Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten Vaucluse (84) Catering en Bruidstaarten Sorgues

Entre Amis Traiteur et Organisateur

Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten Vaucluse (84) Catering en Bruidstaarten Sorgues

Entre Amis Traiteur et Organisateur

  • Catering prijs 119 €
  • Capaciteit (staand): 60-1200
vertalen

Als high-end cateraar selecteert het zorgvuldig de producenten van de Provence met wie Entre Amis producten van hoge kwaliteit kiest: seizoensgebonden fruit en groenten die barsten van de zon, smakelijk vlees van uitstekende boerderijen, mediterrane vis met uitzonderlijke frisheid.

Entre Amis kookt graag het beste van de Provence om u zijn zonnige en smakelijke gastronomische keuken te laten waarderen.

Als een kenner van de regio, zal hij je ook begeleiden naar de mooiste plekken, elegant en verfijnd, om het de bevoorrechte omgeving voor je evenement te maken.

Uitmuntendheid in eenvoud

Bij onze keuken draait alles om het product. Om het te respecteren moet je het laten waarderen. Daarom is bij Entre Amis Traiteur alles zelfgemaakt om u gerechten van hoge kwaliteit met geconserveerde en uitvergrote smaken te garanderen. Het is niet nodig om te veel te doen. Alleen voor ons de wens om u de ware smaak van een rijpe, zonovergoten groente, een gastronomisch fruit of een lichte en luchtige cake te laten vinden. Deze uitmuntende eenvoud laat u een originele zintuiglijke indruk achter.

We begeleiden u voor alle belangrijke momenten: bruiloft, privéreceptie, bedrijfsreceptie. Van cocktail, tot diner, maar ook voor uw brunches, gala's, seminars en tuinfeesten, Entre Amis bouwt een evenement op naar uw imago door u van harte een hoogwaardige cateringservice aan te bieden, op maat gemaakt en aangepast aan uw wensen.

FAQ´s

Hoofddiensten
Menu van gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
119 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Decoratie, Anders
Biedt u een cateringservice aan?
Complete cateringservice
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Diabetes, Allergie, Glutenvrij, Kindermenu
Wat omvat het menu?
Bruidstaart
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Virement CB VISA MASTER CARD
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008
Bezoeker, laat een review achter over Entre Amis Traiteur et Organisateur en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Entre Amis Traiteur et Organisateur

4.2
21 reviews
21 reviews
Professionaliteit
(14)
(5)
(2)
Prijs/kwaliteit
(11)
(9)
(1)
Aanrader?
(18)
(1)
(2)
c.comel
Door Ludivine
1
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft
vertalen

Hallo,

We zouden op 13 juni trouwen en onder vrienden bellen. Covid-krachten, we moesten uitstel overwegen. Geen manier om iets te plannen tijdens de crisis, dus wachtten we op de aankondigingen van 11 mei zoals ze vroegen.

Sindsdien geen reactie meer op onze e-mail of spraakberichten.

In ons geval zijn we op zoek naar andere pasgetrouwden.

Geef dit bericht door ...

Ludivine & Gilles

Misbruik rapporteren
alexandra.petitvallet
Door Alexandra
4.3333333333333
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We waren op 31 augustus getrouwd en we waren erg tevreden over Entre Amis die we ten zeerste aanbevelen.

Vanaf de limonade tot onze aankomst bij de receptie voelden we een zorgzaam team, vriendelijk voor de zorg, betrokken bij het welzijn van iedereen en vooral de bruid en bruidegom. Het eten was genereus, verfijnd en zeer kwalitatief, al onze gasten waren veroverd!

Helaas betreurden we hun gebrek aan professionaliteit bij het afronden van ons dossier. We hadden 5 gasten minder dan het minimum dat in ons contract was vastgelegd en Entre Amis bood ons vriendelijk een alternatief commercieel aanbod aan om de extra kosten te verlagen. Geen antwoorden op onze e-mails om te bespreken en een aanbieding, maar geschreven over hun commerciële, vergeten. Onbegrijpelijk en jammer ...

Misbruik rapporteren
charlottemorel
Door Charlotte
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Een week geleden waren we in onze liefdesbubbel in het kasteel van Estoublon ...

We selecteerden, tussen vriendencateraar, heel snel ... Ook in het restaurant was de liefde voor het product dat Julien met ons weergalmde ...

We maakten onze bruiloft op 3 dagen ... 3 dagen met vrienden, die de smaakpapillen van al onze gasten nieuw leven inblazen .. buiten het gastronomische aspect dat Julien met zijn team naar de gerechten brengt, ontmoeten we fantastisch mensen ... Julien, de dirigent van iedereen, luisterend, een vriendelijkheid zonder grenzen .. Aurélie altijd beschikbaar aan de telefoon voor vragen, Jonathan die de hele avond bij je zal zijn en een adembenemende efficiëntie ...

het team is zo professioneel ... het is hoog aerobatics! Er is geen gerecht aan de zijlijn aangekomen, alles is warm aangekomen en het personeel van "kleine muizen" ... De service van een paleis beseft in de catering ... Ik kan ze niet anders definiëren ...

Dus duizend dank aan het hele team met vrienden en tot snel !! Huwelijksverjaardagen zijn er om dromen waar te maken en om elkaar de kans te geven dit team 'tussen vrienden' te vinden dat hun naam draagt.

Charlotte en Samuel

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact