Elisabeth van Lent Photography

19

Omschrijving van het bedrijf

Fine Art Bruidsfotograaf Elisabeth Van Lent heeft een sprekende natuurlijke stijl die de intiemste details en de mooiste momenten van jullie dag op een romantische manier vastlegt. Met natuurlijk licht maakt ze lichte, romantische en tijdloze beelden. Ze gaat steeds op zoek naar wat authentiek en echt is en legt jullie dag vast in prachtige momentopnames. Elisabeth is gespecialiseerd in buitenlandse bruiloften binnen Europa, maar ook binnen Nederland en België of verder weg legt ze jullie bruiloft graag vast. Ze houdt vooral van die bruiloften waar het koppel volledig hun eigen ding doet, en hun verhaal laat zien door middel van de ceremonie en de styling van de dag.

Elisabeth is meermaals gepubliceerd op nationale en internationale blogs zoals The Wedding Chicks, Ruffled, The Black Tie Bride, Hochzeitsguide, Belle&Chic, Wedspiration en Zankyou, en in het magazine Bruid & Bruidegom.

Ontdek haar stijl, haar ideeën en de geweldige persoon achter de camera door een afspraak met haar te maken en ontdek of haar stijl bij jullie past om jullie onvergetelijke dag vast te leggen.

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?

  € 1.850,- voor 6 uur incl. album
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie
 • Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?

  Anders
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Overschrijving na factuur
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Rekent u reiskosten?

  Geen reiskosten
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2015
 • Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?

  8 weken

Reviews (18)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 18 reviews
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een fantastische ervaring. Elisabeth was fotografe van dienst op onze huwelijksdag. Zowel vooraf als op de dag zelf was het een enorm fijne, vlotte en persoonlijke samenwerking. Ze gaf ons herinneringen waar we nog een leven lang naar kunnen terugkijken, en die het gevoel van de dag exact weergeven. Van portretfoto's tot mooie detail foto's die zo gepubliceerd kunnen worden, achteraf gebundeld in een prachtig album. We hadden ons geen betere foto's, of fotografe kunnen wensen. Wij kunnen Elisabeth alleen maar aanraden!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Our experience with Elisabeth was beyond amazing. She made us feel very comfortable during the engagement shoot and she also made it so fun!! She's super professional, talented and also friendly! Our wedding photos look absolutely stunning and not to mention that beautiful photo book created by Elisabeth. I would like to give my biggest THANK YOU to her and definitely going to also do other shooting with her in the future (when we have kids :))

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik heb haar leren kennen op een trouwbeurs. We hebben dan eerst al "loveshoot" gedaan. Deze foto's waren al prachtig! Op onze huwelijksdag stelde ze ons gerust en dit resulteerde in zeer natuurlijke en prachige foto's!! Ik zou ze iedereen aanraden! Topfotografe!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De touwtjes uit handen geven op je mooiste dag, niet gemakkelijk, toch niet voor mij. En toch kan het. Laat het los en Elisabeth maakt er iets prachtigs van! Onze (600!!) foto’s zijn werkelijk betoverend, het album en de website zijn om bij weg te dromen.
De preweddingshoot is een schot in de roos. Je leert elkaar beter kennen, Elisabeth geeft supertips en je krijgt de kans om eens te oefenen. Tijdens de preweddingshoot was ik zwaar verkouden, buiten was het mistig en grijs en toch waren de foto’s prachtig. Elisabeth tovert gewoonweg met licht!
Op de dag zelf heeft Elisabeth rekening gehouden met alles wat we belangrijk vonden. Als we van 1 ding spijt hebben, is het dat we Elisabeth niet langer hebben laten shooten. We apprecieerden ook enorm dat Elisabeth ‘onzichtbaar’ was. Op geen enkel moment hadden we het gevoel gefotografeerd te worden of te ‘moeten’ poseren. 
Kortom, een superervaring. Elisabeth is het vertrouwen 100% waard!

Misbruik rapporteren
Door roeljv
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben Elisabeth op onze trouwdag gehad in Kasteel de Haar. We hadden heel goed contact voor de bruiloft en elkaar tijdens de loveshoot vooraf ontmoet.

Haar ideeën en meedenken was echt top. Ons uiteindelijke wens heeft ze perfect vervuld en alle foto's waren zoals wij gewild hebben. Het boek is heel netjes geworden en zijn we heel blij mee! 

Wij vonden het super dat we alles uit handen gaven en Elisabeth zorgden dat alles perfect verliep om goeie foto's te maken. Haar aanwezigheid hebben we tijdens de ceremonie niet eens opgemerkt terwijl er hele mooie foto's zijn gemaakt vanuit alle hoeken.

Ze had bij ons aangegeven dat het leuk is om net voor zons ondergang een aantal foto's te maken "golden hour", we zijn hier uiteindelijk heel blij mee omdat ook daar hele mooie foto's uitgekomen zijn en we hier nooit aan gedacht zouden hebben.

Elisabeth is verder heel relaxt, flexibel en heel sociaal. 

Dankjewel voor het zeer profesioneel en perfect vastleggen van de mooiste dag van ons leven!

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Foto: Fotosolo
De beste bruidsfotografen uit Utrecht!
Foto: Melike Doganbas
De beste bloemboetieks uit Zuid-Holland!

Adres van Elisabeth van Lent Photography in Utrecht:

Turkooislaan 32 3523 GM Utrecht
 • #Midden
 • #Fotografie