Home Foto en Video Foto en Video Monza e Brianza Foto en Video Besana in Brianza

Emanuele Sironi Wedding Studio

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Foto en Video Foto en Video Monza e Brianza Foto en Video Besana in Brianza

Emanuele Sironi Wedding Studio

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.000 €
vertalen

Emanuele Sironi begon met huwelijken toen hij nog op film fotografeerde. In 2003 besloot hij te studeren aan het Italiaanse Instituut voor Fotografie in Milaan en begon hij een carrière in de mode- en bedrijfsportrettensector. Dan de terugkeer naar zijn eerste liefde: de expressieve en gepassioneerde fotografie van prachtige bruiloften.

In de loop der jaren is Emanuele gekomen om perscampagnes voor klanten als Imperial te fotograferen en video's te produceren met mode-iconen zoals Chiara Ferragni en Eleonora Carisi. Tijdens de laatste modeweek zorgde hij voor fotografie en fotografie voor de modeshow van Andrew MacKenzie in Milaan.

Een complete kunstenaar die trouwfotografie als de sector beschouwt waar ze zich het beste kan uiten. Hij werkt samen met weddingplanners die hem overal in Italië bellen om exclusieve bruiloften te fotograferen. Onder zijn foto's kunnen we Sirmione, Bologna, Vernazza, Amalfi, Positano en de kastelen van Toscane herkennen. Zonder Brianza duidelijk te verwaarlozen, waar zijn studio zich bevindt. Zijn frisse maar elegante stijl brengt het belang van zijn professionele carrière met zich mee.

Dezelfde smaak die de foto's van Emanuele Sironi kenmerkt, wordt door zijn team van video-operators op het scherm geïnterpreteerd. Open diafragma's, wazige achtergronden zoals in een kunstfilm en de zoektocht naar een vintage kleuren, zoals die van de film uit de jaren 90. De video's zijn gemaakt in FullHD met 50 fps, zodat de bewegingen zeer soepel blijven. Voor elke bruiloft worden twee bestanden afgeleverd: een complete film en een trailer, beide zorgvuldig bewerkt op het ritme van muziek.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.000 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
10% alla firma del contratto 40% il giorno del matrimonio 50% alla consegna
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2006
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Emanuele Sironi Wedding Studio

5.0
29 reviews
29 reviews
Professionaliteit
(29)
Prijs/kwaliteit
(29)
Aanrader?
(29)
a.marinoni1985
Door Andrea
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Wat te zeggen ... tegen mij en mijn vrouw Emanuele sinds de eerste cognitieve ontmoeting die hij ons zijn toewijding en de passie heeft doorgegeven die hem een echte camerakunstenaar maken ... deze synergie zorgde ervoor dat we ons op onze trouwdag konden voelen altijd op zijn gemak de hele dag fotograferen. De verbazing en het enthousiasme van onze gasten tijdens de screening van de trailer van de dag (snel gemonteerd) bevestigde ons positieve oordeel. Dus .... zeer aan te bevelen

Misbruik rapporteren
p.scariolo
Door Paolo
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik had het geluk om Emanuele te ontmoeten en vorig jaar te kunnen profiteren van zijn uitstekende werk, en sindsdien is hij de familiefotograaf geworden. Ik denk echt niet dat een andere professional in het veld me op mijn gemak heeft kunnen stellen, vooral in een bepaalde situatie zoals het huwelijk, sinds de voorbereidende vergaderingen voor de grote dag. Hij is professioneel, discreet, punctueel, maar bovenal heeft hij een visie op hoe het werk uiteindelijk zal moeten zijn en daarom is hij betrouwbaar omdat hij precies weet wat hij doet!

Misbruik rapporteren
andy.crug
Door andrea
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We wendden ons tot Emanuele omdat hij door vrienden werd aanbevolen. Het was een gewaardeerd advies! Hij vergezelde ons met professionaliteit en sympathie, zowel in de maanden voor de bruiloft als tijdens de grote dag. Aandachtige aanwezigheid en nooit opdringerig, heeft de meest opwindende en leuke momenten vastgelegd en een prachtige collage van foto's en een fantastische videosynthese gemaakt. Onze gasten waren onder de indruk van zijn competentie en die van zijn medewerkers. Als we vandaag de dag van ons huwelijk opnieuw kunnen beleven zoals we het toen hebben meegemaakt, dan is dat alleen dankzij zijn uitstekende werk! Dank je wel.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact