Elisabeth van Lent Photography

19

Omschrijving van het bedrijf

Fine Art Bruidsfotograaf Elisabeth Van Lent heeft een sprekende natuurlijke stijl die de intiemste details en de mooiste momenten van jullie dag op een romantische manier vastlegt. Met natuurlijk licht maakt ze lichte, romantische en tijdloze beelden. Ze gaat steeds op zoek naar wat authentiek en echt is en legt jullie dag vast in prachtige momentopnames. Elisabeth is gespecialiseerd in buitenlandse bruiloften binnen Europa, maar ook binnen Nederland en België of verder weg legt ze jullie bruiloft graag vast. Ze houdt vooral van die bruiloften waar het koppel volledig hun eigen ding doet, en hun verhaal laat zien door middel van de ceremonie en de styling van de dag.

Elisabeth is meermaals gepubliceerd op nationale en internationale blogs zoals The Wedding Chicks, Ruffled, The Black Tie Bride, Hochzeitsguide, Belle&Chic, Wedspiration en Zankyou, en in het magazine Bruid & Bruidegom.

Ontdek haar stijl, haar ideeën en de geweldige persoon achter de camera door een afspraak met haar te maken en ontdek of haar stijl bij jullie past om jullie onvergetelijke dag vast te leggen.

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?

  € 1.850,- voor 6 uur incl. album
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie
 • Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?

  Anders
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Overschrijving na factuur
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Rekent u reiskosten?

  Geen reiskosten
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2015
 • Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?

  8 weken

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (21)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 21 reviews
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We leerden Elisabeth kennen op een trouwbeurs en waren meteen weg van de stijl van haar foto's. Voor onze huwelijksdag deden we al een verlovingsshoot met Elisabeth. Het resultaat was mindblowing en zette meteen de toon. Ook de communicatie met Elisabeth verliep heel vlot, wat voor mij best belangrijk was.

Op onze trouwdag bracht Elisabeth alles in beeld waar we zoveel belang aan hechtten: de kleinste details, gelaatsuitdrukkingen, en zelfs de meest spontane momenten. Het is me een raadsel hoe ze zo snel al die mooie momenten vastlegde zonder ons het gevoel te geven dat we voortdurend gefotografeerd werden. Elisabeth fotografeert met een ontzettende passie voor haar vak, en dan voel en zie je aan alles. Ons trouwalbum is een pareltje van formaat en onze foto's doen ons telkens onze mooiste dag opnieuw beleven. We zijn ontzettend dankbaar voor deze mooie herinneringen die ons ons hele leven zullen bijblijven.

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Elisabeth is echt heel fijn om mee samen te werken! We hebben eerst een verlovingshoot met haar gedaan zodat we haar konden leren kennen en ook haar manier van werken. We voelden ons meteen op ons gemak. 

Op onze grote dag was ze onze fantastiche fotografe die ons prachtige foto's heeft bezorgd. Ze was enorm professioneel, heel warm en aangenaam. We hebben achteraf ook heel veel complimenten gekregen van gasten dat ze zo enthousiast was en dat ze voelen dat fotografie echt haar passie is. Na het huwelijk hebben we een prachtig fotoalbum gekregen waar we enorm veel lof over hebben gekregen. Kortom Elisabeth is echt een topfotografe en zeer fijn om mee samen te werken. Echt een aanrader! 

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij waren 100% tevreden van Elisabeth haar manier van werken, haar enthousiasme en haar aanwezigheid op de dag zelf.
Geen enkele opmerking! Veel mensen hebben ons achteraf aangesproken dat ze zelf heel geintresseerd zijn om haar te boeken als ze ooit trouwen, of dat ze spijt hebben dat ze haar niet hadden voor hun trouw.
De foto's waren prachtig! Wij kijken met een warm hart terug naar onze samenwerking.

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een fantastische ervaring. Elisabeth was fotografe van dienst op onze huwelijksdag. Zowel vooraf als op de dag zelf was het een enorm fijne, vlotte en persoonlijke samenwerking. Ze gaf ons herinneringen waar we nog een leven lang naar kunnen terugkijken, en die het gevoel van de dag exact weergeven. Van portretfoto's tot mooie detail foto's die zo gepubliceerd kunnen worden, achteraf gebundeld in een prachtig album. We hadden ons geen betere foto's, of fotografe kunnen wensen. Wij kunnen Elisabeth alleen maar aanraden!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Our experience with Elisabeth was beyond amazing. She made us feel very comfortable during the engagement shoot and she also made it so fun!! She's super professional, talented and also friendly! Our wedding photos look absolutely stunning and not to mention that beautiful photo book created by Elisabeth. I would like to give my biggest THANK YOU to her and definitely going to also do other shooting with her in the future (when we have kids :))

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Foto: Fotosolo
De beste bruidsfotografen uit Utrecht!
Foto: Melike Doganbas
De beste bloemboetieks uit Zuid-Holland!

Adres van Elisabeth van Lent Photography in Utrecht:

Turkooislaan 32 3523 GM Utrecht
 • #Midden
 • #Fotografie