19
1 van 19
1 van 19
1 van 19
1 van 19
1 van 19
1 van 19
1 van 19
1 van 19
1 van 19
1 van 19
1 van 19
1 van 19
1 van 19
1 van 19
1 van 19
1 van 19
1 van 19
1 van 19
1 van 19

Beschrijving

Fine Art Bruidsfotograaf Elisabeth Van Lent heeft een sprekende natuurlijke stijl die de intiemste details en de mooiste momenten van jullie dag op een romantische manier vastlegt. Met natuurlijk licht maakt ze lichte, romantische en tijdloze beelden. Ze gaat steeds op zoek naar wat authentiek en echt is en legt jullie dag vast in prachtige momentopnames. Elisabeth is gespecialiseerd in buitenlandse bruiloften binnen Europa, maar ook binnen Nederland en België of verder weg legt ze jullie bruiloft graag vast. Ze houdt vooral van die bruiloften waar het koppel volledig hun eigen ding doet, en hun verhaal laat zien door middel van de ceremonie en de styling van de dag.

Elisabeth is meermaals gepubliceerd op nationale en internationale blogs zoals The Wedding Chicks, Ruffled, The Black Tie Bride, Hochzeitsguide, Belle&Chic, Wedspiration en Zankyou, en in het magazine Bruid & Bruidegom.

Ontdek haar stijl, haar ideeën en de geweldige persoon achter de camera door een afspraak met haar te maken en ontdek of haar stijl bij jullie past om jullie onvergetelijke dag vast te leggen.

Details

 • mid/high-end
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  mid/high-end
 • Welke prijs kunnen wij verwachten voor een bruiloft reportage?

  € 1.850,- voor 6 uur incl. album
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie
 • In wat voor stijl worden de trouwfoto's genomen?

  Anders
 • Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

  Overschrijving na factuur
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Zijn er kosten voor het reizen naar andere locaties?

  Geen reiskosten
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2015
 • Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?

  8 weken

Meningen (7)

4.9
7 meningen
Door dorien.cle
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Elisabeth heeft de gave om mensen rondom haar onmiddellijk gerust te stellen. Een vrouw met een prachtige persoonlijkheid. Ze slaagt erin om alle momenten en details perfect in beeld te brengen zonder opgemerkt te worden. We hebben oneindig veel complimenten gekregen op haar werk. Haar foto's zijn gewoonweg topklasse! Ons huwelijksalbum is een fantastische herinnering aan ons sprookjesachtig winterhuwelijk.

Misbruik rapporteren
Door nblanksma
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dankzij Elisabeth hebben we de allermooiste foto's die we maar konden wensen van onze bruiloft! 

Het was heel fijn om haar de hele dag om ons heen te hebben. Ze nam de regie op de momenten dat het nodig was en was overal! We hebben een prachtig dokument voor het leven!

de website waarmee we de foto's konden inzien, delen en opslaan werkt echt super!

dank je Elisabeth! 

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een toptalent! Het kiezen van een fotograaf voor ons huwelijk was een van de moeilijkste keuzes... maar Elisabeth overtuigde ons met haar prachtige foto's en duidelijk talent. Ons eerste afspraak gebeurde bij ons thuis en net zo spontaan en vrolijk als altijd kwam ze die eerste keer ook zo bij ons binnen. Ze gaf ons dat gevoel van vertrouwen die we nodig hadden.
Als eerste opdracht vroegen we een loveshoot om hiermee onze save the date + uitnodigingen te maken (echt een aanrader op die manier, dan konden we al zien hoe correct onze keuze was).
Die foto's waren prachtig! Elisabeth kon ons zo gemakkelijk op ons gemak stellen dat de liefde er echt uitspatte uit de foto's.
Tussen de loveshoot en de trouw bleven we contact houden voor allerlei details. Communicatie is een enorme pluspunt bij haar!
De shoot op de dag van de trouw gebeurde op een vliegveld, we hadden prachtig weer en dat is net wat die dag compleet maakte. We hebben van elke foto genoten en dat is ook te zien in onze prachtige trouwalbum. De details die ze heeft kunnen vastleggen had niemand anders beter kunnen doen als zij! We zullen het werk van deze topfotografe levenslang kunnen koesteren! 1000x dank voor alles lieve Elisabeth!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben Elizabeth gekozen als fotografe voor onze trouw op 2 juli, omdat haar foto's eruit sprongen op een creatieve en aantrekkelijke manier. We hebben een gezellig avondje afgesproken om elkaar beter te leren kennen. Nadien hebben we een loveshoot met haar gedaan in het Hallerbos. Dit is een echte aanrader, zodat je elkaar al goed leert kennen voor de grote dag. Het was zeer aangenaam alsof we ze al veel langer kenden.  

Ze heeft onze trouwdag prachtig vastgelegd op een heel natuurlijke manier. Wat een spontane, mooie foto's! Wij zijn haar heel dankbaar voor deze mooie herinneringen in ons prachtig trouwalbum.

Bedankt, Stefanie en Ben

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben Elisabeth leren kennen als een vlotte madam met veel passie voor wat ze doet. Enkele maanden voor onze grote dag zijn we met Elisabeth ook al op pad geweest voor een loveshoot met als thema 'Alice in Wonderland', wat ook het thema van ons huwelijk was. Ze dacht in alles mee en kwam zelf ook met leuke ideetjes, de foto's waren dan ook superleuk! Elisabeth is een enorm fijn persoon om bij je te hebben op je grote dag. Toen we de foto's van ons huwelijk te zien kregen waren we laaiend enthousiast. Aangezien wij zelf hadden gezorgd voor veel decoratie gelinkt aan ons thema hadden we hier graag mooie detail beelden van, dit heeft ze uit eigen initiatief super gedaan. We hebben van vrienden en familie ook zeer positieve reacties gekregen op de foto's. Het album was al helemaal adembenemend. Een fantastische herinnering aan onze mooiste dag!

Misbruik rapporteren

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: Fotosolo
De beste bruidsfotografen uit Utrecht!
Foto: Melike Doganbas
De beste bloemboetieks uit Zuid-Holland!

Adres van Elisabeth van Lent Photography in Utrecht:

Turkooislaan 32 3523 GM Utrecht