niemand beschikbaar). We hadden het geluk dat we bij het zoeken naar een alternatieve fotograaf iemand vonden die iemand kende uit zijn team en Elena. Diezelfde dag antwoordde hij ons eindelijk (we stellen ons voor dat zijn gezicht beschaamd werd toen iemand in zijn sector erachter kwam wat er aan de hand was. Na het lezen van verschillende recensies hebben we gezien dat het zijn modus operandi is en wat hij wil is zichzelf de pre-wedding fotosessie). Op de fenomenale bruiloft kwam een fantastisch team (niet zij) en we waren zeer tevreden. De problemen kwamen terug toen de deadline voor de foto's naderde, die weer verdwenen. Opgemerkt moet worden dat de levertijden voor foto's en video's die zijn die door haar zijn vastgelegd in haar eigen contract. De weken gingen voorbij en als de deadline eenmaal was verstreken, gaf hij ons lange excuses en verzekerde hij er altijd van dat hij de foto's op een nieuwe datum zou afleveren die hij later niet meer zou ontmoeten. Twee maanden na de initiële leveringsdatum besloten we contact op te nemen met een advocaat om hem een burofax te sturen. 2 dagen later ontvingen we de foto's. Precies hetzelfde gebeurde met de video, en we kregen hem pas toen de tweede burofax arriveerde die erom vroeg.

Gedurende dit hele proces heb ik verschillende bruiden ontmoet die zich in dezelfde situatie bevonden, hulpeloos toekijkend hoe influencers en merken hun foto's 2 dagen na het maken ervan ontvingen, maar niet-beroemdheden moesten vertragingen, excuses en wekenlang niets van haar weten

Gelukkig heeft hij een contract voor ons gemaakt en hebben wij btw betaald, zodat we wettelijk de contractbreuk konden claimen. De meeste bruiden die ik sprak, hadden in B betaald en konden op geen enkele manier aanspraak maken.

Tot op de dag van vandaag wacht ik nog steeds tot hij mij de factuur stuurt, die meer dan 8 keer op verschillende manieren is geclaimd.

Kortom, als je overweegt om Elena Bau in te huren voor je bruiloft, FLEE.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 28004

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact