Erika Morgera Wedding Designer

  • Prijsklasse Luxueus

Erika Morgera wedding & event creator is een organisatie van evenementen die, naast het streven naar de excellentie van een onberispelijke planning, de leiding heeft over het ontwerpen en creëren van unieke evenementen alsof er een prachtige show wordt opgevoerd.

Setontwerp, choreografie en creativiteit zullen uw evenement een eigen identiteit laten aannemen. Ze bieden advies aan klanten, variërend van creatieve conceptie tot uitvoerende productie, tot het beheer van artistieke strategie voor merken en bureaus.   Of het nu gaat om een privéevenement of een evenement gericht op het verbeteren van uw bedrijfsmerk, wij bieden al onze professionaliteit en creativiteit.

Van het project tot het ontwerp tot de realisatie van uw evenement, ik ben in staat om de omgeving en het landschap waar u altijd van hebt gedroomd te realiseren. Niets wordt aan het toeval overgelaten. De bloemen, een zeer belangrijk element in de scenografie van een evenement, zullen worden bestudeerd om het project te realiseren dat het beste aansluit op uw behoeften en uw dromen. Ons gebruik van bloemen is volledig innovatief en creatief.

Erika Morgera wedding & event creator wordt geënsceneerd. De scenografie, de choreografie en onze creativiteit zorgen ervoor dat jouw evenement een eigen identiteit krijgt. Wij bieden advies aan klanten, van creatieve conceptie tot uitvoerende productie, tot het beheer van artistieke strategie voor merken en agentschappen. Of het nu gaat om een privéevenement of een evenement gericht op het verbeteren van uw bedrijfsmerk, wij bieden al onze professionaliteit en creativiteit. LUXE BRUILOFT / BESTEMMING LUXE BRUILOFT: excellentie van een onberispelijke planning. Onze medewerkers zullen uw evenement zijn dat alles perfect is. Ontwerp: van ontwerp tot ontwerp tot de realisatie van uw evenement. We zijn in staat om de omgeving waar je altijd van hebt gedroomd te realiseren. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Flower Design: bloemen, een zeer belangrijk element bij het bepalen van een evenement. We bestuderen en realiseren het project dat het beste aansluit op uw behoeften en dromen. Ons gebruik van bloemen is volledig innovatief en creatief. SPECIAAL HUWELIJK: niet langer de gebruikelijke conventionele bruiloft, maar vol plezier om te ervaren. Entertainment, muziek, natuur en entertainment.

Bezoeker, laat een review achter over Erika Morgera Wedding Designer en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Erika Morgera Wedding Designer

4.9 5 reviews
Door giorgia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Erika is een uitzonderlijke weddingplanner ... voor mij was ze een referentiepunt, een zorgzame vertrouweling en vandaag een vriend, een van degenen waar je niet zonder kunt als je haar eenmaal kent. Het opzetten van een evenement zoals een huwelijk is een uitdaging, want die dag MOET alles perfect zijn en om ervoor te zorgen dat het zo is, moet je vertrouwen op de perfecte persoon: Erika, onberispelijk in alles, professioneel en professioneel, de bruiloft van dromen. Ik zou haar duizend keer meer kiezen ...

Misbruik rapporteren
Door Sara
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zijn op 8 juli 2017 getrouwd en konden niet rekenen op een meer bekwame en professionele bruidsontwerper dan Erika Morgera ... Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar, ze nam veel zorgen weg en zorgde ervoor dat ik een droom leefde. voor elke bruid; Ik bleef in mijn hart en ik zou teruggaan om die prachtige emoties opnieuw te proberen zonder haar. Dit zou niet hetzelfde zijn geweest, je begrijpt vanaf het eerste moment dat ze je kent en je ziet dat ze echt van haar werk houdt, contact met haar op ... een knuffel Sara en Manuel

Misbruik rapporteren
Door Fabrizio
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zijn getrouwd op 2 juni 2017 en we wilden een evenementorganisator toevertrouwen en aanbevolen door vrienden die we Erika Morgera hebben leren kennen. Vanaf het begin, tot de huwelijksdag, bleek Erika zeer professioneel en fundamenteel en in het succes van het evenement, ons te volgen en te adviseren van de moeilijkste keuzes tot de meest banale. Naast haar extreme professionaliteit in het veld, bleek Erika een aardig persoon en zeer benaderbaar te zijn. Zeer aanbevolen +++

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
concordate con il cliente
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Exclusiviteit op samenwerking met bepaalde leveranciers

Adres

Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Stad:
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Luxueus
  • Exclusiviteit met leveranciers